מכבי חיפה ותל אביב פותחות ברגל ימין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/8/13.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שהטענה לא נוגעת במינוי של מאמן מנטליי, אלא בלקיחת יועץ תדמית, וזה כמובן משהו אחר לחלוטין. התעסקות בעטיפה במקום במה שיש בחבילה.

אגב, ללהיות שוער בקבוצת תחתית יש יתרונות. לאנשים ברור שההגנה שלך לא מי יודע מה, יש הרבה הזדמנויות להדיפות דאווין שמצטלמות טוב. הרבה עבודה זה לא בהכרח רע. הבעיה היא שכשאתה מתחיל לספוג גולים שנובעים רק מטעויות שלך.

2. Don Joan Roman Member

גול עצוב אבל אם זה קרה לשוער ברומא, גם להרוש זה עלול לקרות.

3. Love Is Red Member

להפך, הלחץ הזה בבית"ר עם האוהדים שלה הוא חיובי כאשר הם לא חמומי מוח ואין להם על מי להיות גזענים, כלומר שאוהדי בית"ר הולכים עם הקבוצה כמו אתמול למשל שהדחיפה שלהם נתנה מרץ אדיר לשחקני בית"ר במחצית השנייה וזה מה ששינה את המשחק של בית"ר לטובה אז הרוש פשוט במקום לעצור כדורים שכל שוער בליגה א' ומעלה לוקח עושה טעויות של טירון פשוט...

למרות שמצד שני לאוואט היו גם טעויות כאלו אז אולי הוא עוד יהפוך לשוער יותר טוב בעתיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Don Joan Roman Member

חביבי בנושא הרוש הלחץ הוא לא רק לא חיובי אלא שלילי ברמות אחרות אחרי מה שקרה איתו שנה שעברה ובאימון הפתיחה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מאוד מטרידה ההחלטה של בנאדו לפתוח עם אבוקרט לבדו באמצע.
    אני בספק עד כמה הוא יכול לתקל ולחלץ את כמות הכדורים שבוקולי מבצע. מילא אם גולסה היה לידו אבל קטן בשלב מהיר מאוד יפסיק לעזור לו. מאוד מטריד. מקווה שבנאדו יודע מה הוא עושה כי זה עשוי להגמר לא טוב.

6. oranfu Member

נראית כמו החלטה גרועה מאוד. אני אפילו לא אוהב שאנחנו פותחים רק עם בוקולי שם, אבל זה בוקולי. זה נראה ממש כמו הפקרות.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  7. sagi4814 Member

יהיה מעניין לראות את שמואל שיימן היום, הרבה זמן הוא לא שיחק בהרכב עד כמה שאני זוכר... הוא פחות התקפי מטאווטחה אבל עושה הגנה טובה

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חן עזרא :aaa021:
    חשוב מאד השער המוקדם הזה. משהו שכן שמתי לב, קטן יכול היה לבעוט, אבל ויתר. הקפטן שמאלי או ימיני?

9. alexshw Member

מחצית מבזה. אבוקרט לא קשר אחורי. רק עזרא משחק

10. oranfu Member

שיימן לא טוב מבחינה הגנתית. סתם שחקן בינוני שחושבים שהוא יותר טוב ממה שהוא כי הוא לא משחק.
    קטן- אני באמת לא מבין מה הוא נותן לנו. כל כך איטי בפעולות שלו.

לא מבין את ההוראה הזאת של בנאדו לרדת אחורה אחרי הגול. מקווה מאוד שזה לא יעלה לנו במשחק כי מאוד קשה להפוך מומנטום ואנחנו פשוט ויתרנו עליו.
    אגב, אני אוהב את זה שבנאדו מאמן מאוד התקפי, אבל יש גבול כמה אפשר לשחק בלי שחקנים הגנתיים. זה לא רציני לעלות ככה כשיש לנו בלם בינוני (ואני מפרגן עכשיו) כמו קינן.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בקרית אליעזר, 1-1
    משחק פתוח לגמרי. שתי קבוצות שיעשו הרבה צרות למכבי ת"א. בסה"כ מתסכל שמשומר לא שם לב למלכודת הנבדל, אבל לא צריך להגזים בעליהום עליו. דברים כאלה קורים. אני כן נוטה לבקר את בנאדו ששם דווקא מול קבוצת צמרת כמו ק"ש רק קשר הגנתי אחד. לא לשכוח שרן אבוקרט חדש לגמרי בקבוצה ולא בדיוק כוכב.

מחצית שנייה תהיה מאד מעניינת.

12. oranfu Member

לא ראיתי מי שבר את הנבדל, יכול להיות שמשומר (אבל אני לא בטוח שגם לא קינן). אבל בכלל, מלכודת נבדל זה מאוד בעייתי כשאין לחץ על המוסר ואנחנו לא לחצנו את המוסר.

13. Raulito Madridista

הפועל קלאסי. רק קבוצה אחת בארץ יכולה לחרבן את הליגה כבר במשחק הראשון - הפועל ת"א. כל קבוצת צמרת אחרת הייתה לוקחת את הנקודות היום, גם בשיניים - אבל לא הפועל, ומה זה משנה אם זה משחק בית והקהל שהגיע תמך בקבוצה 90 דק' ועשה אווירה מדהימה. המסירות האלה לרוחב בלי המחץ, חוסר האמונה וחוסר הביטחון - איפה אתה שכטר, ו-ורמוט - למה אתה בורח מהכדור? רק כשאבוטבול נכנס התחלנו לשחק כדורגל, חבל שבמקום גורדנה שהיה לא רע. מצב אחד ב-90 דק' נגד סכנין חוץ מבעיטות מרחוק - חבל.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1118432.Xxx

אבל היה שווה להגיע רק בשביל הטקס לוואליד באדיר. מרגש. הווינריות שלו חסרה בהפועל. מעניין אם ימשיך בכדורגל. שני גולים בדרבי(2006 ו-2009), הגביעים שהניף, הגול בפריז בניצחון 4:2 ומעל הכל - הבכי בחגיגות הדאבל בטדי. הייתה לי צמרמורת בוידאו הקצר שהראו שם. 'וכולם עכשיו לשיר - וואליד באדיר, וואליד באדיר, וואליד באדיר'.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3-1 בסיום למכבי חיפה.
    אפשר לטוס בשקט לרומניה. לנצח במשחק פתיחה לא קל תמיד טוב. אני עדיין מקווה שיגיע חלוץ נוסף, אבל בסה"כ קשה להתלונן על הקבוצה אחרי ניצחון על יריבה בצמרת.

עיצה לאריק. בוקולי תמיד יתן 200 אחוז. אם הוא יעלה יותר כמחליף הוא מסוגל להביך יותר את הגנת היריבה כמו שראינו היום. החל מהדקה ה-75 ק"ש גמרה את האוויר ובוקולי הוא בדיוק שחקן שיכול לעשות אז נזק לקבוצה השנייה.

עכשיו לעבור את הרומנים...

(שכחתי לציין, ניצחנו 2-0 במחצית השנייה ללא קטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצחנו 1:3 קבוצה קשה מאוד, בטח אחרי 3 ימים שבהם השחקנים נתנו הכל באירופה.

למרות זאת, צריך דגש על כמה נקודות:
    בנאדו פתח עם 9 שחקנים מתוך 11 שפתחו בחמישי. זאת לא רוטציה.
    נכון שקטן ובנאדו חברים אבל הגיע הזמן לשים בצד את החברויות ולחשוב מקצועית. לא יכול להיות שלקטן אין בכלל כוח לפתוח במשחק הזה, ורק אחרי שהוא במחצית אומר לבנאדו שהוא לא מסוגל לזוז הוא מוציא אותו. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה צריך להמשיך לשחק איתו במחצית השניה.
    גבאי חייב לשחק בחמישי, משומר יקרוס עם ישלים בתוך שבוע 270 דקות.
    מקווה מאוד שבנאדו למד את הלקח לגבי חשיבות הקישור במרכז המגרש.

לסיכום, טוב לפתוח את העונה ברגל ימין, בטח מול יריבה כזאת ובטח אחרי משחק באירופה 3 ימים קודם. עכשיו מגיעים בשקט לגומלין ומיד לאחר מכן משחק מול אשדוד.