אבל הולכת להיות השנה מלחמה הרבה יותר גדולה על ההרכב העונה בהגנה, יש 3 שחקנים, אג'יפור, חרזי, וז'אנו. מבין שלושתם רק 2 יכולים לפתוח, וכרגע פותחים חרזי ימני ואג'יפור בלם, אבל מי יודע מה יקרה במהלך העונה בקישור, תהיה מלחמה בין ישראלביץ' (איזה טאץ' מדהים, נשבע לכם, לא משנה מה הוא עשה, הקהל השתגע), פראליה, ובאדיר ישראלביץ' שיחק ענק היום והוא פתח במקום באדיר, וגם פראליה היה מצוין, במחצית באדיר החליף את פראליה ומאז הפועל פ"ת בקושי עברו א תהחצי לכן זה יכול להשתנות כל משחק בהתקפה קרב נצחי יהיה בין רפי כהן, יניב קטן, וניר סביליה על מי שיפתח ליד יעקובו רפי כהן היום היה מורגש קצת במשחק, אבל הייתה לו החמצה די גדולה אבל הוא עובד יניב קטן נכנס במקומו במחצית לא ראיתי אותו בכלל וכרגע ניר סביליה םצוע תגידו, יש לאיזשהי קבוצה סגל כזה? לא נראה לי
כל מי שלא אוהד חיפה עכשיו אומר שמכבי חיפה תיקח אליפות כדי שיענו אם לא ניקח כולם יגידו: וואי איזה הפתעה וכאלה..... אני ממש שונא את זה!!! לפי דעתי האמיתית הליגה העונה תהיה כל כך חלשה שמכבי ת"א תיקח אליפות........ מכבי חיפה תישבר בקרוב הפועל ת"א ממש ממש אבל לא תהיה ברמות של כדורגל של אליפות.... ועזבו אל תכניסו לפה גם את בית"ר........
איך פשר בכלל לחשוב על מכבי ת"א מגן ימני ילד בן 19 או 20 זה כלום זה פשוט מה שאני זוכר ועוד מאמן, בן 36 בערך, שהניסיון היחיד שלו בתור מאמן זה בית"ר ב"ש מהליגה הלאומית אין סיכוי.
תראה לי אין צד במאבק אבל אם אני זוכר שנה שעברה מכבי תל אביב סיימה עם הכי פחות ספיגות הבעיה שלה היתה בהתקפה
או שפשוט ההגנה שלהם הייתה מחוררת ושטראובר הציל בגמר גביע הגענו לאיזה 19 שערים בטוחים אין להן הגנה או ששטראובר הציל או שהחמצנו
אני כאוהד חיפה... ממש לא רוצה שיווצר מזה בארץ שחיפה תשלוט בליגה כמו שבכדורסל שולטת מכבי ת"א... אם המצב זה ימשך - ככה כל הדור הצעיר יאוהד את חיפה ולא יהיה מתח ולחיפה יהיה את כל הכסף והכל יהיה משעמם... אני רוצה ליגה מותחת... ושלא יהיה לנו ליגה משעממת כמו בכדורסל... ובקשר לישראלבי'ץ- זה מדהים - איך זה שכל הקהל נדלק עליו? כולם רוצים שהוא יצליח - יותר מכל אחד אחר- לא יודע למה זה אבל גם אני ככה וששמעתי שחיפה ניצחה דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם ישראלבי'ץ הכניס... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
מה אכפת מתח או שמתח העיקר שהקבוצה שלי (בארץ מכבי חיפה) תצליח. מה אכפת לי שיהיה מצב כמו בכדורסל? לדעתי מכבי חיפה הולכת לקחת השנה את האליפות בקלות יחסית. מכבי חיפה עצמה השנה נראת טוב יותר מאי פעם ובניון לא מפריע לקבוצה כמו בשנים קודמות. ואני לא רואה אף קבוצה שתוכל להתחרות השנה עם מכבי חיפה כי כל הגדולות לשעבר נראות גרוע. בית"ר לא תסיים מעל מקום שישי. מכבי ת"א והפועל ת"א יתבססו על צעירים כלומניקים חסרי כישרון מוחלט. אז מי יאבק עם מכבי חיפה?????
למכבי חיפה לא יהיו השנה יריבות... הפועל תל אביב חלשה מדי... בית"ר מצהירה מדי... רק מכבי ת"א יכולה להוות כיריב
http://planet.nana.co.il/frooti/guesswhat.Xxx אולי שכחת ידידי היקר, אבל יש פה אנשים שלא אוהדים מכבי חיפה וממש לא אכפת להם שניצחתם קבוצה מגוחכת כמו הפועל פ"ת 5-0. אולי גם שכחת שאותה הפועל פ"ת לקחה 5 אליפויות ברציפות פעם, תראה איפה היא היום. אולי שכחת שמכבי ת"א לקחה גביעים ואליפויות ברגל, אבל היום אין לה סיכוי ריאלי לאליפות. אולי שכחת שמכבי חיפה לקחה אליפות ללא הפסד והגיעה לרבע גמר גביע המחזיקות, ולקח לה 7 שנים לזכות בעוד אליפות מאז. אולי שכחת שבית"ר ירושלים באה עם תקציב שיא של 70 מליון שקלים, התרסקה והטמוטטה לתהומות שלא ידעה בעבר. אולי שכחת שרק לפני עונה הפועל ת"א הגיעה לרבע גמר גביע אופ"א, העונה ראינו את היכולת החלשה שלה. כך ששום דבר לא בטוח. לא כל הקבוצות בליגה הם כמו הפועל פ"ת, כולל ששת המשחקים שלכם בליגת האלופות, התבוסות שתחטפו ושיורידו לכם את המוראל ואני מאמין שעוד פריצה למגרש, לא תזכה בשבילכם באליפות. אז אל תהיה כל כך בטוח באליפות. הקבוצה שלך הכי חזקה בליגה, ואף אחת אחרת לא ממש נראית כמו מי שתכניס את חיפה למקלטים, אבל בכדורגל שום דבר לא בטוח. וישראלביץ' הזה שיחק 3 דקות מול קבוצה עלובה ששמה בלשינה מה אתם מתלהבים ממנו?
מכבי חיפה לא תיקח העונה אליפות מסיבה אחת פשוטה אין להם בניון. למרות כל מה שהאוהדים אומרים שבניון זה לא איש המפתח בקבוצה הם משלים את עצמם מפני שבניון היה השחקן הכי חשוב במכבי חיפה. ומכיוון שהוא עזב חיפה לא תקח אליפות וגם לא גביע מפני שמכבי חיפה בלי בניון זה כמו דג בלי מים.
kבניון אולי היה שחקן המפתח בעונה הראשונה של האליפות אבל בשניה הוא לא עשה כלום חצי מהמשחקים ישב בחוץ ובחצי השני עדיף היה שישב בחוץ למכבי חיפה יש קבוצה מצוינת אבל זה לא אומר שהיא תיקח אליפות כי אף אחד לא יודע איך דברים יתפתחתו
חחחחחחח איזה כיף היה... קאוס.. ראיתי מלא אנשים מהפורום של און ליין... איזה טירוף היה בגול של ישראלוביץ'... בקיצור היה כיף אתמול אחרי כל כך הרבה זמן שלא היה משחק בית... השירים החדשים נקלטו לא רע בכלל.. והיה אחלה משחק.....