וידוקה לא רשם אף פעם שמכבי חיפה קבוצה זבל. אולי הוא רשם שרוסו הוא שחקן זבל ובזה הוא צודק. מה לעשות שרוסו לא יכול להכניס גול כשהוא מול שוער ששוכב על הדשא ושחקן שהחליף את השוער שנפגע בטעות מז'אוטאוטאס? זה שחקן זבל. יעקובו שיחק הרבה יותר טוב מרוסו איך שהוא הצליח להגיע כמעט לכל כדור הלחיץ כל הזמן את ההגנה של גראץ וגרם להם לאיבודי כדור, והיו לא גם 2 הכנסות כדור יפות ומדויקות לבאדיר וז'אוטאוטאס. אבל הוא עשה עבירה וברור שהגיע לו אדום.
באדיר לא אשם שחיפה עפה שנה שעברה. חוץ מזה היא לא הייתה עולה לליגת האלופות כי היא לא הייתה מנצחת את ליברפול. וגם במשחק הזה באדיר לא העלה את מכבי חיפה לליגת האלופות. השער של קייסי היה כבר יותר חשוב.
עזוב אותם, סתם בכיינים...! מקנאה... !!!! חחחחח וזה מצחיק שיש אנשים שעוד אומרים שרוסו חרא של שחקן אחריי המשחק היום..! ולירן בית"ר תבין- ליעקובו לא הגיע אדום!
ברור שהגיע לו אדום. לא ראית איך הוא בעט בשחקן והעיף אותו? יעקובו כיסח לו את הרגל. אז הוא התכוון ללכת לכדור, אבל הפגיעה הייתה קשה וזה משחק מסוכן של יעקובו, אז ההחלטה של השופט הייתה נכונה. זה לא כזה חשוב, גם ככה גראץ נשארו אח"כ ב-9 שחקנים
את צמה שיעקובו עשה האוסטרים עשו פעמיים ולא קיבלו כרטיס.... מילא כרטיס צהוב לאיגביני, אבל אדום? מוגזם....
קודם כל הייתי רוצה להודות ללירן בית"ר, ליובה ולריקלמה שלקחו השראה מהחתימה שלי ושמו אותה. בבקשה תכתבו שאני עשיתי אותה כי עלולים לחשוב שהעתקתי אותה. עוד מעט אני אביא עוד חתימה לארגון החדש שלנו - האגודה למלחמה בסרטן (מכבי חיפה)! בצער וביגון רב אני מודיע שעידן האופל מתחיל. מכבי חיפה, מועדון בזוי וידוע לשמצה, אשר הזיק לכדורגל הישראלי מאד היווסדו, היום הרסה תרבות כדורגל של מדינה שלמה. מכבי חיפה זכתה בשתי אליפויות לא ספורטיביות רצפות כששיחדה את השופטים ללא סוף, והיום ניצחה שוב. כל אלה שאומרים שהשופט החמיר עם מכבי חיפה טועה מאד. יעקובו ממש שבר את הרגל לאוסטרי והוציא לו דם. הוא הרים את הרגל ונכנס באוסטרי והשופט חייב להוציא אדום. אבל חיפה ניצחה בזכות השופט הזה. ז'אוטאוטס רץ, בועט בפניו של השוער בעודו עובר אותו, נוגע ביד, ממשיך לשחק ברוב חוצפתו כמו כל שחקני מכבי חיפה כשמישהו נפצע, העיקר שיש סיכוי לשים גול. השופט לא שורק על פאול לטובת השוער, לא עוצר את המשחק כי השוער שרוע על האדמה ועוד יש לו את החוצפה לשרוק עבירה לטובת מכבי חיפה, שכבשה. בעוד הדמעות זולגות מרוב כאב ושנאה, אני שואל את אלוהים - למה אתה עושה לנו את זה? למה אתה נותן לרשעים מכבי חיפה את הניצחון? אך הבנתי את התשובה מיד. למכבי חיפה אין את הכישרון או היכולת לעלות לליגת האלופות. יעקב שחר במשחקי הליגה משחד את השופט, הוא גם היום שיחד את השופט, ולא להאמין - אבל שטורם גראץ, קבוצה פאתטית ביותר הייתה אמורה לגבור עליה, אם מכבי חיפה הייתה משחק פעם ראשונה בהסטוריה משחק ספורטיבי. אל תשכחו ששתי האליפויות האחרונות בזכות השופטים. למכבי חיפה היה גם מזל שלאף קבוצה ישראלית אחרת לא היה. לא הרבה קבוצות מקבלות קבוצות כל כך מסכנות שמקוות לצאת עם 5 שערים ברשת. בלשינה מילא, אבל מכל האימפריות היא קיבלה את שטורם גראץ. תנו לי להזירכם שההגרלה הראשונה קבעה יריבה אחרת, אך היא נפסלה בגלל ששחר שיחד את בלאטר והייתה עוד הגרלה ושטורם גראץ יצאה. מכבי חיפה גם נהנתה מטפשות מדהימה של המארחים. פרגלי היה ביזיון ועשה שם רע לכל הכדורגלנים באוסטריה, השוער שלהם היה עלוב וסאביץ', למרות הגול, הראה רגלי חמאה שמאבדות כל כדור. הקבוצה הפושעת והנתעבת מכבי חיפה תקולל לנצח, אך אנחנו, חובבי הכדורגל, ניפטר משטן זה. המועדון הזה נוצר בשנות השלושים, ומאז כל משחק היה מכור. המועדון הזה סיים קריירות של אלפי צעירים, קנה אלפי שחקנים רק כדי שישבו על הספסל, סיפק לעולם את גן החיות שנקרא יציע ג' וקנה כל שחקן - לא משנה מה האישיות שלו והאם הוא אוהב את הקבוצה או אכפת לו ממנה - ומשלמת לו בוחטה. זאת מכבי חיפה. אין הזדהות, אין סמל, אין נשמה ואין לב. היא תחליף, העתק, חיקוי לא מוצלח,copy וזיוף של קבוצה. אין למכבי חיפה אוהדים אמיתים, רק אוהדי הצלחות שלפני שנת האליפות היו אוהדי הפועל ת"א בזכות הדאבל. אני קורא בזאת לציבור הרחב לחפש מרץ את פניו השקרניות של רוסו, את צוור הגורילה של קייסי ואת שיניו הרקובות של באדיר, שנמצא אותם נעשה להם דברים....לא נעימים.... מכבי חיפה - הבושה של המדינה!!!!
דייייייייייייייי כבר וידוקה!!! מה אתה בעד האוסטרים(אנטישמים)??????? אתה לא ישראלי! תודה כבר! מכבי חיפה הייתה גדולה, היא הראשונה שעשתה את זה.... ואם כבר מדברים על השופט אז הוא היה לטובת האוסטרים לו לטובת מכבי חיפה(היריבה העירונית שלי שאני שונא, אבל אתמול הייתה בעדה).
טוב עכשיו אני אגיב קצת לגבי המשחק... קודם כל כשהוא נפתח אני הייתי ניטרלי, לא היה אכפת לי מי ינצח, ורציתי משחק טוב (האמת רציתי לראות את ניוקאסל אבל לא שידרו אותה בשום מקום). אחרי השער של רוסו ראיתי שאני מחייך, ובעצם הבנתי שאני עם חיפה. בשער של קייסי אני צעקתי מרוב אושר, איזו שמחה! איזה שער! חלוץ קלאסי!!! בקשר לשופט - לפי דעתי השופט לא היה לטובת אף-אחד, למרות שהוא היה גרוע ולמרות שאני לא מבין למה הוא לא הסכים לקייסי לחזור. ליעקובו הגיע אדום, יכול להיות שהוא ניסה להגיע אל הכדור, אבל הוא נכנס חזק ברגל של האוסטרי, האוסטרי התעופף וזה היה נראה כאילו נשברה לו הרגל. אחרי זה הוא נחת על הברך, אאוץ' כואב. הוא לא יכל לקפל את הרגל, וירד לו משמה מלא דם. אדום, בלי ספק. ולפי דעתי שתי הקבוצות היו לא הוגנות, גם ז'אוטאוטאס שיחק כשהשוער היה פצוע (לפי דעתי השוער סתם עשה הצגה, בשביל שחיפה תרחיק והסכנה תחלוף), וגם כשז'אנו היה פצוע. בעיקרון אני גם לא מאשים את השופט, המשחק היה מאוד אגרסיבי, היו הרבה כסאחים והיה לו קשה להשתלט על המשחק, היו הרבה ריבים ופעם אחת כמעט הלכו שמה מכות. חוץ מזה, התאכזבתי לגלות הבוקר שמכיוון שניוקאסל כמה שנים טובות לא הגיע להישגים באירופה היא תדורג בדרג הכי נמוך - הרביעי, ולכן אין סיכוי שנראה אותה כאן בארץ (בהנחה שיאפשרו לחיפה לשחק בארץ).
---------------MCCABI HAIFA IN CHAMPIONS LEAGUE! כל הקנאים העלובים תאכלו את הלב-הקבוצה העלובה שלכם אף פעם לא תחזר את ההיג הענק של חיפה!!! מה קורה פה??????????? זה אני ננאד פראליה!!!!!!!!! אני לא מצליח להתחבר לפורום אבל למטה כתוב אני מחובר!!!!!!!!!!!!!1 *צונזר על ידי המנהל! פראליה, אם תמשיך בדיבור הזה אתה תמצא את עצמך מחוץ לפורום, מספיק עם הקללות!
הלו הלו פראלייה דבר יפה פה זה לא פורום שמדברים איך שבא להם,אם יש אנשים קנאים אז זה לא יפתור אם תקרא להם בני ז....או כל סוג של קללה.
טוב, נתחיל עם וידוקה, כרגיל כמעט, אתה לא שווה תגובה..... הקנאה אוכלת אותך, אבל מה לעשות יש אנשים שלא מוכנים להודות ובמקום זה הם מלכלכים על מכבי חיפה.....זה עוזר להם כנראה להתגבר.... ולעניין עכשיו. אני אתייחס להרחקה של יעקובו.... הרבה אמרו שההרחקה מוצדקת, אבל לא ולא! יעקובו אפילו לא שיחק משחק מסוכן! הוא לא הרים את הרגל גבוה או משהו.... הוא פשוט הקדים את האוסטרי, ופשוט בגלל שהאוסטרי הזה הוא סיסי נקבה אז הוא עף באוויר כאילו שברו לו את הרגל.... שניהם נתקלו עם כפות הרגליים אחד בשני, הבעיה היא שיעקובו סוס וכל מי שנתקל בו עף.... הדם שירד לו זה היה בכלל בברך וזה קרה אחרי שהוא נחת על הדשא.... זה הכל, צהוב היה הרבה יותר הגיוני פה. ואם כבר שופט, משחק גרוע שלו! נכון שגם לטובת חיפה היו כמה טעויות, אבל רובם היו לטובת האוסטרים. האוסטרים שיחקו חזק ובאגרסיביות רבה שחייבה כרטיסים, אבל הוא נזכר להרחיק אותם בדקה ה90.... האוסטרים שיחקו במחצית השניה על מנת לשבור רגליים לשחקני מכבי חיפה אבל בכל זאת הכרטיסים לא מיהרו לבוא.... רק בסוף, כשכבר הכל היה סגור השופט נזכר לעשות סדר והרחיק שניים מהאוסטים השיפוט היה פשוט בושה!
וידוקה די כבר עזוב את הפורום הזה אתה ילד קטן מסכן וקנאי אתה צריך להתבייש קורא למכבי חיפה הסרטן של הכדורגל? תתבייש עדיף שפשוט תשב בפינה שלך ותשתוק עד שתלך פעם בחיים למשחק כדורגל