רגע אתה רוצה להגיד שהפנדל שנתנו למכבי חיפה היה מוצדק? אני לא יודע אם היה פנדל בגלל יד או בגלל עבירה, אבל שני הדברים האלה לא היו. הצגה עלובה של באדיר.
לירן, לא אמרתי שהיה מוצדק.... אבל מה שבטוח זה שאתה לא יכול להשתמש בזה כתירוץ לניצחון של מכבי חיפה.... ותעשה טוב, תשתדל קצת יותר שאתה כותב הודעות ההודעות שלך ממש מעוררות רחמים, וקצת אובייקטיביות (בכל נושא) לא תזיק לך תודה.
נו וידוקה באייסיקיו מפחד להכנס נו בית"ר לא מקום ראשון מכבי חיפה מקום שני בליגת האלופות מה יש לומר? יום חלומי
כן כן, מסמר הערב, המופע המרכזי - התגובה של וידוקה. ... מה אפשר לומר על משחק בו מכבי חיפה קיבלה פנדל דמיוני לחלוטין ואולימפיאקוס לא קיבלו שניים שהגיעו להם? אני אחסוך דיבורים על השופט המזעזע הזה שנתן במו ידיו למכבי חיפה את הניצחון. אולימפיאקוס, כידוע לכולם, מעולם, בכל ההיסטוריה הרבה והעשירה שלה - מעולם לא ניצחה משחק חוץ בליגת האלופות. מעולם. השחקנים של אולימפיאקוס נראו כמו חושך. המאמן המטומטם של אולימפיאקוס הראה נחיתות טקטית כל כך מבזה, השחקנים של אולימפיאקוס הציגו יכולת כל כך מקוממת. שחקנים כל כך גרועים לא ראויים להיות במפעל הזה. הבן אדם הבזוי והידוע לשמצה - ואליד באדיר, הראה חוסר ספורטיביות ("היה פנדל" שגיא כהן) שהשופט הרשלן וקוונו העיוור אישרו ("למי אכפת שלא היה פנדל?" יורם ארבל). באדיר רץ ברחבה, ונפל. לא ברור מדוע השופט שרק. התירוץ היה נגיעת יד, אף אחד לא ראה זאת. יעקובו כמובן הבקיע. מעתה והילך המשחק איבד כל ערך ספורטיבי. אולימפיאקוס היו כל כך איומים שכבר היה ברור מה יצא בסוף המשחק, בעוד מכבי חיפה מציגים יעילות בהגנה, משולבת עם פחדנות מסויימת, כי אין ספק שאם היו רוצים, הם היו יכולים לתת לאולימפיאקוס הרבה יותר משלושה שערים. ז'אוטאוטס אומנם היה פשוט מעולה בעמדת הקשר האחורי, אבל התמיכה שלו בהתקפה מעוררת רחמים. ג'ובני רוסו המשיך את המסורת העלובה שלו בליגת האלופות, כששיחק מזעזע ואני מייעץ ליצחק שום לא להרכיב אותו מול לברקוזן. יעקובו הראה ניצול מצבים מדהים, וכל הסקאוטרים שראו אותו יחטפו אותו עם יש שכל בראשם. עידן מכבי חיפה מתחיל, אבל היה גם עידן להפועל ת"א.כל זה ייגמר בקרוב. בואו נהיה חזקים, נשכח מהתועבה שהייתה כאן היום ולא נישבר, לטובת הכדורגל הישראלי. הציפורים לא מצייצות, החושך עוטף אותנו והקור מאיים להקפיא אותנו. הרוע נע לו באוויר. יום אבל לכדורגל הישראלי הוא היום. עוד דבר שהייתי רוצה להסב את תשומת ליבכם אליו הוא השידור המטומטם של יורם ארבל ושגיא כהן. לפעמים אני מרגיש שצריךלהביא שדר מחו"ל, או לא לשים שדרים למשחק. הם כל כך לא אובייקטיבים, הם יכולים להשמיע את דברי ההבל שלהם בפני כל העם ואפילו אם הייתי רוצה, לא הייתי יכול לחנוק אותם למוות. התקפה של אולימפיאקוס, חרזי נותן בעיטת קונג פו לדיורדייביץ', השופט כמובן לא שורק, וארבל "עבירה גסה של דיורדביץ'". שער של אולימפיאקוס נפסל בנבדל מוצדק, ויורם א(ה)בל "איזה מזל". הם לא קולטים שיש אנשים שלא רוצים שחיפה תנצח????? די כבר, ינעל רבאק!!!! השידור, השיפוט והמשחק היו נוראים. מי ייתן ולברקוזן תשחרר את הכדורגל הישראלי, ותזכיר לנו למה אנחנו אוהבים את הספורט הזה. אמן.
וידוקה, הגזמת הפעם... רוסו היה טוב מאוד, פעיל ואנרגטי. היחיד בחיפה שלא היה טוב, אם אפשר להגיד דבר כזה אחרי משחק באמת כמעט מושלם של חיפה, הוא פראליה, שלא עשה שומדבר יוצא מגדר הרגיל, ולא תרם מספיק להתקפה. הוא צריך להיות מעורב יותר...
כרגיל, וידוקה, אצלך אין חדש תחת השמש תחדש קצת... לא נמאס לתת את אותם תירוצים? בינינו, באמת לא היה הפנדל של באדיר אבל באמת, אתה יכול להגיד משהו רע על המשחק של מכבי חיפה (עזוב, אל תענה לשאלה הזאת, התשובה שלך ידועה) ? תקרא שוב את ההודעה שלי בעמוד הקודם ותגיב שוב....
מה רציתם?????? שנברח כמו אוהדי מכבי????? מה לא אובייקטיבי ב-2 ההודעות שרשמתי? היה צריך להיות פנדל? ההישג שלכם יותר טוב משל הפועל ת"א? גם את הפועל ת"א אני שונא אז את לא יכול להגיד שאני לא אובביקטיבי. טוב גם ההודעה הזאת אובייקטיבית. שער אחד יכול לשנות את כל המשחק, ואני מתכוון לשער של יעקובו בפנדל שלא היה ולא נברא. באדיר עשה הצגה ואני לא מבין איך השופט קנה דבר כזה, אותו דבר זנדברג שבכלל עשה מעצמו צחוק אבל זה היה כבר בסיום המשחק. אז זה נכון שמכבי חיפה שיחקה הרבה יותר טוב בפתיחת המחצית הראשונה אבל אחרי זה המשחק התאזן. ומה לעשות? מכבי חיפה לא הצליחה לנצל את המצבים שלה, והשער שיחיד שהיא הבקיעה במחצית הראשונה היה לא מוצדק. אי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא היה את הגול הזה.
דיייייייייT איזה פסלו שער מוצדק??????????? היה נבדל ברוררררררררררררר של 2 שחקנייםםםםםםםםםםם יוווווווווווווווווו הקנאה עיוורה אותךךךךךךךךך טוב טמטום כזה לא יכול לגרום לי להתעצבן אלא רק להמשיך ללגלג על בית"ר ירושלים ועל כל הליגה הישראלית
להיפך קלייברט. מכבי חיפה, לצערי הרב, הציגה כדורגל יעיל. מינימום התאמצות, מקסימום יעילות. ההגנה הצליחה לנטרל את החלוצים העלובים של אולימפיאקוס (כפי שאתם מבינים, הגנת הירוקת ממש לא התאמצה), ההתקפה המהירה של מכבי חיפה פשוט סיחררה את היוונים, שהציגו סגירת רווחים קלוקלת ושמירה לקויה, היוונים התקשו לצאת מחצי המגרש שלהם ואפילו בקישור הם איבדו את כל הכדורים שלהם. מכבי חיפה שיחקה ברמה שהיא קרוב מאד להגדרה "מושלם", ושוב, אני ממש לא שמח מזה ...
כאוס, אני מבין שאתה קצת מתקשה בבית הספר, כשאתה נכשלת בלשון 3 יחידות, אבל אם תקרא את זה טוב טוב, תראה שאני הצדקתי את פסילת השער...
ולמה היה כלכך קשה לך לכתוב את זה בתגובה הראשונה??? אתה רואה? כשאתה רוצה (או שפשוט אין לך ברירה), אתה יכול לפרגן.....