קמנאנן ומוסטרליץ' זה חוד ברמה שלא יהיה להרצליה, אך אני פשוט לא מבין למה דוד לא ממהר עם העניין של חמד, חמד חלוץ מצוין, לדעתי אפילו להרכב, כך שהוא ומקאסי בהרכב, וסלמי וחלוץ מוכשר מהנוער על הספסל יכולים לפתור את הבעיה של הרצליה, למרות שזה נשמע קצת מוזר, אני מחזיק מאוד מחמד.
איסלם כנעאן שוחרר וכנראה שמאור פרץ מאוד מאוד קרוב, העמדה של אדרי לא נחלשה כי כרגע במקום אדרי שלא היה קיים במגרש במשך 24 מחזורים יש לנו שלושה שחקנים שגם יכולים לתת יופי של עומק בעמדה הזאת, שליו מנשה שהוא פשוט העתק של אדרי,אושרי אלפסי ואבי ריקן ככה שבעמדה הזו ממש ממש לא נחלשנו. עד פתיחת העונה צפוייה מכבי הרצליה להתחזק בארבעה שחקנים חדשים שהם חלוץ זר,מאור פרץ,שי מימון ותומר חמד. אם ההרכב יהיה מרליר,עזריה,מימון,מורץ,פרץ,דיוויס,ראדי,בוקסנבוים,אלפסי\מנשה\ריקן(לא חשוב מי),מקאסי ומירוסלביץ' אני יהיה הרבה יותר רגוע כי זה גם הרכב טוב בהרבה מההרכב שפתח נגד מכבי חיפה שהיה:ניצן,חליס,מלכה,מורץ,בנאי,אלפסי,ראדי,בוקסנבוים,מנשה,מקאסי,טצ'ם.
הרצליה היא קבוצה כפילה של הפועל פ"ת משנה שעברה לדעתי מחזור 20 הם ירדו ליגה רשמית אם כל הצער שבדבר.. הקבוצה ממש נחלשה עזבו שחקנים טובים כמו קאמנן מוסטרליץ אדרי פטי ולא הגיעו במקומם מחליפים ראוים אושרי אלפסי לדוגמא שחקן חלש ברמות ואני לא רואה אותו מתקרב לרמה של אדרי משנה שעברה וגם הנקניק סלמי במקום קאמנאן אין מה להשוות בכלל
עמית השאלה שנשאלת היא איפה כל הכסף של שיימן מהמכירה של אסולין,קמאנן(אם קיבלתם עליו בכלל) אבל בתכלס רק אסולין מספיק כי בכסף שקיבלתם עליו יכלתם להחתים 2-3 שחקנים. זה הכוונה שלי קח לדוגמא את בני יהודה גם אצלנו התקציב לא בשמים. ואנחנו תקועים באותו בוץ. (רק ששיימן לא פראייר וקומבינטור אחד הטובים בישראל.-ולעומת היו''ר שלנו שהוא די אדיש) אבל מהמכירה של אניימה כאילו בכסף שלו החתמנו את השוער החדש,חיימוביץ' ורוזן וקצת גם עזר להחתמה של ביטון. אני מאמין שהכסף על הכרטיס של אסולין והמכירה שלו שיימן גלגל הרבה והוא לפחות יכל להחתים 2-3 שחקנים יותר טובים ממקאסי וסלאמי.. אם כל הכבוד לפרדי דוד על העונה שעברה.. הרכש השנה לא ראוי ולא מי יודע מה אושרי אלפסי ואסף קריספיס זה לא שחקני חיזוק בכלל (אני מקווה שאני טועה) מזלכם שהיסוד/שלד (תקרא לזה איך שבא לך) נשאר. אם זה בוקסנבוים,דייויס וראדי לעומתם החתמה הטובה שלכם עד עכשיו זה של שלו מנשה ממש מנייה מצויינת. אבל אין ספק (ובאמת עם כל הצער שבדבר) שנחלשתם. שיימן חייב להתעורר ולפתוח את הכיס אחרת הרצליה יללכו בדרכה של הפועל פ''ת כמו שאמרו פה. מה שמעניין אותי בכל הסיפור של מכבי הרצליה זה לאן הלך כל הכסף של אסולין. ?!
הכסף על אסולין? זה בדיוק מה ששאלו את אדון אריאל ביום שבת האחרון, אלוהים יודע איפה הכסף הזה. ברגע שהסגל יסגר קריספיס ימצא את עצמו ביציע ואלפסי על הספסל. איך הגעת לזה? סלמי זה במקום טולדו,חמד שאמור להגיע במקום בן בסט,מירוסלביץ' במקום מוסטרליץ' ומקאסי במקום קאמנן.
הלך הכסף בסנוקר ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בקשר לקריספיס ואלפסי-עדיף לתת לצעירים דקות משחק (וגם לא לסלמי! רק לשחקני בית הצעירים) כמה שיותר לתת לשחקנים הללו דקות משחק זה טוב זה מקדם אותם..במשך הזמן מתי שהו זה יניב פירות.
השוער האוסטרלי שעכשיו שכחתי את שמו עזב, ובמקומו הגיע מרליר שאמור להוות תחליף טוב יותר. עזב פטי והגיע מוריץ, שאמור להוות מחליף טוב. עזב אדרי והגיעו שלו מנשה, אושרי אלפסאי ואבי ריקן, ומריקן אני מחזיק מאוד ומאמין שיפתיע העונה. אם מימון אכן יחזור (או בלם טוב בהרבה מבנאי) וחמד יגיע יחד עם מוסטרליץ' יהיה הרבה יותר טובה בהרצליה, למרות שאני חושב שחמד שווה מקום בהרכב
לטעמי, הקבוצה תסיים את העונה הזו במקום ה8, אליו היא תקפוץ בסיבוב האחרון. זאת למרות שהיא התחלשה מהעונה שעברה, אותה היא סיימה, כידוע לכולכם, במקום העשירי.
נראה לי שיש פה אי הבנה קטנה. מוסטרליץ' הוא החלוץ הקרואטי ששיחק כאן בעונה שעברה ושוחרר כבר לפני חודש בגלל פציעה. מירוסלביץ' הוא חלוץ סרבי שהגיע אתמול ויבחן מחר נגד אשדוד בגביע הטוטו.
ממה שזה נראה כרגע מכבי הרצליה עד מחזור 20 נמצאת בליגה הלאומית באופן רשמי ותזכרו שאמרתי את זה איזה חלשים ונאיבים להוביל 2-0 באשדוד ולהפסיד 2-3 מ-2 שערים בתוספת הזמן. ההבדל ביניהם לסכנין שראיתי בטלויזיה הוא שמים וארץ וגם קריית שמונה קבוצה חזקה אני לא רואה עוד קבוצות שיאבקו אם הרצליה.
ננאד מירוסלביץ' שוחרר, מחפשים זר נוסף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx