יהיה מוזר לראות את הפועל כפ"ס, מכבי פ"ת, מ.ס. אשדוד או בני יהודה בליגה הלאומית. עם כל הכבוד למכבי הרצליה לא יהיה מוזר כ"כ לראות אותה משחקת בלאומית. כנראה, וגם הרצליה אמר את זה, שהמקום שלה הוא באמת בליגה הלאומית. אבל עם העליות שהיו ב-2 עונות האחרונות יש להרצליה סיכוי גדול לשוב בעונה הבאה לליגת העל.
אני מסכים שיהיה מוזר לראות את מ.ס אשדוד ובעיקר את מכבי פתח תקווה, לקבוצות הללו היו עונות טובות בצמרת הטבלה, בעיקר למכבי פתח תקווה שגם הצליחה (אפשר לומר) באירופה ... לי לא יהיה מוזר לראות את הפועל כפר סבא בלאומית, הקבוצה הזו היתה מן סוג של נדנדה בין שתי הליגות הבכירות. למרות שהיא תפסה גימיק של קבוצת אמצע טבלה, ההתדרדרות של הקבוצה הזו כאשר היתה במקום השישי עם פער יחסית גדול מהקו האדום פשוט מפליאה אותי, אם יש קבוצה שמגיע לה לרדת ליגה, זו הפועל כפר סבא! כפי שציינת, להרצליה יש סיכוי גדול לחזור לליגת העל בעונה הבאה, ואני מאמין שהם יעשו זאת ... זה הכל מתחיל בבניית הקבוצה, נראה מה שיימן יוכל לעשות.
כפ"ס עשתה את ההיפך מהעונה שעברה. בעונה שעברה הקבוצה הייתה בקרשים והשחקנים השאירו אותה בליגה. בעונה הזו הקבוצה הייתה במקום בטוח ורחוק מהתחתית, והשחקנים הביאו אותה למעומדת לירידה.
האמת שיש משהו שקצת מציק לי וזה כבר חלק מהעונה הבאה. אם באמת יהיו 4 עולות, מכבי הרצליה חייבת לעלות לליגת העל, כי מבחינת השם שלה(אל תכניסו מסורת לעניין אני מדבר על השנים האחרונות בלבד)אני לא רואה קבוצה אחרת חוץ מבאר שבע,הפועל חיפה והקבוצה שתרד איתנו מאיימת יותר מדי, תמיד תהיה את הקבוצה הזו דוגמאת בני לוד של העונה אבל באמת שבמקרה של ארבע עולות מכבי הרצליה תהיה חייבת לחזור לליגת העל. מה שמציק לי זאת העובדה שאריאל שיימן מעוניין לעזוב, צעד מבורך שחיכנו לו שנים רבות אבל למה רק בשנה הבאה, זה אומר שהשנה הוא לא ישקיע שום כלום בקבוצה כי במילא עונה אחרי זה הוא לא כאן. הוא רוצה ללכת? שיילך היום ויתן למישהו אחר לבנות כאן משהו חדש. אייל לחמן הוא לא המינוי שממש הייתי רוצה לראות אבל דווקא,השנה וחצי שלו בהרצליה היו לא רעות והגענו פעמיים למרחק נגיעה מעלייה.
זה נראה לך כל כך פשוט? גם בהפועל מחפשים כבר שנים רוכש ושום דבר לא קורה, אז גם בהרצליה זה לא יהיה ממש קל (בלי לזלזל). שיימן הוא בהחלט דמות מעצבנת בעולם הכדורגל, אבל רואים שנים כבר שאף אחד לא עוזר לו בקבוצה, אפילו לא עיריית הרצליה. הוא לא טייקון עם הרבה כסף, בסך הכל איש עסקים ששם קצת מיליונים כדי שהקבוצה תתקיים. לך תמצא מישהו כמוהו.. על יותר ממנו אני בכלל לא מדבר
קליפ קצר שהכנתי על הירידה ללאומית, יצא קצת עלוב, בכל זאת פעם ראשונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . http://www.youtube.com/watch?v=T4yMAjrTKpY
נחמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx זה שצילמת את המסך נתן לזה הרגשה של נוסטלגיה... בכל מקרה, תתעודד 9 נקודות בטוחות יש לכם בעונה הבאה, הרצליה מאז ומעולם הייתה הנאחס שלנו.
שיימן אמר שיעזוב רק אם הרצליה תחזור לליגת העל. אסור לשכות שבין כה הרצליה זו לא קבוצה שיעוטו עליה משקיעים אז בטח ובטח שהיא בלאומית. בליגת העל הערך של הקבוצה עולה כמו גם תג המחיר וזה האינטרס של שיימן להרוויח כמה שיותר
לא עלוב דווקא, קליפ נחמד מאוד. תגיד, איך השגת את המשחקים האלה? אני מחפש גם משחקים של הפועל. ואני מזהה שזה שיר של אביב גפן(אני חושב), מה שמו?
יש לך באתר של ספורט 5 את כל המשחקים בכל המחזורים של ליגת העל העונה. http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=850&land=he השיר של אביב גפן הוא "שיר עצוב"
עמית, כאשר ראיתי את הקליפ עלו בי מחשבות, מה היה קורה במידה והפועל(חלילה) הייתה יורדת ליגה. הקליפ היה מאוד מרגש וכמעט זלגה לי דמעה. אני חושב שהסיבה המרכזית לירידה של הרצליה היא העובדה שהיא לא התחזקה מספיק בקיץ. הקבוצה לא העריכה נכון את המצב של שתי העולות החדשות, שממש מהתחלה היה נראה שהן לא יהיו בתחתית.. אני לא זוכר כל-כך למה ואיך, אבל היא איבדה את החלוץ הכי טוב שלה - קמאנן ואפילו שקל לא נכנס מעזיבתו. הזרים שהגיעו לא היו מספיק טובים(זה נדיר ששחקן טוב מגיע לכאן בסכומים נמוכים). גם המשחק שפוצץ עם בית"ר ירושלים הזיק לקבוצה, פתאום הרצליה הקטנה מתמודדת עם חצי ליגה, ביניהן שתי התל-אביביות וגם עם בית"ר והיה ברור שזה מאבק שהסיכויים שלה לנצח בו קלושים. הפציעה של דייויס הייתה החותם הסופי לנשירה. אם כבר פציעות, אז פציעה שהשפיעה יותר הייתה של איתמר ניצן. השוער המחליף לא עשה עבודה טובה ולא השרה נחת על ההגנה שלו. לפי מה שהבנתי אייל לחמן יעמוד על הקווים בעונה הבאה, אני לא בטוח שזה צעד חכם. לקבוצה יהיה קשה לחזור לליגת העל תוך עונה משום שלהפועל באר-שבע יש משאבים גדולים ממנה והולך להתרחש שם מהפך גדול ואסור לזלזל בהפועל חיפה. בנוסף, גם לקבוצה השנייה שתנשור מליגת העל יש היתרון כספי על פני הרצליה.
דור, דווקא השוער המחליף אדרי היה בסדר גמור במשחקים שהוא שיחק וספג רק שער אחד באשמתו(הראשון נגד קריית שמונה). סך הכל הוא ספג 5 שערים בארבעה משחקים, כאשר ארבעה מתוך החמישה זה שדייהו דיוויס לא על המגרש(איתמר ניצן ספג 8 שערים בשלושת המשחקים האחרונים ללא דיוויס,אגב שניים לפחות באשמתו). בקשר לעלייה בעונה הבאה, אני יגיד לך את האמת לא משנה מה קורה במידה ויהיו ארבע עולות לא חושב מה קורה אנחנו חייבים להיות בינהם. אם יהיו 2 עולות כבר הוכחנו לא מעט במהלך השנים האחרונות שאנחנו מתמודדים בצורה יפה מאוד עם התקציב הנמוך יחסית שלנו ככה שמבחינתי לפחות יש מטרה אחת ברורה והיא לחזור לליגת העל תוך שנה אחת, אם הכח עשתה את זה ודי בקלות יש לומר גם אנחנו יכולים וצריכים. אגב מיטייה מורץ עלה למכבי הרצליה הרבה כסף, ובכל זאת הציג יכולת מבזה במיוחד בחלק האחרון של העונה בזמן שהקבוצה באמת היתה במצב קשה אפשר לצפות ששחקן עם הרקורד שלו(שחקן הרכב קבוע בנבחרת סלובניה, שיחק 4 שנים בהרכב הראשון של שטורם גראץ) שייצב את החלק האחורי לאחר הפציעה של דיוויס והוא פשוט היה חלש יותר מכולם. תודה על המחמאות על הקליפ,נקווה להשתפר בהמשך. האיכות לא משהו כי אני מצלם את הסרטונים מהמסך דרך מצלמה דיגטלית.