מכבי הרצליה 08/07 : נפרדים מליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏6/7/07.

1. idos87 Member

עם צעדים כאלה, עדיף להישאר במקום.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/08
  2. Don Joan Roman Member

לא ציפיתי להרצליה משום דבר כי אני לא מצפה מאריאל שיימן לשום דבר וחצי דבר הוא אדם נבזה טואנטי כלפיי בית"ר לא מהיום ולא מאתמול אלא מלפניי הרבה שנים קדימה, אף פעם לא הסתרתי את סלידתי מהאיש ועם המקרה הזה הדבר התגבר.
    כל קבוצה שיש לה מעט חוש של ספורטיביות וכבוד עצמי לא הייתה דורשת ניצחון טכני אלא יושבת בשקט ומחכה שיחליטו מה שיחליטו כמו שעשתה מכבי חיפה, עשיתם בלאגן, הכנסתם את עצמכם לפלונטר והעונש שלכם הוא לרדת ליגה בסופו של דבר.

בקשר לסגנון המשחק שלכם, אמרתי בעבר שאני בעד זה שתישארו בגלל סגנון המשחק הזה אבל מה שקרה ב"טדי" שינה מאוד את הדעה שלי, כמו שאומרים יש דברים מעבר לסגנון המשחק ואתם ליכלכתם פה בצורה בלתי רגילה מפניי שזה לא שהייתם ביתרון אלא בפיגור ועוד 3 דקות לפניי הסוף ולא חצי שעה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/08
  3. אלי אוחנה ג'וניור Member

הסלידה שלך ברור אך משום-מה, הם לא כאלה מפריעים לי. הם חייבים את הנקודות ולמרות אי-הספורטיביות בלדרוש ניצחון טכני (שע"פ התקנון מגיע להם, אבל היום, מי פועל לפי התקנון הארור?) הם בסה"כ צריכים את הנקודות כמו אוויר לנשימה ואפשר להבין את זה. הם מציגים כדורגל סביר יחסית לליגה ואני בסה"כ בעד הישארותם.

4. Don Joan Roman Member

כל הכבוד שהם צריכים אותם, שיחכו בשקט ולא יעשו רעשים ובלאגנים, מה שיצא להם מהנסיון לקבל נקודות שלא מגיעות להם ולחבל בסיכויי האליפות של בית"ר זה ירידת ליגה ומינוס 2 שלנו בעונה הבאה, הורדת נקודות שאני מקווה שלא תהיה משמעותית.

5. אלי אוחנה ג'וניור Member

באמת ציפית שהם לא ידרשו את זה? עוד כשמגיע להם הזכות ע"פ התקנון? כל קבוצה הייתה עושה זאת. שיימן הוא המיץ של הזבל בכדורגל הישראלי, זה כן.

6. הרצליה Member

באמת שאני כבר עייף מהויכוח על אותו ערב בטדי.
    אני עייף ועצוב מהעונה המרגיזה והמסריחה הזאת.

תודה רבה לאיתמר ניצן,דייהו דיוויס ואסי משיח שנתנו את גופם, למען המועדון הזה,מי יתן ותמשיכו איתנו למרות שאתם שווים ליגת על(דיוויס גם על רגל אחת).
    תודה לחיים מלכה ואסף קריספיס שאמנם היכולת שלהם לא ממש שווה ליגת על,אבל הלחימה והרצון מבחינתי שווים מקום טוב אצלי בלב.

שלום ולא להתראות למהארן ראדי,שליו מנשה,מיטייה מורץ',צ'ם נטוייה,דייהו ג'יוואבה ואיבן ווקמנוביץ'.

תודה על העונה הקודמת לעומר בוקסנבוים ואיתן עזריה, אם זה תלוי ביכולת שלכם העונה אתם יכולים להצטרף לרשומים למעלה בכיף.
    תודה סולידית לכפיר אדרי על השנתיים הסולידיות שהוא נתן לקבוצה.

תודה ענקית,להתראות ובהצלחה לפרדי דוד על ארבע עונות שעשית הכל למען הקבוצה הזאת, ה-כ-ל.

כל השאר לא שווים שאני ירשום את השם שלהם בכלל לכאן ולכאן.

להתראות ליגת העל, ברוך שובך ליגה לאומית, מקומנו הטבעי בעידן 12 קבוצות בליגת העל.
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg813445.Xxx

7. roeiuzan Member

היה ברור שבמוקדם או במאוחר מכבי הרצליה תרד לליגה הלאומית, זה לא קרה בעונה שעברה היות והפועל פ"ת ירדה ליגה מהמחזור ה-14, והכח שהיתה קבוצה כ"כ אפורה. להרצליה היתה התקפה מצויינת שדאגה להשאיר אותה בליגה. העונה כששבעה קבוצות נאבקו על הירידה הרצליה ירדה רק במחזור ה-32 ולא קודם לכן.

מתחילת העונה כשהסתכלתי על הסגל של הרצליה היה לי ברור דבר אחד, ואמרתי את זה גם בתחילת העונה בדיון, השארות של הרצליה מותנית בשחזור העונה שעברה של המשולש בוקסנבוים, ראדי והסיבוב השלישי של כפיר אדרי.
    זה כמעט נדיר, ובמיוחד בישראל, ששחקן מצליח לשחזר עונת שיא. בוקסנבוים נתן עונה חלומית עם 12 שערי ליגה ועוד כמה בגביע הטוטו שגם העניקו להרצליה את הגביע, ראדי בעונתו הראשונה בליגת העל(?) נתן עונה מצויינת גם כן עם הבישולים שלו ועוד כמה שערים מכריעים, ראדי אגב גם העונה היה בסדר גמור. הסיבוב השלישי של כפיר אדרי אשתקד עזר לקבוצה להשלים השארות. העונה בוקסנבוים לא פוגע, גם השערים המעטים שהוא כבש, ברובם לא הביאו נקודות. הוא נראה כמו הצל של עצמו מהעונה שעברה ולא יותר מזה, והרצליה לא טרחה להביא שחקנים שיתנו את הריענון בקישור הקדמי, וכל החלק הזה קרס. זה הדבר הראשון.

הדבר השני הוא הרכש שעשתה הקבוצה, סעיד מקאסי שנתן חצי עונה מצויינת בהפועל פ"ת, 5 שערים ב-18 הופעות הוחתם כמחליפו של קאמנאן, מקאסי היה אכזבה גדולה וגם בב"ש לא עשה יותר מדי. הרצליה שיחקה רוב העונה בהרכב טלאים, שליו מנשה נכנס לקישור שמאל ואדרי הוסב לעמדת המגן השמאלי. אסי משיח בעמדת המגן הימני, גם כן עמדה חדשה יחסית בשבילו. לא היה בלם נורמלי אחד העונה, ובלית ברורה דייהו דיוויס הוסב לעמדה זו, ובכך הרצליה איבדה את הגרזן שלה במרכז המגרש, שגם שם לא היה קשר אחורי ראוי. אם כל זה לא הספיק גם השוער הבלגי פיטר מרליר היה אכזבה, ומשמיים נשלח לפרדי דוד דוקא שוער צעיר תוצרת הבית בדמות איתמר ניצן שהצליח לכפות על העמדה בצורה טובה.

העניין השלישי הוא כישלון בזרים. מכיוון שלא היה חלוץ השנה בהרצליה הובאו כל מיני שמות מצחיקים.. טצ'ם נטויה, אנטויה או אנערף איך קוראים לו, ווקמנוביץ' גם לא סיפק את הסחורה כמו גם ג'ייאובה שפרט ל3 נקודות מאשדוד לא עשה הרבה. את סעיד מקאסי ופיטר מרליר כבר הזכרנו.. יש גם את הבלם הסלובני מטייה מוריץ שהתחיל גרוע, אח"כ השתפר מעט אבל גם הוא לא סיפק את ההשקעה וההגנה היתה מחוררת.

כדי לחפות על שחקנים שעזבו החתימה הרצליה כל מיני שמות שהיו אמורים לכפות על האובדן, בדמותם של רמי חליס, אושרי אלפסי, אסף קריספיס ואחרים.. תומר חמד היה רכש ראוי אבל לדעתי לא קיבל הזדמנות אמיתית.
    ההתנהלות של הרצליה היתה מוזרה מאד בבניית הקבוצה והיא שילמה על כך.

8. roeiuzan Member

יש לי סקופ בשבילכם תרשמו, אתמול דיברתי עם לחמן הוא סגור בהרצליה לעונה הבאה בלאומית, בקרוב תראו את זה בכלי התקשורת.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אותי זה ממש לא מפתיע,
    ידעתי שהוא יחזור לארץ והאופציות היו: בני סכנין או מכבי הרצליה,
    כאשר מכבי הרצליה תשחק עונה הבאה בלאומית ... הוא החליט לקחת את האתגר הזה,
    כמובן שזה לא רשמי ולא סגור אבל הוא המועמד המוביל (ונראה לי גם היחיד?) לאימון הרצליה.

כנראה שאת סכנין יאמן פרדי דוד או אלי כהן, המאמן של הפועל רעננה, שלדעתי צריך לאמן בליגת העל.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרו שגיא לוזון מועמד מוביל לאימון הרצליה?

בדיחת העשור :aaarofl:

11. Pele Member

זה נכון ולא נכון.
    אין לי שום דבר נגד הרצליה אבל אני גם חושב שקבוצות כמוה לא צריכות להיות בליגת העל..
    אבל בעידן ה-12 קבוצות יש לך כמה קבוצות שנלחמות על המקומות האלה. הרי אין הרבה הבדלבין הכח שעלתה, להרצליה, לכפ"ס ולמכבי פ"ת.. הכל עניין של קצת משאבים וארגון סגל טוב.

בעידן ה16 כולם יהיו בפנים..

12. Giallorossi Member

אני חושב שלא הבנת אותו נכון, הוא התכוון שאם יש רק 12 קבוצות בליגה הראשונה, אז המקום הטבעי של הרצליה הוא בליגה השנייה.

13. Pele Member

זה בדיוק מה שהבנתי ובגלל זה אמרתי שאין הרבה הבדל אם הרצליה בליגת העל או לא כי יש כמה קבוצות שמתחרות על המקומות האלה של תחתית ליגת העל-צמרת הלאומית, ולכן זה לא נכון להגיד לגמרי שהיא לא קשורה לליגת העל..

מה ההבדל בינה לבין הכח שעלתה למשל? שום דבר

14. כפר סבא בנשמה! Member

מבחינת מסורת-כפר סבא 3 גביעים ואליפות ...לא רואה את הקבוצות שהזכרת ממטר
    מבחינת קהל-בעונת ההישארות הבאנו במחזורי הסיום 5,000 אוהדים כל משחק בית ולנתניה 2,500 אוהדים (בלי סבסוד אלא במחירים של 90\45 ויאשרו לך את זה אוהדי נתניה)
    מי מהקבוצות האלו מסוגלת להביא כמויות כאלו אפילו אם יחלקו להם כרטיסים חינם הם לא יביאו חצי מהכמות.

15. XabiAlonso Member

כפר סבא זה מועדון עם מסורת, תארים, ויש לו אוהדים מסורים.אמנם לא קהל גדול אבל עדיין קהל איכותי, ועולה במספרו בהרבה על קהלים של קבוצות כמו מכבי פ"ת והרצליה. בקשר להכח, הרבה אוהדים שלהם לא באים למשחקים בגלל האיחוד.