מכבי הרצליה 08/07 : נפרדים מליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

ממה שראיתי במשחקים האחרונים של הרצליה(תקצירים) אנטויה הזה היה דוקא לא רע בכלל. כבש שער אחד והביא עוד איזה 2-3 בישולים.

2. הרצליה Member

שער מדהים אבל עדיין החמצות איומות, במיוחד נגד כפר סבא שהוא החמיץ שתי שערים בטוחים, יש לו הברקות לדוגמא הבישול המצויין לשליו מנשה נגד בית"ר והנחישות שלו בבישול מול הפועל אבל עדיין זה לא חלוץ שישאיר אותך בליגה.
    מקווה שג'יוואבה הוא כן כזה ואם הוא באמת שווה משהו הגיע הזמן ללמוד מטעות קאמנאן ולהחתים אותו על חוזה ארוך יותר מחמישה חודשים.

3. Milevskiy Member

ולנגוח ממטר מול שער ריק בן דוד שלך כבר יודע? סתם סתם..
    בהצלחה לבחור, אני גם מקווה שתקופת ההשאלה שלו לא תיהיה דומה לזו של בן בסט.

4. roeiuzan Member

בלי קשר לשער הניצחון שלו היום, מעניין אותי לדעת מה חושבים אוהדי הרצליה על שליו מנשה ועל תרומתו לקבוצה מאז תחילת העונה?

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/08
  5. Don Joan Roman Member

מנשה תמיד היה שיחקן מאוד מוכשר אבל אחד כזה שמתקשה להביא את הת'אכלס שללו במשך מספר משחקים רצופים, מדיי פעם הוא מבליח עם משחקים טובים וושערים יפים כמו היום ונגד בית"ר, אבל לרוב הוא דיי אנמי, שחקן של קבוצות תחתית-אמצע טבלה בקיצור.

6. Emil Member

מכה קשה ביותר למכבי הרצליה ולמאבק ההשרדות שלה - איתמר ניצן ככל הנראה גמר את העונה. ניצן שבר עצם בכף היד וגובס לחודש, ולא סביר שיחזור לעמוד בין הקורות לפני העונה הבאה.

למען האמת אין לי שמץ של מושג מי השוער המחליף של הרצליה. הוא שווה משהו?
    ניצן שוער פנטסטי שהציל את הרצליה לא מעט פעמים העונה, וקשה לי לראות אותם מצליחים לשרוד את המחזורים הנותרים עם שוער ברמה נמוכה יותר...

7. Pele Member

אם אני לא טועה יש את אמיר אדרי.. ההוא שגדל בנוער של חיפה

הזמדנות להוכיח מה הוא שווה.

8. הרצליה Member

אמיר אדרי הוא השוער השני ודן פוזזנסקי שהיה השוער השני בעונת העלייה לפני שנתיים הוא השוער השלישי.
    כמה סימפטי מבחינתו של אדרי לפגוש במשחק הראשון של את מקראייב באשדוד במשחק שהפסד בו שווה אך ורק ירידה לליגה הלאומית.

כדור השלג ממשיך,הלאומית מתקרבת.

9. הרצליה Member

לקראת המשחק החשוב שמצפה לנו בשבת הגיע הזמן לחזור שנה אחת אחורה על המחזור ה-27, מכבי הרצליה מגיעה לאותו סוג משחק מול הכח עמידר רמת גן וזו התוצאה:
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=18776&lang=HE
    כמה כיף להיזכר.
    עזבו 5 תנו לי 1 קטן בשבת, כל תוצאה פרט לניצחון שווה חזרה ללאומית, אם לא נוציא נקודות פה אז בטוח לא נוציא אותם נגד בית"ר בטדי ונתניה בשתי המשחקים הבאים שמצפים לנו.

שום דבר אחר חוץ ממלחמה,הקרבה,נחישות ורצון בקיצור כל מה שהיה חסר נגד בני יהודה בשבוע שעבר.

10. וסרמיליה Member

עם כל הכבוד לזה שהרצליה היא קבוצה סימפטית הנה היא יורדת ליגה וזה לא בגלל אחת מתוך שתי הקבוצות הגרועות בליגה אלא בגלל שהיריבות לתחתית יותר טובות מהרצליה.התלאביביות עם סגל יותר טוב בהרבה מזה של הרצליה תוסיפו לזה גם שהדחיפה של הקהל בפוטו פיניש יעניק להם הישארות ואשדוד עם סגל יותר טוב שנכנס למשבר וכרגע נראה שהוא בדרך להישארות..אני מאמין שאם הרצליה היתה מתמודדת על הירידה עם קבוצה כמו כפר סבא אז היה לה אפשרות להישאר כי הסגל של הרצליה לא יורד מזו של כפר סבא..בכל מקרה במידה והרצליה ירדו ליגה מקווה שיעלו ביום מן הימים בחזרה קבוצה סימפטימת סך הכך - בהצלחה ..

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

דווקא בשנים האחרונות מכבי הרצליה הייתה אחת מקבוצות התחתית היותר טובות עם פרדי דוד. השנה היא חלשה מדי בכדי להישאר בליגת העל.

12. הרצליה Member

מבחינת מה? שמות? אולי.
    מבחינת יכולת לאורך שתי סיבובים מכבי הרצליה הייתה קבוצה התחתית האיכותית ביותר.
    אם זה מבחינת יכולת הפועל תל אביב הייתה צריכה להיות כבר מזמן בליגה הלאומית.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ספורט 5, קיים חשש שדייהו דייויס גמר את הקריירה.

שחקן שאני מאוד מכבד, עצובhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ללא ספק, שחקן מעולה שהיה מן חומת מגן, נקרא לזה ככה ...
    אני לא יודע בדיוק סטטיסטיקות אך זה ידוע שהוא היה בורג משמעותי בהגנה של הרצליה.
    מקווה בשבילו שלא יפרוש, יש לו עוד מה להציע ...

15. oFiRzZz Member

שחקן מעוה , חבל לי עליו .
    אני מקווה שהוא לא יפרוש בסןף.
    ישר ראיתי שזה משהו מאוד חמור , אבל לגמור קרירה ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx