מאוריסיו ג'ובאניני בדרך החוצה. מצוקת בלמים קשה לקראת הפועל תל אביב כאשר בנוסף לג'ובאניני גם מיטייה מורץ המוצהב וחיים מלכה הפצוע ייעדרו.
לא רוצה לצאת בהצהרות מוקדמות , אבל לאחר שכביכול הרצליה תעלה עם סגל שני , בעיקר בהגנה , בעקבות פציעה של שחקן ושחקן מוצהב אז יהיה קשה להרצליה לנסות ולשמור על רשת נקייה למרות שיש לה שוער צעיר וכשרוני , אבל ראינו את השיפור הניכר שנוצר בהפועל תל אביב במשחק בשבת נגד כפ"ס , למרות שהפסידה , רק המזל הפריד בינה לבין לקיחת נקודות מהמשחק [ הן נקודה והן 3 ] ...
ג'ובאניני שוחרר ממכבי הרצליה, ייתכן שיוקפא. http://www.one.co.il/Article/108642.html אהבתי את דבריו של דוד לשחקנים.
להרצליה הגיע לנצח במשחקה נגד הפועל ת"א חבל פשוט חבל שהשופטים מכריעים את המשחקים בלי או עם מצוקת בלמים נ.ב ברק לוי היה לא רע בשביל הופעה ראשונה
הקשר האחורי הסרבי איוון ווקמנוביץ' ינחת היום בישראל, לאחר שסיכם על הצטרפותו לקבוצתו של פרדי דוד. במידה שווקמנוביץ', ששיחק בלוקרן הבלגית, יעבור את הבדיקות הרפואיות בהצלחה, הוא יחתום מיד על חוזה בקבוצה. בהרצליה ידעו שאין זמן לבחון אותו מכיוון שחלון ההעברות עומד להסתיים ולכן הוא יחתום לאחר הבדיקות רפואיות. הקשר הזר ימלא את מקומו של ג'ובאניני, בלם הקבוצה ששוחרר לאחר יכולת דלה העונה.
העמדה האחרונה שהייתה צריכה חיזוק בכל זאת שיהיה לו בהצלחה. http://maccabiherzeliya.com/maccabiherzeliya/upload/Ivan_VUKOMANOVIC.Xxx
פרדי דוד שיחרר את ג'ובניני והוא שם את דיהו כבלם ועכשיו פרדי רוצה תחליף לדיהו דיוויס בקישור למרות שדיהו היה שחקן מצוין בקישור
:aa1: מכבי הרצליה ממשיכה להתחזק והיום היא השאילה את חלוצה הצעיר של מכבי חיפה, תומר חמד עד לסיום העונה. להרצליה היה נחוץ חלוץ ובעקבות זאת הם הזדרזו לסגור עם חיפה את העסקה על חמד , גם בעקבות זאת שהיו לו הצעות מעוד קבוצות וגם בגלל הזמן המועט שנשאר למועד ההעברות(מחר נסגר). תומר חמד מחר יערוך את אימון הבכורה שלו בהרצליה והוא צפוי להיכלל בסגל למשחק בשבת. בחיפה אמרו שהעדיפו להשאילו להרצליה ולא לסכנין בגלל שהם מאמינים ששמה הוא יצבור יותר דקות מאשר בסכנין .
שחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה! סוף סוף תומר יקבל דקות משחק שהוא ראוי להן! ומי שלא מבין למה אני פתאום קופץ כאן מהפורום האנגלי זה בגלל שתומר הוא בן דוד שלי, רוני לוי מייבש אותו במשך שנתיים וחצי על הספסל, חוק חמד הומצא בשבילו ולמה? בגלל רוני לוי המאופס הזה שמפחד לשתף צעירים, קבוצה של 7 זרים בושה! (אפשר לחשוב שהוא רץ לאליפות אירופה כמו מכבי בכדורסל ואין ברירה אחרת). אם אתם שואלים אותי, שהמעבר שלו להרצליה במקום לסכנין הוא לא בגלל דקות המשחק שלכאורה יהיו יותר-אולי אבל לא מדויק כלל- למי שלא יודע התיאום של תומר ובוזגלו הוא כמעט על עיוור ותשאלו את זאב זלצר כמה בישולים תומר שם לבוזגלו בטורניר האחרון שהם שיחקו יחד תחתיו או תחת מאמן הנוער של חיפה ותבינו על מה אני מדבר.
חמד חלוץ טוב שצריך דקות משחק והוא חיזוק טוב להרצליה. דרך אגב אני מסכים עם בן הדוד של תומר חמד, הוא עבר להרצליה לא בגלל דקות משחק (למרות שיש משהו בדברים הללו של חיפה כי להרצליה יש את מקאסי ואנטויה, לסכנין יש את יברויאן, בוזגלו, אפוסטו וחאמד גנאיים) אלא בגלל שהם פוחדים שמא סכנין תאיים עליהם במאבקי הליגה.
תומר חמד שחקן מוכשר וטוב, כמה שיותר דקות - יותר טוב. במכבי הרצליה הוא יראה דשא יותר ממה שראה בכרמל, יש לו פוטנציאל להפוך לשחק מצוין ולהתקדם בקריירה שלו. אני מקווה שהוא יממש את הכישרון שטמון לו ברגליים.
בנוסף לחמד ווקומוביץ' חתם היום חלוץ זר בשם אקונדייהו ג'ייאובה שיחליף את סעיד מקאסי(הייתי מעדיף שאנטויה ישוחרר אבל שיהיה). אני מאמין שחמד יפתח בשבת לצידו של אנטויה וג'ייאבה יחכה מהספסל להזדמנות. http://maccabiherzeliya.com/maccabiherzeliya/upload/orig_6621_en.Xxx
מקאסי שוחרר בגלל שעלות החוזה שלו היא גבוהה יותר מזו של אנטויה ופרדי דוד טוען שהתמורה שהוא מביא לקבוצה אל מול ההשקעה של הקבוצה בו לא עונה על הציפיות שלו.