מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. הרצליה Member

מחר אני מאמין שנהיה הרבה יותר חכמים בקשר לקאמנן.
    ראדי קיבל היום הצעה לשנתיים נוספות בקבוצה עם שידרוג רציני בשכר וכנראה שהוא ימשיך בהרצליה למרות הכל.
    כפיר אדרי סיכם לעונה נוספת.
    אייל טרטצקי בדרך להפועל חיפה( :aaa021: ).

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/07
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

3. הרצליה Member

אין אין אין על הבנאדם הזה.
    שחקן זר שפשוט הלך עם הלב שלו ויש לו את הלב הכי גדול בכדורגל הישראלי, כזאת נאמנות אני לא זוכר מאף שחקן זר, אני יודע שהשחקן קיבל הצעות ממועדונים גדולים בישראל, קיבל הצעה משוויץ והמשיך לשחק בהרצליה, בקבוצת תחתית קטנה בישראל כמעט ללא אוהדים אבל היום הוא הוכיח כמה הוא קשור למועדון הזה.

אין מילים בשביל להבין מה הוא באמת עשה כאן.

יש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/07
  4. Don Joan Roman Member

אם הרצליה תשמור על השלד: מיימון, דייויס, בוקסנבויים, קמאנן, ראדי ומוסטרליץ' אני מאמין שבעונה הבאה היא תעבור עונה שקטה בליגת העל בלי מאבקי תחתית מותחים עד הפוטופיניש ואם היא תתחזק בעוד שחקן או שניים ברמה מספקת היא גם יכולה לדגדג את איזור המקום השביעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/07
  5. הרצליה Member

בוקסנבוים צפוי להישאר בסוף,לגבי ראדי הכל פתוח,מוסטרליץ' מאוד רוצה להישאר אבל לפי מה שאני יודע הקבוצה שלו בקרואטיה רוצה אותו בחזרה(הוא הושאל להרצליה העונה), מימון מבחינתי יכול לחזור לחיפה ממש לא מחזיק ממנו במקומו אני מקווה שעזריה ימשיך עוד עונה לפחות, וקאמנן נכון לעכשיו דורש סכום שמכבי הרצליה לא יכולה לעמוד בו ונקווה שהוא והסוכן שלו ירדו קצת בדרישות.

6. Efm Member

מיימון די איכזב אותי העונה, אבל יש לו פוטנציאל.. הוא פשוט צריך עוד קצת ניסיון. בכל מקרה אני חושב שאנחנו צריכים להביא בלם זר ברמה מאוד גבוהה כי ההגנה היא בעייתית מאוד אצלנו.

ראדי כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי הוא אומנם שחקן לא רע אבל אפשר להביא שחקן יותר טוב בתפקיד שלו, ואם הוא ישאר אני מצפה להרבה יותר תרומה להגנה ממה שהוא נותן (לא ייתכן שקשר שבמקור אפילו היה קשר אחורי כמעט ולא עושה הגנה).

איגור חלוץ מוזר. אפשר להביא חלוץ יותר טוב ממנו, אבל גם הוא בסדר. בכל מקרה לא הייתי מחשיב אותו בשלד. על דייויס, בוקסה ויאניק אין ויכוח.

אני מקווה שאליאב ישאר. אנחנו צריכים מגן שמאלי, עוד שני בלמים טובים (אחד זר), שוער, וקשר במקום ראדי אם הוא עוזב.

אבל אסור לשכוח שאנחנו קבוצה קטנה עם תקציב נמוך ושנראה הרבה התפשרויות בבניית הסגל.

7. Don Joan Roman Member

אחריי דיוויס ובוקסה קמאנן הוא השחקן שהרצליה הכי חייבת להילחם עליו כי אני לא מאמין שהיא תצליח למצוא עוד חלוץ זר ברמתו של קמאנן.

בקשר למוסטרליץ', לא יודע בהתחלה זילזלתי בו, אחריי שהוא לעג לכל ההגנה הכי טובה בארץ לא יודע, התחלתי להעריך אותו, את הכוח שלו, את הרצון שלו, את המחויבות שלו.
    הוא פשוט חלוץ טוב, חוץ מזה שהוא משלים את קמאנן מבחינת איכויות של כל אחד לחוד בצורה פשוט מושלמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/07
  8. הרצליה Member

האמת במשחק נגד מכבי חיפה רציתי לדפוק למוסטרליץ' כדור בראש אבל אני די אוהב אותו במיוחד אחרי שהוא רודף אחרי אנסומבו לפני שבועיים.

בקשר לקאמנן זה טיפה קשה להשאיר אותו כי כרגע הדרישות שלו הם בלתי אפשריות לקבוצה עם כזה תקציב, מיליון דולר לעונה זה יותר מדי(אגב הסיכום שלו עם שיימן בשבת דיבר על 350 אלף דולר לעונה ואז הגיע הסוכן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx )

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ובכל זאת הבחור קיבל שידרוג גדול בשכר..לא שחלילה אני מפקפק בנאמנותו (ועם כבר ברוח הדברים, אין כל צל של ספק שלבחור מגיע את סרט הקפטן בעונה הבאה. )

טוב, לגבי השידרוגים: לבוקסה משדרגים חוזה, לראדי הציעו משופר, דיווידס השתדרג- ובאמת שאני לא יודע מאיפה הם מביאים את הבלטות אבל יש לי הרגשה שאת קמאנן כבר לא יצילחו להחזיק.

או שמישהו הבטיח לגיא שמיר העלאה משמעותית בדקות המשחק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. קינג לדלי Member

11. Patrice_Evra Member

אני גם חושב שהרצליה צריכה לשמור על ההרכב שלה כמו שהוא..רק איזה חיזוק של שחקן ישראלי טוב ועוד זר ברמה טובה שהעלות שלו נמוכה..
    הרצליה הראתה שאפילו עם סגל שאין בו כוכבים גדולים אפשר לעשות דברים גדולים..

12. הרצליה Member

צעד חיובי נוסף בוצע היום עם השארתו של עומר בוקסנבוים בקבוצה, אין ספק שיש הבדל גדול בין הפגרה הזו לפגרה הקודמת.
    מישהו הפיק סוף סוף את הלקחים ובמקום לבנות קבוצה בינואר אפשר לסגור את הכל כבר ביולי.

להשאיר את יאניק,להביא בלם ושוער ואני רגוע לחלוטין.

13. Gustavo Boccoli Member

צעד נכון וטוב. בוקסה היה מלפפון לא קטן בקיץ, הרבה רצו אותו, אבל הוא עושה נכון שהוא נשאר בהרצליה. גם קיבל את ההעלאה שלו בשכר, וגם שם הוא יכול להתבלט, ואולי עוד כמה שנים באמת להיות בקבוצה גדולה וגם לשחק.

14. הרצליה Member

שוער נבחרת מקדוניה מצטרף לקבוצה, נראה לי שזה חיזוק לא רע בכלל יחסית למצב השוערים הרע שהיה לנו העונה.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת פרטים על השוער שהוחתם:
    יאן ניקולובסקי ב-33, המתנשא לגובה 1.92 מ', יש 22 הופעות במדי הנבחרת הלאומית של ארצו, והוא המועמד המוביל לשחק בשבת מול נבחרת ישראל בסקופיה, במסגרת מוקדמות יורו 2008, אחרי שפתח בכל ששת המשחקים האחרים של מקדוניה בקמפיין.
    בעונה האחרונה שיחק ניקולבסקי בקבוצת סלאבן בלופו, מהליגה הראשונה בקרואטיה. בעבר הוא שיחק, מלבד בקבוצות בארצו, גם בבולגריה (סלביה סופיה), ביוון (אפולון) ובאירן (פרספוליס).