מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק חבל שהוא שוכח שדרך מכבי הרצליה הוא לא יוכל להגיע בחיים לנבחרת. אני לא מזלזל לרגע במכבי הרצליה, אבל לשחקנים שמשחקים בקבוצות שהן לא מארבע הגדולות, קשה עד בלתי אפשרי לקבל הזדמנות בנבחרת. אני חושב שהוא עושה את ההחלטה הנכונה ושזה ישתלם גם לו וגם לקבוצה. העונה הבאה אני מצפה ממכבי הרצליה להתקדם לפחות כמו שהפועל כפר סבא התקדמו העונה לאחר העונה הסוערת שהייתה להם אשתקד ועומר בוקסנבוים הוא שחקן שיכול לסחוף אותה לעונה מוצלחת.

2. Dimitar Berbatov Member

בוקסנבוים שחקן נהדר. העונה הוא אחד המצטיינים של הרצליה ואם היא תשאר בליגה זה יהיה הרבה בזכותו. הוא סוחב את הקבוצה הזאת. הוא כובש, מבשל, עושה הגנה כל קבוצה היתה רוצה כזה שחקן בקבוצה שלה.
    אבל כמו שאבירם אמר אם בוקסה רוהצ להתקדם הוא חייב לעבור לקבוצה גדולה יותר. אני לא מזלזל בהרצליה אבל אני חושב שהוא צריך לשחק בקבוצה יותר טובה שנמצאת בחלק העליון של הטבלה, או אפילו אחת מהגדולות. השאלה אם הוא יצליח להראות שם את הרמה שהוא מראה בהרצליה, כי בזמן אחרון עושה רושם שהוא שחקן של קבוצות קטנות ושבקבוצות גדולות הוא לא יצליח.
    אני גם לא פוסל אפשרות שהרצליה שנה הבאה תהיה קבוצה שתהיה בחלק העליון של הטבלה. כי יש לה את היכולות ויש לה את השחקנים. אם כזה סגל הרצליה ראויה ללפחות מקומות 6-7 אם לא יותר מזה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השאלה היא לא אם הוא יצליח להראות את הרמה אלא אם הוא יקבל את ההזדמנויות בקבוצה גדולה או שמא הוא יחזור להיות שחקן ספסל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/4/07
  4. Don Joan Roman Member

בוקסנבוים יעשה חכם מאוד אם יישאר במכבי הרצליה, הוא לא צריך לחפש לו הרפתקאות במקומות אחרים כרגע בטח לא בירושלים/חיפה ות"א כי שם לא יתנו לו שקט ועל כל טעות יצאו עליו ויגידו עליו הא ודא וכל מיני קשקשושים, אם בוקסנבוים רוצה להישאר זמן רב בליגה הבכירה הוא צריך לעשות עוד שנה בהרצליהף אח"כ לחפש את עצמו באשדוד או במכבי פ"ת ורק אז לעבור לקבוצה גדולה באמת.

5. אורדון במכתש Member

מסכים למרות שלדעתי שנה הבאה הרצליה תהיה בדרגה של אשדוד ופ"ת אם יישמר השלד הטוב שלה

6. Don Joan Roman Member

עזוב אותך שלד או עונה הבאה, שתיי הקבוצות הללו בשנים האחרונות רצות קבוע בצמרת הטבלה-אמצבע טבלה ותמיד באיזה שלב של העונה גם נמצאים קרוב למקום הראשון, כך שהן לאורך שנים קבוצות עם מעמד גדול משל הרצליה במילניום החדש ולכן הם נחשבים קבוצה ביניים בדרך לקבוצה גדולה.

7. Julio Cruz Member

השנה בוקסבנאום הראה את הפוטנציאל הטמון בו.. בעיקר בזכות פרדי לטעמי שנתן לו לשחק בתפקיד שהוא יודע הכי טוב..טוב לו בקבוצה הוא מספק את הסחורה.. אך בלי לזלזל בשחקן או משו אני לא רואה אותו מוביל את מרכז השדה של ארבעת הגדולות.. אני חושב שהוא צריך להשאר בהרצליה שם מקומו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/07
  8. Butragueño מנהלים

לפעמים אני שואל את עצמי,
    הרצליה קנתה את גיא שמיר או את מאיר שמיר?
    לדעתי אין שום תועלת בשחקן הזה במכבי הרצליה.
    הכל מיניפולציות,הם צריכים את הכסף של מאיר

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/07
  9. Orc in Yellow Member

טועמה הורחק היום במשחק מול בני יהודה ולא ישחק מול הרצליה בשבוע הבא.

10. Julio Cruz Member

גביע המדינה פוסל את האדום?

11. Orc in Yellow Member

פוסל, שכחתי מזה... מתי המשחקים של גביע המדינה ? ב21 ?

12. Julio Cruz Member

מממ כן יש פגרה אם אני לא טועה.

13. Don Joan Roman Member

טועמה יחמיץ את משחק הגביע נגד מרמורק.

14. קינג לדלי Member

כל הכבוד.
    תגידו כל בוקר תודה שיש לכם מאמן כמו פרדי דוד.
    קבוצת תחתית עם שחקנים לא הכי כשרוניים תשרוד בגלל אופי,ופרדי יודע להקנות אופי.
    הגעתם איתו לגמר והפסדתם רק בפנדלים,לקחתם איתו את הטוטו ועליתם ליגה.
    גם ההשארות תהיה על שמו בלבד.

הפגיעה בזרים שלכם השאירה אתכם בליגה ויותר מזה.
    יש לכם היום בסיס לבניית קבוצה חזקה אחרי הרבה שנים ששיחקו אצלכם כל מיני ליצנים.
    קמאנאן כמו שכבר ציינתי הוא חלוץ שלוקח במהירות כל בלם וזכיתם איתו בפיס.
    מוסטרליץ' קצת שמן,אבל רואים שהוא משחק נהדר עם הגב לשער ומשלים את קמאנאן המהיר.
    דייויס עושה עבודה גדולה בוקסה הוא מנוע וראדי שירדתם עליו בליגה הלאומית הוא שחקן ראוי.
    הוא מנצל את הרגל החזקה שלו לבעיטות ולהגבהות חדות מאוד. הוא לא רחוק משחר סימנטוב בחוזק הבעיטה.
    בקיצור נהיה לכם בסיס טוב ועם חיזוק נכון של ישראלים בעיקר בעמדת המגינים תהיו אפילו יותר טובים.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק בכל מילה,בבית"ר במקום להתחיל לחפש זרים לעונה הבאה,שישימו איזה צ'ק שמן כמו שלמה שרף
    להרצליה על קמנאנן ויזכו בחלוץ מדהים.
    גם מוסטרלוביץ שנראה קצת אדיש יותר מדי הוא חלוץ עם המון כישרון.