הוא קשר אחורי (עד כמה שאני יודע), ולדעתי לפחות הוא לא יותר טוב מאנדרסון. אבל זה הדיון של מכבי הרצליה, אז לא נהרוס אותו בשחקני חיזוק לחיפה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אגב הטיפול בכדור והסיומת של קמאנאן הם של שחקן ברמה גבוהה מאוד. נראה שהרצליה פגעה בול,ונראה שהוא ילך וישתפר עם ההתאקלמות. אגב,בערב פסח חזרתי הביתה ופתאום הוא עומד מולי בקומה של הבית... מסתבר שהוא הוזמן לפסח אצל השכנים שלי שהם החמים של בני בקלו דובר הקבוצה שלכם...
סיכויים קלושים שהרצליה לא תישאר בכושר הנוכחי. הם נמצאים בכושר מצויין וצריך להיות משהו בלתי צפוי כדי שהיא תרד.
הבעיה היא שלהרצליה מחכים המשחקים נגד הגדולות ככה שהכושר יכול מאוד להיות שייפגע, אבל גם הכח תפגוש את הגדולות
זה נכון. אבל גם הכח לא יטיילו. יש להם בדיוק אותם קבוצות כמו הרצליה חוץ משבמקום חיפה הם יפגשו את הפועל פ"ת.
מהקבוצות שנשארו לנו עד עכשיו לקחנו כבר 11 נקודות מתוך ה-36 האפשריות, ככה שכושר היא לא הבעיה בדיוק. דיוויס כמו שאמרו פה הגיע למכבי חיפה בקיץ 2004, והושאל למכבי הרצליה שאז אימן אותה לופא קדוש שבמבט לאחור הוא רצה לזרוק אותו מכאן אחרי 9 מחזורים.
ראיתי בדיון של חיפה שהזכירו את בן בסט, מה איתו באמת? למה הוא לא רואה דשא? (או שהוא רואה ואני לא מעודכן)
יש,יש,יש!!! http://www.telesport.co.il/article.asp?id=4185 בכל המשחקים שהוא היה בסגל הוא שותף,הוא נעדר מחמישה בגלל פציעה. באחד הוא פתח(כפר סבא) ובשאר נכנס כמחליף.
קמנאן רכש אדיר, אין לי מושג איך הוא הגיע אלינו. בעיקרון במקור הוא לא היה חלוץ אלא טיפה מאחורה, כמו שהוא שיחק מול בני יהודה (והיה גדול למרות שתי החמצות גדולות), אבל גם בתור חלוץ הוא אדיר. מהירות, טכניקה.. לא ברור מה הוא עושה בקבוצה הזאת ובליגה הזאת.
אתה צודק ב100%. חייבים להחתים אותו ל5 שנים. שלפחות אם הוא ירצה לעבור לקבוצה גדולה שנרוויח על זה כסף, בכל מקרה שנה הבאה הוא ממשיך בקבוצה. לגבי עתידו של איגור מוסטרליץ' הקרואטי אני לא כ"כ יודע אבל מה שאני כן יודע שפרדי דוד מחזיק ממנו.
עומר בוקסנבוים קיבל דרכון הונגרי בזכות אימו לילי ההונגרית, מה שיכול לסלול את דרכו של השחקן בן ה24 לאירופה.
הבחור עושה עונה ראשונה טובה באמת בליגת העל מתוך 5 שנים שהוא משחק שם וכבר משדכים אותו לאירופה, נו באמת, קודם שיתקדם בארץ.