כן, הוא פשוט שחקן מעולה. אבל אף קבוצה גדולה לא צריכה לקחת אותו, הוא שחקן של קבוצות קטנות. לא שהוא בולט בין שחקניי הרצליה, כולם מעולים, אבל בקבוצות הקטנות יותר הוא פורח. שחקן מדהים, שיפרח.
כל הכבוד על ניצחון !!! למרות מה שהם עשו לנו (זבלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ) אני מקווה שהם ישארו ור"ג תרד ייאלה הרצליה !!! ומישהו יודע מה קורה עם השחקנים שמשחקים אתלם ששיכיים לחיפה (בן-בסט , עזריה ) - הם חוזרים לחיפה ?
עומר בוקסנבאום אמנם עשה את פריצת הדרך שלו העונה, אבל הוא עדיין לא מתאים לקבוצה גדולה לצערי, בטח שלא לקבוצה עם כוונות לקחת אליפות כמו מכבי ת"א. השריף לא יביא את בוקסה.
אם הרצליה תשאר בליגה (בע"ה בלי עין הרע) שיימן ירצה מטרה אחרת ולא רק להשאר בליגה. *בוקסנבוים מוצהב ולא ישחק בגביע מול הפועל עכו.
עם כל הכבוד לגביע אני חושב שאין כאן אוהד מכבי הרצליה אחד שמעדיף את הגביע על פני הליגה. בהתחשב ברצף המשחקים הצפוף שיש לכם בתקופה האחרונה, אם יש משחק שבו עדיף לשחקנים לקבל בו מנוחה זה משחק הגביע מול הפועל עכו. לכן, עדיף לכם שבוקסנבוים לא יהיה בגביע מאשר בליגה.
אני לא רואה סיבה שאיתן לא ימשיך בהרצליה בעונה הבאה. בוקסנבוים מוצהב? פנטסטי, מצידי לעלות עם הנוער "מחוזק" בטרטצקי וטולדו למשחק הזה.