יש לכם טעות מדובר בחלוץ חלש שהוא לא קבוצתי ומרבה לעבד כדורים. לדעתי החלטה טובה רק שיביאו חלוץ רחבה אמיתי שגם יבקיע. ועוד משהו עבדול ראזק מנתניה חזר לארץ ובנתניה מחפשים לו קבוצה עד לסוף העונה לדעתי אם הוא בכושר טוב הוא יכול לעזור לנו מאוד
ומה יקרה עד שימצאו חלוץ? נשאר עם שלומי טולדו העילג ופפי שעושה טובה שזז מילימטר? הבלם פטי יה-יה שהגיע במחזור ה-5 לקבוצה הוא מלך השערים של הקבוצה יחד עם אריאטה ששוחרר היום זה רק מראה מה שווה ההתקפה של הקבוצה הזאת.
אבל עד שהגיע חלוץ זר שגם כובש קצת למה לשחרר אותו? אפשר לחשוב כמה כאלה אפשר למצוא במחירים שמתאימים להרצליה..
גם אני חשבתי על זה... יה-יה פטי הזה שנבחן אגב בהפועל חיפה ושוחרר הגיע במפתיע לליגת העל עם הרצליה ובסיבוב אחד כבש כבר 3 שערים!! סכום מרשים מאד יחסית לבלם... ובאמת, הוא מלך השערים של הקבוצה וזה די מביך, אני הייתי מעז לנסות להרצליה את פטי נימבה.. אין לי ספק שהוא לא יאכזב
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=86603&bz=33
חיזוק ענק להרצליה , בן בסט אחד החלוצים המוכשרים שיש לנו בארץ. ביחד עם יאניק קמאנאן שחתם היום הרצליה משפרת את סיכויי ההישארות שלה בליגה. חיפה עוד פעם יצאה טיפשה ששיחרה עוד שחקן מוכשר שלה.
חיזוק ענק? בן בסט הוא כישרון גדול אבל שחקן שעדיין לא הוכיח שום כלום. חובת ההוכחה היא עליו, הוא מקבל (במידה שהוא ישחורר ללא בעיות) הזדמנות גדולה להוכיח לכולם בליגה שהוא באמת יעמוד בציפיות שלו ואי אפשר לדעת איזה שחקן נראה, הרצליה זקוקה לחלוץ כובש שערים ואם הוא יצליח במשימה... הוא יתקדם בגדול. אבל לא ברור עד כמה הוא יצליח לעזור להרצליה. את זה נצטרך לראות.
בן בסט הוא כישרון גדול, נכון שיש לו עוד מה להוכיח, אבל פשוט לא נתנו לו להוכיח. רוני לוי לא נתן לו דקות משחק ואני בטוח שהוא יראה לכולם שהוא שחקן גדול.
שבן בסט היה מקבל דקות, הוא היה מציג יכולת טובה מאוד. שחקן מהיר, גבוה, לא הכי חזק, אבל חלוץ חלוץ. אם הוא יפתח בהרצליה ויקבל איזה 80 דקות למשחק, הוא יביא תוצאות, והרבה.
4 חיזוקים ביממה אחת קמאנן(לפי הביקורת, שחקן שיכול להיות גנבה גדולה), דוויד בידוק שחקן יהודי- צרפתי שמשחק על תקן ישראלי. ראיתי אותו בגביע הטוטו מול הפועל פ"ת. הותיר רושם סביר, שליטה טובה מאוד בכדור וראיית משחק טובה אך קצת "כבד" וגמלוני. ההחתמה של אליאב (תמוהה מאוד לדעתי) וכמובן בן בסט שיחתום בראשון. אבל איפה הייתה שיימן בקיץ. הרצליה אולי איבדה 5-6 נק' על שחקנים שכבר היו בשוק והיה אפשר לפתוח את הכיס ולא לחכות שתעבור יותר משליש ליגה. עכשיו גם הכניסה שלהם להרכב ולקבוצה (במיוחד ההתאקלמות של הזרים) אולי תעלה לנו במספר נקודות, ועוד באמצע העונה. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא-אבל באמת שהרצליה ביזבזה זמן שאין לה.
ארז אליאב הוא שחקן מצויין... לפני הפציעה לפני 3 עונות ראינו שחקן מבטיח, טכני בטירוף, מוסיף המון יופי למשחק של הקבוצה שלו, אבל אז באה הפציעה הגדולה שעצרה הכל ומאז האמת לא ראינו את הדברים שמצפים ממנו. אני עדיין מאמין שמשהו יוכל לצאת מהשחקן הזה ולדעתי כל קבוצה שמחתימה אותו עושה צעד נכון, אם פרדי ידע להשתמש בו ולהחזיר לו את הביטחון הרצליה תרוויח שחקן גדול שיכול לעשות את ההבדל.