מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

במקרה אני גם קרוב למה שהולך שם ואני חייב להגיד שבדקות לפני (בערך משהתחיל הלחץ) כל הזמן שמעתי את שיימן בטלפון אומר שיביאו עזרה לקופאים..

הקטע עם הנוער זה התרגיל הכי ידוע שיש בארץ..רק בישראל.

ואגב יכולתם לקנות של הרצליה ולעבור. נגד מכבי ת"א היו הרבה נוער תל אביבי ביציע של הרצליה עד שהחליטו להעביר אותם לקהל של ת"א. בתוך דקה פתחו להם תשער הם עשו סיבוב קטן ונכנסו במזרחי ממול.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/06
  2. mr.shmactics Member

התרגיל הזה של הקבוצות בארץ עם כרטיסי הנוער זה בושה וחרפה
    למזלי כבר היום קניתי נוער לצפוני בטדי.

3. ReL Member

ההתאחדות חייבת להתערב בעניין

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

להסתכל על הנהלת אשדוד ועל מה שהיא עושה לאוהדיה לקראת מחר ולקנא. קבוצה עם מספר מכירות מינויים קטן (!!) מהרצליה, וההנהלה באה ומסבסדת את הכרטיסים(20 ילד, 40 מבוגר) ומוציאה אוטובוסים במחיר של 10 שקל הלוך חזור אשדוד-הרצליה. פשוט כל הכבוד ומי יתן ויום אחד גם אנחנו נזכה לחצי מדברים מהסוג הזה.

ולמשחק, המומנטום שלנו דווקא וגם ביציע העיתונות שראיתי אתמול יש מין הרגשה שהמחזור שוב ההפתעה תבוא מכיוונינו. מצד שני ההתקפה של אשדוד מפחידה, והיא במומנטום מצויין. אגב, אשדוד גם לא עשתה אף תוצאת תיקו העונה.
    הלב אומר 1, הראש אומר X.

אז כנראה שיצא 2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

5. הרצליה Member

ולחשוב על זה שבסיבוב הקודם, הסעה+כניסה למשחק יצאה לאוהדי הרצליה 60 שקלים(20 הסעה ו40 כניסה).
    זה יוצא פי 2

הם מדברים על 1000 אשדודים שיגיעו מחר, אני חושב שיגיעו פחות אבל עדיין מגיעה להם מילה טובה.

6. הרצליה Member

שבוע לא הייתי כאן והנושא ירד לעמוד השני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx.

אז ככה:
    ביום חמישי הקרוב בשעה 19:00 ייערך משחק ההשלמה מהמחזור הרביעי מול הפועל תל אביב באיצטדיון בהרצליה, במקביל בוחנים בהרצליה כל צ'אנס כדי לחזק את הקבוצה.

על הפרק נמצאים כרגע עמנואל אוביידה,לירן כהן וג'ף טוטואנה.

אפשר להגיד שעם חיזוק נכון בהחלט אפשר להרים את הראש ולהסתכל למעלה, חיזוק דחוף בעמדת המגן השמאלי, עוד קשר או שניים וחלוץ נוסף.
    החוזה של פטי יבלאנקה מסתיים בסוף החודש וחובה פשוט חובה להחתים אותו עד לסוף העונה לפחות וכמובן לאיבון ארייאטה שמשום מה פרדי עושה לו דווקא בזמן האחרון.

7. מכבי הרצליה אהבת חיי!! Member

עמנואל אוביידה.
    אז .ככה הוא חתם בבני לוד.. לא יודע מה יש לו לחפש שםם..
    הוא כבר לא יגיע להרצליה..
    כבר אחד ירד מהפרק.. פשוט אין מעמדיםם לחזק את הרצליה
    אז כך שנרד מקווה שלא טבל בקצב הזה

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה לא הלכתם עליו חזק,שחקן סופר מוכשר,כמובן שעם החבילה הזאת מגיע זה שהוא בעייתי מאוד
    אבל אתם הרצליה ולא בית"ר ירושלים אז אין לכם יותר מדי אופציות והייתם חייבים ללכת על שחקן כמוהו.

9. הרצליה Member

עדן בן בסט מתקרב לקבוצה.
    רוני לוי בחייאת רבאק, שחרר לנו שחקן אחד, אחרי שהרסת לנו כבר פעמיים.

10. Gustavo Boccoli Member

אני מאוד רוצה שבן בסט יעבור. מגיע לו, הוא שחקן מוכשר מאוד, צעיר עם פוטנציאל. אני בכלל לא בטוח שהוא פחות טוב מרפאלוב. רוני לוי לא נתן לו הרבה הזדמנויות, והוא גם פצוע לא מעט. אם הוא מגיע להרצליה, הכי טוב להשאיל אותו. עדן ישתפשף ויחזור לחיפה כאחד החלוצים הטובים בארץ. אני חושב שזה יהיה טוב להשאיל אותו להרצליה.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם בעד המעבר של בן בסט להרצליה. זה יעשה גם לו וגם למכבי חיפה רק טוב.
    כאשר ארבייטמן וקולאוטי פותחים בהרכב הוא לא רואה דקות ועדיף לנו ולו שיושאל לקבוצה, יתפתח שם, ורק לאחר שיהיה בשל אולי הוא עוד יחזור במקומו של קולאוטי שיכול להמכר.

בן בסט ודקל ביחד בהרכב= חלום.
    מה גם שהרצליה היא קבוצה שבן בסט יכול לבוא בא לידי ביטוי טוב מאוד, בלי הרבה לחץ מצד התקשורת.

אפשר לראות איך זה עשה טוב לדקל שהושאל למספר שנים גם לנתניה וגם לסכנין, ועכשיו כאשר הוא חזר הוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי הידיים.

12. Gustavo Boccoli Member

אני לא בטוח. גם לפני כמה שנים, אני חשבתי שדקל יכול לפתוח, הבעיה שאז היה לנו את ההגנה של הנבחרת וזה קשה להכנס לשם. הוא עזב פשוט כי לא נתנו לו לשחק, השאילו אותו אם אני זוכר נכון כי ידעו מה יש להם ביד, והינה הוא חזר כשהתפנה המקום, קצת יותר משופשף עם ניסיון כמו שאמרת, והוא אחד הבלמים הטובים בארץ.

13. מ.ח.א Member

המעבר של עדן בן בסט יהיה טוב בשביל כולם
    עדן יקבל דקות משחק
    כשמכבי חיפה תחליט להחזיר אותו היא תקבל חלוץ יותר טוב וקצת יותר מנוסה
    מכבי הרצליה תקבל אחלה חלוץ

14. sagigol Member

מעבר של עדן יהיה מצויין בשבילו אבל לא כל כך טוב לחיפה היא צריכה לתת לו יותר דקות חסר לנו חלוץ טבעי אחד שמריח שערים
    ועדן באמת יכול לעזור לחיפה הוא חייב לקבל דקות חייב לצבור ביטחון

15. roeiuzan Member

איבון ארייטה בדרך החוצה ממכבי הרצליה.
    לא להאמין שהחלוץ שהגיע והיה להיט בהתחלה כבר כמה משחקים לא פוגע ומחליטים (ככל הנראה) לשחרר אותו.
    אם כבר שישחררו את פפי קימוטו שהגיע על תקן של שחקן עם קבלות בקבוצת תחתית ולא מספק את הסחורה