מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. TariboWest Member

כי בכל זאת הוא צריך פרנסה, אני לא חושב שיש מאמן בליגה הזאת שהיה בוחר להגיע להרצליה אם יש לו ברירה אחרת.

2. נדב מיכאלי Member

הלוואי שהרצליה תירד לא בגלל שיש לי משהו אישי נגדם רק בגלל שיימן שהורס אותם.
    מגיע לזבל הזה לרדת ליגה.
    עד שהרצליה התחילה במגמת התאוששות אז הוא מפטר עוד מאמן?איש מטומטם השיימן הזה.
    מאחל לעטר את כל ההצלחה שבעולם .

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז מגיע לאוהדים שלו לסבול בגללו?

אתה מדבר שטויות.

4. נדב מיכאלי Member

מגיע לשיימן להישאר בליגה אחרי מה שהוא עושה?הוא הוריד את הקבוצה שלו באופן סופי וודאי ליגה.
    אין לי בכלל ספק עכשיו שהרצליה תנשור ללאומית.
    עם עטר היה להם סיכוי להינצל.
    האוהדים של הרצליה גם ככה סובלים המון זמן בגלל שיימן (יעידו אוהדי הרצליה שרושמים פה בפורום).

5. Spanish Weapon Member

עוד פרק בסיפור העצוב של מכבי הרצליה תחת אריאל שיימן.

חבל לי על האוהדים של הרצליה.

6. XabiAlonso Member

7. roeiuzan Member

תאמין לי אל תזלזל בטון קאנן (הוא לא חתם בכלל באיזה קבוצה צ'כית או משהו כזה?)
    בארץ הנהדרת שלנו עשו ממנו ליצן, כזה שהפסיד ללואיס פרננדס.
    אבל אם נסתכל תאכלס נוכל לראות שהוא הרים מעט את מכבי והצליח לעשות שם איזה משהו..
    וזה עוד בעונה גרועה של מכבי, אני דוקא חושב שהוא יצליח בהרצליה אם אכן יחתוןם שם, כי הוא מאמן שעובד מהיסוד ומשקיע את כל כולו לטובת הקבוצה.
    הבן אדם גם ג'נטלמן אמיתי(לאחר ההפסד של מכבי ת"א לעכו הוא עבר ולחץ לכל שחקניי עכו את היד, כאב לי עליו..)
    עובדה שהוא גם סיים את העונה במכבי ת"א זה גם משהו.
    תרצו או לא, הוא עשה דברים יפים במכבי ת"א - זאת השורה התחתונה

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/06
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם קאנן בא אני יהיה המאושר באדם. מאמן הולנדי בהרצליה. חזון אחרית הימים.

9. מ.ח.א Member

טון קאנן הטריד את אשתו של גיא עזורי , כן זה מה שנקרא ג'נטלמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    טון קאנן לא הצליח לעשות כלום במכבי ת"א , עובדה רוב הזמן הוא הפסיד איתם
    הבן אדם הזה הוא בדיחה ואני לא חושב שהוא יצליח לעשות משהו עם מכבי הרצליה
    וחוץ מזה לא נראה לי שטון ירצה לחזור לפה אחרי מה שגילו עליו.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה קרה לך ארז? הוא מאמן עגלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. הרצליה Member

עדיף את שייע או ניר לוין? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

נשבר מהקבוצה הזאת.

12. Raulito Madridista

אויי.. שיימן צריך להתבייש. בהחלט עצוב אם המועמד המחליף לאמן את מכבי הרצליה הוא טון קאנן. חשבו שבגלל שהוא מביא מחברת ורושם אז הוא טקטיקן גדול ובגלל שהוא הביא כמה נצחונות לבית"ר שהייתה בתקופה טובה, שהוא מאמן אדיר, אבל ממש לא, הוא מאמן בינוני, אם לא היה לבית"ר את הסגל שהיה לה אשתקד, הסגל אולי השלישי בטיבו בליגה או גבוהה יותר, הוא לא היה מצליח שם,במכבי אולי הוא היה סביר כי הקבוצה של שנה שעברה שנקראה מכבי ת"א הייתה קבוצה מתה.

צדקו ביציע העיתונות ובשם המשחק שבמגזין פתיחת העונה רשמו"כמה מחזורים ייקח לשיימן לפטר את עטר". אם כבר עטר היה צריך להיות מפוטר לאחר שלושה מחזורים בהם הקבוצה לא השיגה אף נקודה, וספגה שלושה שערים, וגם נראיתה על הפנים. למרות מיקומה, זה מה ששווה הסגל של הרצליה, אין שם יותר מדיי שחקנים שאתה יכול להגיד שהם שחקנים טובים. בודדים מאוד. הקבוצה במגמת עלייה. תיקו נגד מכבי חיפה(אשמת שוער), תיקו נגד הפועל פ"ת שזה אכזבה אולי, והיה לה ניצחון על יריבתה לתחתית , הכח. במשחק נגד בית"ר, הרצליה השוותה במצב של 1-0 לטובת בית"ר, רבע שעה לסיום, אך השופט פסל לה גול, לכו תדעו מה היה קורה אם הגול היה מאושר על ידי השיפוט, בכל מקרה עדיף לא לעסוק ב"אם ואם". ההגנה של הקבוצה לא טובה, אז עטר לפחות ניסה כדורגל התקפי, בגולים זה לא התבטא אבל במצבים כן.

ניר לויין מאמן טוב יחסית, הוא היה מעולה במכבי והכין לקלינגר קבוצה ששווה אליפות, לאחר שזכה בשני גביעים והריץ הרכב טוב. אבל, שנה שעברה בהפועל פ"ת עם סגל לא רע, הוא ניצל מירידה רק מספר מחזורים בודדים לפני תום העונה, היה לו שלישיית התקפה מעולה.אני בספק אם הרצליה תישאר בליגה גם אם היצפלד ייאמן אותה לדוגמא, אבל שיימן הורס את הקבוצה, טמבל.

13. הרצליה Member

חבל על הזמן שאתם טוחנים פה, הפיטורים הם לא בגלל המקום או בגלל היכולת שהקבוצה מציגה.

ובקשה לאדון שיימן שכרגע שמעתי בתוכנית ברדיו:
    אם אין לך כסף לחזק קבוצה בליגת העל בשחקנים לגיטמיים, לך הביתה!!!

14. מיכל3 Member

שיימן הזה כזה ליצן, חשבתי שאין מתחרה ללוני מבחינת ניהול קבוצת כדורגל, מסתבר שיש.
    דווקא שהקבוצה מתחילה לאגור נקודות הוא מפוטר. מישהו יכול להסביר לי את סיבת הפיטורין, או שלא
    ידוע עדיין?

15. הרצליה Member

עטר לא שיתף שחקנים ממחלקת הנוער(את מי הוא רוצה שהוא ישתף? את רגב וולק ועוז אחדות?!?!?!).
    דברים שעטר אמר לתקשורת.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/06