מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. קינג לדלי Member

הכח של הכח זה אך ורק אורי מלמיליאן.
    אין להם סגל יותר טוב מהרצליה אבל יש משהו באורי ובקבוצות שהוא מאמן.
    אם הוא יצליח להישאר בליגה עם גמאן בכר ונגר ועוד בגיבוי של דודי ליברמן, אז הוא צריך לקבל את פרס ישראל.

2. roeiuzan Member

השמות שאתה מזכיר...
    הרבה שחקני הכח הם קאמבקיסטים..
    נג, תקוה, רוזן ועוד.. יש משהו בחבורה בהכח שנותן להם את הרצון לנצח בכל משחק, ולקדם את הקבוצה.
    חסר להם את חיים סילבס בקישור או את אייל אלמושנינו מאחור והם מסודרים

3. הרצליה Member

הדבר היחיד שאני מקנא בו זה בהכח זה הנקודות שהם צברו.
    מה אני יגיד לך לירן, די מעצבן אותי לראות שמחזיקים מהם יתר על המידה, שהשאירו אותם בליגה סתם בגלל שהם ניצחו את בני יהודה בעוד שמהרצליה הם עושים קבוצה דרג ז' שלא מסוגלת לנצח קבוצות בליגה הארצית.

גם במהלך הפגרה לפני התוצאות הטובות של הכח מיטב הפרשנים תלו את אריאל שיימן על חוסר חיזוק הקבוצה(ובמבט לאחור בצדק), אבל את מלמיליאן ופוזמנטיר שובחו על בניית קבוצה של שחקנים שעבר זמנם לפני 10 שנים.

והמילה אליפות הייתה הקצנה של התגובה שהייתה לפני.

פתחו אחוזת ראשונים ליד הספארי בר"ג ולא סיפרו לי?

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/06
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מה לעשות אתה חייב להבין שבספורט במיוחד במדינה שלנו הדבר הכי חשוב זה מבחן התוצאה.

הכח מנצחים- ישבחו אותם עד מחר.
    הרצליה מפסידים- יקטלו אותם.

אם התוצאות היו הפוכות גם הביקורות היו הפוכות תאמין לי.
    ככה זה עובד. עד שהכח לא תצנח, תאלץ להמשיך לסבול את התשבוחות להכח.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלמיליאן עשה ועושה בהכח מה שעשה לנדאו בקריית גת של אז ואם תלכו אחורה בפורום תראו שרשמתי
    את זה והיו פה עד כמה שחשבו ככה[נראה לי אלעד ואולי נדב],מאחורי הרכישות עמדה שיטה ועמד רעיון

הרכישות של הרצליה היו פשוט מה שבא ליד,הרכישות גם לא היו של עטר אלא של דוד שעזב ועטר
    אולי הספיק להביא 2 שחקנים וקיבל סגל מוכן,שיימן עם כל הכבוד לתרומה שלו להרצליה צריך להפסיק
    להתערב יותר מדי בקצע המקצועי כי הוא הורס את כל מה שהוא משקיע.

6. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

נו באמת...לפני שנתיים בני סכנין הייתה במצב מציין והפועל חיפה על הפנים, והכל התחלף, אמנם סכנין נשארה אבל בלי שהגיע לה..
    לפני שנה כפ"ס הייתה במצב על הפנים והפועל נצרת עילית במצב מעולה, הכל התחלף וכפ"ס נשארה, נצרת עילית ירדה...זה רק 4 מחזורים מסכנים, הרצליה רחוקה רק 10 נקודות מאליפות, חח

7. roeiuzan Member

אתה בטוח שראית כדורגל בעונה שעברה?

נצרת עלית שיחקה טוב? בקבוצה הזאת עשו הכל כדי לא להצליח, הפרשה עם איוניר שהיה מועמד לעזוב למכבי ת"א, העזיבה של זיו ודוארטה, שני השחקנים שכבשו הכי הרבה שערים בעונה הראשונה של הקבוצה בליגת העל ובמקומם לא הביאו אף מחליף, לכן כמות השערים שהקבוצה כבשה נראית כמו שהיא נראית... זה המשיך בכשלון עם הזרים,והיה יכול להסתיים רע עוד יותר עם ירון הוכנבוים שקיבל באמצע העונה הצעה לאמן שם במקום אוניר, היה מסכים, ועוד ועוד... גם השנה הם עושים טובה כאילו הם קיימים בכלל, זה נראה כאילו הם עושים ברוגז ולא משלימים עם הירידה שלהם למשל בקיץ שקבוצות הצפון ביקשו לדחות את הליגה הם הקבוצה הצפונית היחידה שמשום מה לא הסכימה, או הרכש שהם עשו לא נראה לי שהוא שווה בכלל משהו, ושוב הבעיה עם החוד, אין להם עדיין שער ליגה אחד והם במקום העשירי בטבלה הלאומית ואני מאחל להם שירדו לליגה הארצית
    לעומת זאת כפ"ס במשך כל העונה עקבתי אחריהם והם שיחקו יפה מאד תמיד, גם שאלישע לוי הפסיד משחק אחרי משחק הם עדיין שמרו לו אמונים כי הוא זה שהעלה אותם ליגה.. ושאוחנה הגיע הסוף ידוע מה קרה שם. לדעתי הצדק נעשה

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/06
  8. Love Is Red Member

בקצב הזה שיימן יעבור את אלי ז'ינו בפיטורי מאמנים אם אכן הידעה על פיטוריו של ראובן עטר נכונה.

9. MHFC Member

אני חושב שהנהלת הרצליה הייתה צריכה לחכות עוד קצת בשביל לקבל את ההחלטה הזאת.
    עטר קיבל את הקבוצה כאשר היא במצב הזה, עם אותם שחקנים, מה שיש עכשיו להרצליה זה לא יספיק בכדי להישאר בליגת העל וכמו שראובן אמר, הקבוצה צריכה להתחזק בעוד כמה שחקנים אחרת היא לא תצליח לשרוד בליגת העל עם מה שיש לו והוא צודק.

בעונה החולפת כאשר עטר אימן את נתניה, הוא הפסיד ביחד עם נתניה ב-3 המשחקים הראשונים של העונה, אל תשכחו מה קרה עם כפר סבא בסיבוב השלישי, ויש עוד המון דוגמאות לכך, זוהי רק פתיחת העונה, המון אנשים מתחילים להוריד את הרצליה כבר עכשיו לליגה השנייה, כמו שאמרתי לפטר את המאמן זה לא מה שישנה את המיקום של הרצליה בטבלה, או את אופי המשחק שלה, הרצליה צריכה להתחזק בעוד 3-4 שחקנים, כי מה שיש לה לא מספיק בכדי להישאר בליגה ובהעיה היא לא בעמדת המאמן.

היא הייתה על הפנים מבחינת מיקום בטבלה.
    אבל מבחינת כדורגל? ממש לא, גם כשאלישע אימן את כפר סבא, הקבוצה שיחקה כדורגל מאוד אטרקטיבי, עם המון עניין, אבל ההחמצות לא עשו את ההבדל עד שאלישע לוי פוטר והגיע אלי אוחנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/06
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מאמן שעובד בלי גיבוי מההנהלה ויותר מכך עם חרושת שמועות על עתידו שמתנהלים מאחורי גבו לבטח לא יכול לעבוד בראש שקט.
    ששיימן יקח אחריות ויחתוך לכאן או לכאן. אבל לא משאים את המצב על קינו!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/06
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוזנר,הבעיה בהרצליה שעטר עובד מיום ראשון בתחושה כזאת,אני חושב שבבא"ש ובהרצליה כל
    מאמן עובד בתחושה כזאת עם המפטרים הסידרתיים שיש שם.

12. קינג לדלי Member

תפסיקו לקחת את כפר סבא של העונה שעברה כדוגמא.
    עשינו דבר שלא קרה ולא יקרה בכדורגל הישראלי. מי שיגיע לסיבוב השלישי במצבנו ירד ליגה.

13. הרצליה Member

בואו נעבור לחלק טיפה יותר רציני מאשר טחינת מים, תיקו 1-1 מול בני יהודה במשחק אימון.
    חיים מלכה הבקיע הפעם לרשת הנכונה.

14. אייזנאאוט Member

שיימן יודע מה הוא עושה .
    כל פעם כמעט שהוא פיטר זה הצליח .
    רק עכשיו להחזיר את דוד והקבוצה עולה על דרך המלך כי עטר יוריד תקבוצה כבר במחזור העשירי .

15. הרצליה Member

המשחק נגד הכח, שבת הקרובה ב18:00, משחק ליגה ראשון אחרי חודש.
    עם 3 שחקנים חדשים בהרכב, פטי יבלאנקה,ליאונרד קרופניק ואיבן אריאטה.
    עדיין לא ברור מה קורה עם איסיאקו.

ראובן עטר ממשיך בקבוצה לפחות עד שבת(ואני מבטיח שבמקרה של הפסד הוא הולך הביתה כמו שטענתי לפני חודש.)