כמו שאתה זוכר רק את הגול המזליקי שלו מול הכוח אתה גם זוכר רק את ההחמצה שלו מ5 מטר. יש לו טכניקה גבוהה, בעיטה חזקה (שזה יכול להיות קריטי בבעיטות עונשין) , הרמות לרחבה וראיית משחק. בקשר לאיסיאקו, ברור שאין מה להשוות ביניהם אבל בתור שחקן ראדי ספספל הוא בסדר לגמריי ובעמדה הזאת לא צריך להתחזק.
דבר איתי בנתונים, מה הוא תרם למכבי הרצליה? לא דיברתי על היכולות והכישורים שלו שלדעתי הוא לא מביא אותם למגרש כנראה. אולי תרענן את זכרוני, אני זוכר שני שערים(רמה"ש והכח) ושלושה בישולים. זה מצדיק את הקרדיט שהוא מקבל? ולאו דווקא מהצוות המקצועי של הקבוצה?
2 שערי ליגה, 4 שערים בגביע הטוטו, 2 בישולים בליגה, 3 בגביע הטוטו. סטיסטיקה לא תמיד מראה על משהו, איזה סטיסטיקה יש לדירסאו?
ותשווה את כמות התרומה הזאת שלו שהבאת עכשיו, לכמות השטויות שהוא עושה במהלך המשחק ולאיבודי הכדור הסתמיים שלו ותגלה שהתרומה שלו שואפת לאפס.
כנראה שאתה לא תראה כי עכשיו הוא משחק בגלל שאיסיאקו פצוע . ועמית, כמו שהוא אומר סטטיסטיקות לא תמיד מראות משהו.
עמית בטח עכשיו תגיד שבגלל שראדי החמיץ פנדל הוא לא שיחק טוב נכון? שחקן מספר אחד על המגרש הוא היה היום. חייבים להחתים את הבלם שנבחן. כרגיל, מגיעים למצבים ומחמיצים, למה? החלוצים לא מתפקדים. פפי מה יהיה? החלוץ הזר לא הרשים.
אני לא עיוור, הוא היה השחקן הטוב בהרצליה היום. אבל שוב הוא הרשים במספר משחקים בעונה שעברה ואחרי זה לא פגע בכלום וזה הלחץ שלי, עם כל הכבוד לזה שהשחקן מציג יכולת טובה אתה לא יכול לבנות עליו שהוא יהיה העומק שלך בליגת העל. ההחמצת פנדל שלו לא הפתיעה אותי בכלל, יש פנדליסט קבוע למה אדון עטר מתערב? אמרתי אתמול שאני לא רוצה להיכנס לעניין קימוטו אבל אי אפשר לשבת בשקט ומצדי לשלוח אותו יחד עם החלוץ השני הביתה. במקום שיהיו לו 8-9 גולים יש לו 1. הבלם שנבחן, ממש לא הייתי ממהר להחתים אותו והוא לא הראה לי משהו שמשי מימון לא ראיתי, יש לו חלק בשער השני אם אכן לא היה נבדל. גם כפיר אדרי היה היום חושך אחד גדול, אתה מבין למה צריך פה את רפאלוב? כי לאדרי אין מחליף!, וגם שהוא מציג יכולת כ"כ איומה הוא יפתח בכל שבוע בהרכב. משהו מדאיג מאוד בעובדה שהקבוצה משחקת באופן קבוע כל משחק ומשחק כדורגל נהדר במחצית הראשונה ,ואז סופגת שער מכלום ופשוט מתפרקת צריך לבדוק טוב מאוד מה קורה שם. גם הבאנקר שלנו סמדג'ה מתחיל לסמן סימנים לא חיוביים. ואם אפשר לציין שמכבי ת"א הם פשוט כלום ושום דבר, התקפה וחצי הם עשו היום!
ואני נזכר שלפני חודש לא התלהבת מהחתימה שלו בהרצליה... ושהוא לא אימת החלוצים או משהו כזה. בקשר לקימוטו אין לשפוט אותו ע"פ המשחקים הראשונים בלבד כידוע. שנה שעברה התפוקה שלו היתה בסדר גמור, והוא עשה זאת עם עטר בנתניה, אין סיבה שהוא לא יעשה זאת השנה (טוב, אולי תחסר לו קצת החבורה האפריקאית)
אני לא חוזר בי, שי מימון הוא לא אימת החלוצים למרות שעד האדום באשדוד הוא היה בסדר גמור. לא מביאים שחקן שיתפוס משבצת של שחקן זר ויגלה את אותה יכולת כמו שחקן ישראלי מן השורה. דיוויס ואיסיאקו הם לא אפריקאים?
חחחחחח אתה צודק אבל משהו בזרים של נתניה היה נראה נהדר מבחינה חברתית (קימוטו, מסודי, ימפולסקי, עבדול ראזק, אבודו, וגם טגה היה נראה כאחד מהם..) אבל לא חשוב. בקשר לקימוטו, יש לו הרבה תכונות שאין לרב החלוצים בארץ וזה מתבטא בעיקר בזריזות וממשיך בדברים חשובים אחרים כמו יכולת הבקעה שאת זה אני מאמין שתראה בקרוב(סה"כ אתם קבוצה חדשה שצריכה עדיין להיבנות) וגם בהתמקמות טובה ברחבה, למרות שהוא לא מצטיין בדברים כמו שליטה בכדור וטכניקה,ניהול משחק, הגבהות וכדומה.. אבל לא נורא.. לפי דעתי אין לך מה לדאוג כ"כ בקשר אליו
רק שאחרי שהוא החמיץ 2 פנדלים בעונה שעברה, הוא האחרון שהייתי נותן לו לבעוט. מה גם שבוקסנבוים כבש פעמיים ב-2 משחקים.