מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. לא מצאתי כינוי Member

אם רוני לוי לא מסכים הוא פשוט אטום,אין מילה אחרת. בחיפה הם אפילו לא הוכללו בסגל ב3 משחקים האחרונים ככה שברור שאין להם בכלל מה לחפש שמה. לעומת זאת אצל ראובן עטר, שידוע בכדורגל ההתקפי והשמח שלו הם יכולים לפרוח בהרצליה, ואולי אפילו לגרום לקבוצה להיות הפתעת הליגה.
    אני בכל מקרה שמעתי ששיימן ממשיך להתעקש למרות הדרישה של ראובן עטר להביא רק 2 שחקנים גג, בעוד שראובן רוצה 4-5.שיימן כנראה חי בסרט הוליוודי טוב, שהוא אמר ש2 שחקנים יספיקו לקבוצה למקום 7-8. הרצליה צריכה את בן בסט, רפאלוב,אולי עוד ישראלי ו2 זרים, והקבוצה תיראה אחרת לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06
  2. כפר סבא בנשמה! Member

אני לא מבין גם למה הוא מחכה? הרי בסופו של דבר הוא יצטרך להוציא את הכסף לחיזוק(כמו טביב שנה שעברה) אז למה לא למוד מטעויות של אחרים ,להוציא את הכסף בזמן ולהכין את הקבוצה מראש לליגה .

3. מכבי הרצליה ! Member

חייבים להחתים לפחות את בן בסט !... לקנות עוד 2 זרים (למשל יקיני ) ואנחנו מוכנים לליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06
  4. הרצליה Member

על יאקיני היו צריכים לפנות ברגע שבלו שוחרר, אם זה לא נעשה עד היום זה כנראה לא יעשה.
    ולך תדע, אולי יש לו כבר קבוצה הוא לא יושב ומחכה למכבי הרצליה, הוא שחקן מספיק מוכשר בשביל למצוא קבוצה.

*תגיד לי מה לכל הרוחות עשית לחתימה שלך? עדיף שנשמע את הבנאדם רק דרך הטלפון שהוא שואג על קופמן.

5. מכבי הרצליה ! Member

במקום לקנות את בן בסט ורפאלוב הוא מנשק מצלמות ראית מזה...
    כל הכבוד על השיחת טלפון של שיימן ליציע העיתונות, קופמן חתיכת אפס!

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הקוף אולי אמר דברים בגסויות ובדרך שאסורה בעליל לאדם שאמור לכבד את המקצוע שלו( אבל בגלל זה יש לו תוכנית, שיעשה את הפרובוקציות האלה..) אבל המון מין הדברים שלו היו אמת. לקיחת כספי הציבור היא אמת לאמיתה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/06
  7. הרצליה Member

משחק גביע הטוטו נגד מכבי תל אביב הוקדם ליום שבת הקרוב.

8. מכבי הרצליה ! Member

בסדר, אנחנו לא כועסים על הקטע הזה.
    הקטע הוא שהוא קובע את הרמה של הקבוצה בלי לראות אף לא משחק אחד וגם הדרך בה הוא מציג את הדעה שלו... פשוט גועל נפש, לא כיף בכלל לראות תוכנית עם בן אדם כמוהו.
    אפילו שלמה שרף שישב לידו אמר לו ששיחקנו יותר טוב והיה מגיע לנו 3 נקודות או לפחות נקודה אחת... שלמה שרף אומר מה שהוא חושב על הקבוצה ולא לפי היחסים שלו עם בעלי הקבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/06
  9. הרצליה Member

עוד שבוע עבר,רפאלוב? בן בסט? חרטא ברטא ,כלום לא השתנה, בשבת שוב נהיה קרובים אבל נפסיד למכבי תל אביב, שיימן יהיה מרוצה מהיכולת ויעניק לשחקנים את המשכורות של כל העונה.
    ואנחנו? נחזור מהר מאוד ללוד ורמת השרון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

10. מכבי הרצליה ! Member

מישהו הבטיח לך שהם יהיו פה? צריך לחכות לשיחרור של מכבי חיפה.. אולי הם יסכימו אולי לא.. אני חושב שזה גם טוב בשבילנו גם טוב בשביל חיפה וגם טוב בשביל ליאור ועדן.
    נקווה מחר שהזרים ירשימו וסוף סוף נסגור את נושא הזרים...

11. הרצליה Member

זה לא ספציפית רפאלוב ובן בסט, זה שעטר הגיע לכאן לפני חודש וחצי ובמסיבת העיתונאים הצהיר שהקבוצה תתחזק בקרוב מאוד,לאחר כל משחק הצהיר שהקבוצה תתחזק, ולא הגיע שחקן אחד!!!!
    היו רק דיבורים, חודש וחצי יש דיבורים, לצד הפסדים למרות יכולת טובה.

אנחנו מחכים לחלוץ כבר חודשיים, קדוסי כבר רצה לחזור והגיע לסכנין(בנתיים יש לו כבר 6 שערים ב-4 משחקים),ירו בלו היה והלך,יאיקיני היה והלך.
    ועם מה נשארנו? עם התותח שבחלוצי המדינה, שלומי טולדו!!!
    למה? כי הוא משקיע את הכל על המגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

אני לא מרים ידיים ואומר שאנחנו יורדים ליגה, למזלנו הכח ופ"ת נראות כרגע!!! יותר גרוע מאיתנו.
    כולי תקווה שהזרים מחר יהיו שווים משהו למרות שלא נראה לי, ואפשר יהיה לעבוד בשקט.
    אני לא מבין למה לא מנסים להביא לכאן קשר ובאופן מיידי, ראדי פותח משחק רביעי ברציפות בהרכב, אלוהים שמישהו יבין מה קורה פה!!!!

12. Go_Go Member

לעזאזל תוריד כבר את החתימה המזעזעת שלך
    אי אפשר לראות את זה

13. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אתה יכול להיות רגוע.
    בהתחלה ליאור ועדן היו על הכוונת של 6 קבוצות מהליגה, רפאלוב עכשיו בעיקר על הכוונת שלכם ובן בסט על שלכם ועל של הכח, רוב הסיכויים שאתם לוקחים אותם

14. מכבי הרצליה ! Member

אם אתה אומר שראדי לא מתאים אתה פשוט לא מבין.. אני מבין שאתה לא אוהב תבנאדם... אבל השחקן הזה מצויין ואני מאמין שאתה יודע למה אני אומר לך את זה... בכל המשחקים שהוא פתח הוא לא היה פחות טוב מאיסיאקו . תפסיק כל הזמן לרדת עליו כמו לא יודע מה, נכון שהייתי מעדיף לראות מישהו יותר מנוסה ויותר טוב אבל התקציב שלנו הוא 10 מיליון להזכירך.. ובשביל תקציב כזה שחקן ספסל כמו ראדי הוא יחסית טוב.

כנ"ל לגבי הזרים, למה שיביאו את יאקיני אם לא צריך חיזוק בעמדה שלו? סתם שיתפוס מקום של זר ?
    שלומי טולדו? אני מבין אותך חייבים את עדן בן בסט\חלוץ זר.
    רפאלוב? במקום מי הוא יהיה בדיוק בהרכב? איסיאקו? אדרי? לא חושב שהוא יבוא ואם הוא יבוא הוא יהיה על הספסל, ועל הספסל הוא יכול לשבת גם במכבי חיפה.

עמית תחזיר את האופטימיות שהייתה לך כי בנתיים אנחנו מגיעים למספיק מצבים הבעיה היא בחוד, צריך להחתים 2 חלוצים סקוררים ואנחנו מוכנים.

15. הרצליה Member

למען השם, איסאיקו שיחק עד עכשיו 70 דקות, כבש שער מ-20 מטר וסחט פנדל.

לא אוהב את הבנאדם? מה זה שייך?, לא יצא לי לדבר איתו ככה שאין לי שום דעה אישית לגביו.
    יש לי דעה מקצועית והוא לא שחקן של ליגת העל ובקושי לאמצע טבלה בלאומית.
    נגד חיפה הוא היה בינוני מינוס והחטיא שער בטוח(איך אפשר לבעוט החוצה מ-5 מטר שאתה עומד בקו ישר מול שער ריק???), וגם נגד אשדוד הוא היה בינוני ומטה ולא הרגישו אותו במרבית המשחק.
    נגד פ"ת לא ראיתי אותו ונגד הכח הוא לא שיחק.

שאיליאסו משחק אתה רואה איך הוא לוקח מנהיגות ומקבל אך ורק החלטות נכונות ולהשוות בינהם זה לא חכם במיוחד.
    אתה רוצה שהוא ישב על הספסל? עם זה אין לי בעיה, יש שם כיסאות נוחים.
    מה שמפריע לי זה שמהארן והמשקיען טולדו זה העומק שלנו.
    למה שיביאו את יאקיני? כי כרגע ראדי ממלא את המשבצת שלו.

לגבי רפאלוב, לא אמרתי שהוא יהיה בהרכב באופן קבוע, אבל צריך עומק לא? צריך שינוי במקרה של הפסד לא? את שאר הדברים נשאיר לעטר.
    לדעתי הוא שחקן מספיק טוב גם בשביל להילחם על מקום בהרכב, זה בסך הכל כפיר אדרי לא זנדברג.

בטן מלאה יש לי גם על קימוטו שלא פוגע בכלום, אבל לגביו אני בנתיים אופטימי ואני מאמין שהוא יתן את הגולים שלו.

אנחנו חייבים להחתים ודי מהר, מגן שמאלי(למרות שאייל מפתיע ומציג יכולת טובה הוא לא זז מטר אחרי דקה 65) אני בעד אבו-סיאם, קשר או שניים,ושני חלוצים.

*אולי גם תסביר לי על הדרך מה אדון ראדי תרם למכבי הרצליה בעונה שעברה שהוא זוכה לכזה קרדיט?
    שער מזליקי נגד הכח? יופי, ד"ש לשחר שמש.