מכבי הרצליה - יש עוד עונה לפחות בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אופס..טעות...ודרך אגב, איפה כתוב על זה? אפשר לינק?

2. הרצליה Member

3. מכבי הרצליה אהבת חיי!! Member

ירו באלו שוחרר מהקבוצה בגלל בקשתו של המאמן רואבן עטר..
    השחקן שוחרר אתמול והיום בבוקר כבר חתם בנצרת עלית מהליגה הלאומית
    עכשיו התפנה מקום לעוד שני זרים בלם וחלוץ מקווה שיביאו לפה את טוטואנה ובלם טוב.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הרצליה רוצה בהשאלה את ליאור רפאלוב

5. ReL Member

אחרי שהברזילאי שוחרר רוב הסיכויים שטוטואנה יחתום בנתניה .

6. הרצליה Member

נצרת עילית נחתו עלינו כמו מתנה משמיים שהם לקחו את בלו.
    וכרגע אתם יודעים מה? הם בוכים שיקיני שוחרר.
    צריך לפנות עליו וכמה שיותר מהר!

יש מקום לעוד 2 זרים, טוטואנה ובלם זר(מאסי דומב התייאשתי) בתוספת של קשר ישראלי(מנור חסן\ליאור רפאלוב) ואפשר לצאת למלחמה.

איסיאקו כשיר אבל לא ישחק באשדוד בגלל צהובים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/06
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עוד ארבעה ימים לשובנו אחרי קיפאון של שש שנים לליגת העל, ובאמת שאין לי שום התרגשות או פרפרים בבטן. אולי זה רק אני אבל התחושה אחרי העלייה היא שסוף סוף עשינו את זה, ירדה אבן מהלב, ועכשיו פשוט נזרום, בלי לחץ ומתח( ברור שכל זה יתנפץ ברגע שהשופט ישרוק לפתיחת המשחק באשדוד).

שני זרים בלבד ישחקו באשדוד. בטח שלא מספיק לקבוצה שרק עלתה ליגה ורוצה להשאר בה. עמית מדבר על חיזוקים ( צריך בלם, צריך קשר) כשאנחנו ארבעה ימים לפני פתיחת עונה ולא נראה לי שהולצמן ורביבו יתחשבו במצבנו. עצם זה שאנחנו מדברים במונחים של חיזוק כאילו אנחנו באמצע יולי, אומרת הכל.

שוער וותיק ומנוסה, הגנה שרובה על טהרת הלאומית ולא שיחק בליגת על (בשנים האחרונות), קישור די סביר אך מאוד מאוד "קצר".( אם העומק שלנו הוא ראדי אז המצב באמת קשה) והתקפה עם חלוץ ליגת על טוב אבל שום דבר מלבדו. גם אם נביא פתאום שלושה שחקני חיזוק כמו שעמית רוצה נצטרך לחבר אותם לקבוצה לא במחנה אימונים או במשחקי טרום עונה, אלה בעונה עצמה!. לא נקודת זכות ממש.

אה, ויש לי הרגשה חזקה שפשוט נפלנו לעונה חלשה מדי. לא משנה כמה חלשים, התחושה שלי היא שפשוט הפועל פ"ת והכח הם כלום ושום דבר ולכן גם אם נקרוס ויהיה לנו 10 הפסדים רצופים עדיין נהיה עם השתיים האלה בתמונה. פשוט צריך להתעלות טיפה ואני מאמין שנשאר. אנחנו חלשים מאוד, אבל השם ישמור איך, יש יותר חלשים מאיתנו.

צהוב עולה. :aaarse:

8. MHFC Member

אני לא רוצה לראות את זה קורה ואני אסביר בדיוק למה.

מכבי חיפה צריכה ספסל עמוק וליאור רפאלוב הוא אופציה בספסל, אשתקד רוני לוי נתן לו לשחק כמות גדולה של משחקים מאמצע העונה ורפאלוב הראה לנו יכולת טובה, רק הבעיה שלו היית בכיבוש שערים.

אני מקווה שרוני לוי יתן לשחק העונה לרפאלוב, אם הוא לא ישתלב , כנראה הוא יעזוב אבל רק בהשאלה.

אומנם רפאלוב יכול להיות שחקן הרכב במכבי הרצליה ואכן להיות שחקן משמעותי בסגל שלה.

לכן כרגע לא צריך להשאיל אותו.

9. לא מצאתי כינוי Member

עומק בספסל? אחרי שמליקסון חתם במכבי חיפה אין לרפאלוב מה לחפש בכלל בחיפה. בשני המשחקים האחרונים מול ליברפול הוא בכלל לא היה בסגל, ושחקנים כמו גזל ומליקסון הועדפו על פניו בספסל.
    רפאלוב השנה לא ייקבל דקות בכלל בחיפה,מהסיבה הפשוטה שהביאו את מליקסון על העמדה שלו. שאני אמרתי את זה פה כבר אז, כל הליצנים זילזלו בי ואמרו שרוני לוי "המאסטרו" יידע לשלב בין כולם. אם אתם קוראים ל20 דקות נגד איזשהי קבוצה בגביע הטוטו לרוטציה, אז אני באמת לא יודע אם אתם רציניים או צוחקים. אם רפאלוב רוצה להפוך להיות שחקן, והכוונה היא לבאמת שחקן ולא אחד שמקבל 3 דקות פעם ב5 משחקים, הוא חייב לעבור לאחת מהקבוצות שמתעניינות בו.

10. משוגע בירוק Member

אין מה לעשות השאלה לעונה לקבוצה כמו הרצליה רק תעשה טוב לרפאלוב בתקווה שהוא יחזור ויהיה שחקן משמעותי יותר אחרי ההשאלה...

11. הרצליה Member

טוטאנה לא יגיע, חסן לא יגיע,דומב לא יגיע,יקיני לא יגיע,כנראה שגם רפאלוב לא יגיע.
    המצב רע, רע מאוד.

12. מכבי הרצליה ! Member

מי אמר שטוטואנה לה יגיע?
    ברגע שהוא יחתום בקבוצה אחרת תגיד שהוא לא הגיע, בנתיים הוא המועמד הכי חזק שלנו.

13. הרצליה Member

כמו שדומב היה כאן עם 2 רגליים, אסולין סגור בהרצליה ויאקיני 100% בהרצליה?
    קשה לי מאוד להאמין שהוא יהיה כאן.
    אני פסימי עד שבת, אחר כך זה כבר לא זמן להימורים אלא למעשים.
    הייתי במשחקים נגד הכח ומכבי חיפה, ראיתי קבוצה שמשחקת לא רע בכלל אבל עם 2 בעיות רציניות:
    1)אין רגל מסיימת, אמנם הבקענו כבר חמישה שערים ב-3 משחקים אבל עם היו מנצלים את המצבים הבטוחים כבר היו לנו 10.
    2)אנחנו מקבלים גולים קלים מדי וזאת מכת מוות לקבוצת תחתית.

כמו שאמרתי החל משבת כל ההימורים לפח, הדבר האמיתי מתחיל ונשאר לקוות לטוב.

14. הרצליה Member

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296411,00.html
    לא לוותר, לא להתפשר, ללכת עד הסוף!
    הם לבד לא ישאירו אותנו בליגה אבל הם משחקים בדיוק בעמדות שאנחנו צריכים בהם חיזוק, יחד עם עוד 2 זרים שצריכים להגיע וזה מתחיל להיראות יותר טוב.

15. roeiuzan Member

נכון מאד אתה צודק ב-100% אם חיפה רוצה רפאלוב במיטבו הוא צריך לעבור לשחק בקבוצת אמצע טבלה ומעלה לדעתי, במקום ששחקן כמוהו שהוא במילא אופציה שנייה למליקסון ישים רק גול אחד בעונה וגם הוא בפנדל עדיף לו לקבל מקום של קבע בהרכב אחת הקבוצות שמביעות עניין בשירותיו, ואז נראה אותו מתבשל טוב טוב ויבוא לחיפה לפחות רק עד לעונה הבאה.

אם כי העובדה ששחקנים שעוזבים את מכבי חיפה מאבדים את עצמם די מפחידה אותי...
    תגידו מישהו כאן זוכר את יוחאי אהרוני עדיין? השחקן נעלם מפי התקשורת ודיברו עליו והחזיקו ממנו לא פחות
    מרפאלוב ובן בסט, ומאז העונה שעברה שהוא הושאל הוא שיחק בעוד 3 קבוצות מלבד מכבי חיפה, בעונה אחת!!!!

לגבי בן בסט עדיף שישאר, ותאמינו לי אני בטוח שאם בן בסט ישחק הרכב ראשון וקולאוטי על הספסל, לא שיש סיכוי שזה יקרה... בן בסט היה שם יותר גולים בעונה מאשר קולאוטי!!

*נ.ב: סליחה שהסטתי קצת את הדיון שלכם למכבי חיפה אבל אם אתם מעוניינים ברפאלוב, ניחא