ראדי אחלה שחקן לליגה לאומית, אל תגזים. צ'יצ'יאן כבר עם רגל וחצי במכבי הרצליה מה שנותר לו זה לחתום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אני לא מבין למה עטר מחכה עם יקיני, הוא לא ימצא שחקן יותר טוב ממנו, אוטוטו מתחילה הליגה !
ראיתי איך הוא כיכב בלאומית בעונה שעברה, אולי בקבוצת תחתית בלאומית כמו רעננה או רמת השרון הוא יתן יותר. כל עוד חי בן-לולו נשאר ההחתמה של צ'יצ'יאן לא מזיזה לי. לגבי יקיני, אל דאגה.
מחר מכבי חיפה מגיעה לכאן ואני די אופטימי כמובן בגלל ההרכב שהם יעלו איתו. הרצליה תחסר את איסיאקו וקרופניק הפצועים, אסי דומב יחתום מחר אם לא יקרה שום דבר דרמטי ברגע האחרון אבל הוא כמובן לא ישחק. שי מימון באולימפית ואני די מרוצה מהעבודה שרגב יפתח לפני שדומב מגיע. ניצחון כאן לא משנה איך כמה ולמה יתן דחיפות כוח לדבר האמיתי שיתחיל בשבוע הבא באשדוד.
כל אוהדי הרצליה צר לי : אסי דומב לא יגיע להרצליה!!!! ואני מדגיש לא כמו שעמית אמר שהוא יחתום מחר ולפיכך לאמי יאקיני הזר המצטיין לא יוחתם כי עטר רוצה בלם זר כמה חבל וחבל על יאקיני לא בגלל שהוא לא יוחתם אלא בגלל שהוא נבחן יותר משבוע ועדיין לא אמרו לו כלום!! חבל גם על אסי
בהרצליה אין דבר כזה מילה אחרונה, אני עדיין מאמין שהוא יגיע. ולגבי יקיני שוב, אל תדאג מקסימום יעיפו את בלו. אם מחר יקיני יציג משחק טוב הוא יהיה פה במאת האחוזים.
סמוך על ההרצליינים שאם ננצח/תיקו/ נפסיד אבל נהיה יותר טובים, ההרכב המטולא של חיפה (בלי 8 שחקנים..) לא ישנה ויכנסו לאופוריית מקומות "1-4." :aaa031:
לא הייתי מזלזל בהרכב של חיפה. אמנם יש כמה שחקנים שבדרך כלל לא משחקים אבל הם ינסו להוכיח את עצמם, מה גם שאנדרסון, דירסאו, גזל, מסודי, חרזי ועוד אולי מישהו ששכחתי כן משחקים.
הרכב משוער: אמיר אדרי, אייל משומר, אלון חרזי, מור ממן, חיים מגרלשווילי, עבאס סואן (חאבייר דירסאו), רביד גזל (חאבייר אנדרסון), אלן מסודי, גוסטבו בוקולי, תומר חמד, עדן בן-בסט. ממש אי אפשר לזלז בסגל של חיפה, אנחנו לא באים להעביר את הזמן בדוקים, באים לנצח.
אל תבינו לא נכון, אף אחד לא מזלזל במכבי חיפה. הנקודה שלי היא שנגד ההרכב הזה אפשר להוציא משהו בעוד שנגד הרכב שיא של מכבי חיפה היינו חוטפים 5.
ועם כל הכבוד, אני לא רואה את בוקולי ומסודי עולים בדריכות של אנפילד למשחק ובמאה אחוז מוטבציה, אלה יותר בכיוון של "בוא נעביר 90 דקות בלי להשרט לפני הגומלין מול האנגלים ונלך הבייתה".
אני יסכם את המשחק היום לפי ההרכב. שאול לא נכנס טוב לעונה הזאת כל כך, שני שערים באשמתו הישירה. עזריה, היה דווקא בסדר אבל היה איטי מדי בירידה שלו להגנה. מלכה ורגב היו מצויינים, לדעתי הוא עדיף בהרכב על שי מימון כרגע! אייל כמו נגד הכח, מחצית ראשונה מצויינת מחצית שנייה הוא לא זז. דיוויס, בטון מלך! אדרי אוהב יותר מדי את הכדור, וגם מסירות העומק שלו לא מי יודע מה, חלשות מדי להוציא אחת טובה לקימוטו. בוקסנבוים סביר, נגד הכח היה יותר טוב, לפחות יש פנדליסט טוב. ראדי קיבינמאט איתך כבר!, גם שהוא מצליח לעשות משהו חיובי הוא יהיה חייב להרוס אחר כך, על הגבהות הבנאדם לא שמע, תמיד הוא בועט לשער. טנקו-למרות שהבריק מדי פעם, חזרה לגאנה ומיד. קימוטו-כנראה שלוקח לבנאדם זמן להיכנס לעניינים, 3 פעמים החטיא שער בטוח. אני דווקא הייתי מרוצה מניהול המשחק של עטר. יקיני נכנס בדקה ה-70 אבל היה חלש. ירו בלו אפילו לא התלבש אין לי מושג בשביל מה הוא פה. שורה תחתונה חייבים חלוץ נוסף+בלם+מגן שמאלי כי לאייל אין מחליף כרגע והוא לא סוחב אחרי 60 דקות. דחיית הליגה טובה לנו.
מכבי הרצליה החליטה לשחרר את לאמי יאקיני וקווימי סולומון, שנבחנו בקבוצה. אסי דומב מתקרב להרצליה 14/8/2006 08:45