http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=8922&lang=he הרצליה מתנהלת כמו שכונה - לא מעוניינת בירו בלו אך מוכנה להחתימו בתנאי שחיפה תשאיל לה שחקן צעיר נוסף.
הרצליה השנה קבוצה חלשה בצורות מטורפות פרדי השאיר לעטר קבוצה שלא תצליח להתמודד עם שאר הליגה ולעטר יש הרבה עבודה...אין רכש טוב אחד בהרצליה חוץ מאולי פפי קימוטו ושי מימון הזה.
הרצליה חייבת להתחזק בבלם בכל מקרה. אני שם לב שעטר הולך על הצד ההתקפי ומנסה לחזק אותו בכל הכח(דבר שגם הוא מוצדק),אבל מה עם ההגנה? אין סיכוי שאסי דומב יגיע להרצליה?
ומאיפה אתה מכיר את שאר הסגל? הסגל של שנה שעברה היה יכול להתמודד עם תחתית\מרכז ליגת העל וזה הוכח במשחק מול מכבי פ"ת בגביע המדינה. הבעיה היא שכמה שחקנים עזבו כמו יניב לוזון, אבל מצד שני גם התחזקנו בשחקנים כמו פפי, שי , בוקסה , אדרי. לא שאני אומר שאנחנו נשאר בליגה, אבל לפני שאתה מציב כאן עובדות תחשוב קצת. אני חושב שאסי דומב דורש יותר מכל התקציב שנשאר לנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
הבעיה שאתה חושב שזה התחזקות... פפי, שי , בוקסה , אדרי. זה שחקנים מאוד בינוניים שבטח לא יכולים להשאיר אותכם בליגה.
הבעיה היא שאתה מכיר רק את השחקנים האלה ולא את שאר הסגל. *מכבי הרצליה עורכת בשעה הזאת משחק אימון מול קרית שמונה.
אין מה לדבר בכלל הסגל של מכבי הרצליה הוא ללא ספק הכי חלש בליגה. שחקני ההרכב ה-1 הם בעיקר שחקנים מאד מאד בינוניים וכמו שנ"ל באמת לא נראה שהם כאלו שישאירו ת'קבוצה בליגה. ובעיה גדולה עוד יותר שאין גם מחליפים כמו שצריך, אם נסתכל על הסגל שהצליח לשרוד שנה שעברה {אני מדבר על הסגל של כפ"ס בעונה החולפת} ונשווה אותו עם הסגל הנוכחי של ההרצליינים נראה הבדל עצומים! אני ממש לא רואה את הרצליה ככה נשארת בליגה
אני מסכים, חוץ מהראשון( פפי, כמו שזה נראה, דווקא מאוד יכול לעשות את ההבדל) ועוד דבר, זאת אכן התחזקות, אבל לא מספקת. ושוב זה יפול על עניין הזרים. קשר טוב(הקונגלזי הזה ) ובלם טוב, ואפשר לדבר על אופ"א... סתם, אבל אפשר בהחלט לחשוב על הישארות.
הקונגוזלי הזה ששמו לאמי יקיני נראה אחלה שחקן, היה הכי טוב על המגרש היום. דווקא קימוטו היה חלש היום, ושלומי טולדו שוב הבקיע :aaa021:. הסגל הוא חלש אני לא אומר שלא, אבל אני לא רואה שהוא נופל מהכח(אילן בכר,שוקי נגר נו באמת), והפועל פ"ת שסיימה בעונה שעברה 3 נקודות מירידה וזה עוד עם שיבחון,תמוז,חסן,גזל ובוקסנבוים. מה שכן, חיביים לחזק את ההגנה, שי מיימון לא יחזיק אותנו נגד קבוצות כמו בית"ר ומכבי חיפה.
עזוב ביתר ומכבי חיפה, נגד הקבוצות האלה אני רואה איבוד נקודות כמעט ב100% אנחנו צריכים להסתכל איך אנחנו מחזיקים מעמד מול קבוצות כמו מכבי פ"ת, מכבי ת"א נתניה...
וואי איזה שחקן אפס את תביאו אותו להרצליהה... באמת תביאו מישהו יותר טוב בכסף בחייאת עטר את מי אתה מביא הרצליה!! תחתימו את יאקני בקשה הוא סוס