מי תהיה אלופת אירופה?

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏22/5/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי יש לגרמניה נבחרת שיכולה לזכות בטורניר ללא איבוד נקודות. היא נבחרת צעירה ומלאת פוטנציאל חיובי. ביחד עם השכנים שלי ממזרח אני כמובן אומר גם ספרד, אבל היא תצטרך כמובן לנסות להשכיח שני חבר'ה שהיו מאד חשובים בטורניר האחרון בדרום אפריקה. בלי וייה ופויול ספרד מאבדת שני שחקנים מאד חשובים, אבל בלי צל של ספק היא יכולה גם לזכות בתואר ללא הצמד.

אם נבחרת יותר קטנה לא תפתיע אז יש סיכוי שנראה את הולנד ואיטליה בחצי הגמר, אבל ביורו 2004 אף אחד לא הימר על יוון...צריכים לזכור שיש עדיין שחקנים שצריכים עוד לשחק גמר גביע (כמו למשל ברצלונה) והדבר לבטח לא יתרום לעייפות המצטברת של הרבה כוכבים.

אז מאד קל ללכת על גרמניה, ספרד, הולנד, איטליה או אולי צרפת, אבל הייתי שם לב לשבדיה למרות שגם היא תצטרך לעבוד קשה מול המארחת אוקראיניה, צרפת, ואנגליה. אם להגיד את האמת, רק לרוסים אמור להיות על הנייר בית קל. פולין למרות הביתיות, יוון וצ'כיה אינן בכזו רמה שהרוסים לא יכולים לעלות מהבית הזה עם מלוא הנקודות.

לסיום, אני צופה טורניר מאד מתוח וצמוד.

2. היודע Member

הגרמנים לוזרים, הספרדים אפורים, האנגלים זקנים.
    הרבה מאוד מהצרפתים נמצאים בכושר שיא שלהם, הם לא מוערכים מספיק ויש לי הרגשה שהם יפתיעו.

3. חוצפן חיובי Member

אני מהמר על גרמניה כי יש לה את הסגל הכי טוב. גם את ספרד פסלו ב-2008 בגלל תווית הלוזרים, אבל כשהם הגיעו לשיא לפתע התווית הזאת נעלמה. אני מאמין שחומר השחקנים בטורנירים כאלה זה האלמנט המכריע בסופו של דבר.

4. LIVERPOOL87 Member

צרפת תהיה אלופת אירופה, נבחרת עמוסת כישרון שרק מחכה להתפוצץ, זה יקרה 4 שנים לפני הטורניר הביתי שלהם.

5. T0XiN Member

נבחרת גרמניה מציגה זה שש שנים כדורגל איכותי ודורסני אך מעט לוזרי הייתי אומר. מקווה ומאמין שהיורו הזה הגביע סוף סוף יסע לברלין.

6. alexshw Member

אבל אני גם לוקח בחשבון את גמר האלופות במוצ"ש האחרון, כשדור השחקנים הגרמניים הנוכחי שוב השתין במכנסיים כשהתואר מונף על הכף.
    הספקות לגבי גרמניה אך ורק מנטליים. מקצועית נבחרת אדירה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/12
  7. aloneli Member

נשמור על אופטימיות ונגיד שגרמניה הנאיבית תנצח את את איטליה בגמר.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה לא שאני חושב שננצח את הטורניר או שאנחנו לא נאיבים, אבל הרגע נזכרתי שהפסדנו בגמר המונדיאל ב 86 לארגנטינה ושנה לאחר מכן ב 87 באיירן הפסידה לפורטו בגמר האלופות כאשר הובילה עוד 0-1 עשר דקות לסיום והטרגדיה הסתיימה ב 2-1 לפורטוגזים (הפסד שמאוד מזכיר את ה 10 דקות האחרנות של הגמר לפני שבוע). לכאורה גם מאוד לוזרי, אך שנה לאחר מכן ביורו 88 ניצחנו את הולנד בגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/12
  9. dudi Member

כמו השנה בפנדלים?!(רובן יחטיא את הרביעית) :aaa031:

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אההה סלע, ניצחתם את הולנד בגמר יורו 88'? אם אני לא טועה ולא סובל ממחלה שגורמת להזיות אז ביורו 88' מרקו ואן באסטן הבקיע בדקה ה-88 את אולי השער הכי חשוב שלו בקריירה...ניצחנו אז את גרמניה והדבר גרם במדינה שלי להתפרצות של שמחה שאוטוטו התקרב לניצחון על הנאצים...

דבר אחר דודי, תבדוק איזה הולנדי הכריע את סדרת הפנדלים נגד שבדיה ביורו 2004 (רבע גמר). תתפלא מי זה היה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני לא יודע אם זה היה בדיון הזה או במקום אחר, אבל מישהו דיבר על אפשרות של שובע הספרדי. את האמת, זה נותן דווקא לגרמניה יתרון שהיא צריכה לנצל. לא רק זה, וייה ופויול לא יגיעו לטורניר וכרגע אין לי מושג אם יש חלוץ ספרדי שמסוגל להכנס לנעליו הגדולות של וייה.

אם אני צריך כרגע להמר אז אני הולך עם גרמניה. ספרד עדיין נבחרת חזקה בטורניר ותוכל שוב לזכות בתואר, אבל זו בעיניי לנוכח מה שכתבתי לא הפתעה אם היא למשל תפסיד בחצי הגמר. לגרמניה יש אוסף של צעירים מוכשרים שרוצים לשחק כדורגל. עד כמה שזה נשמע מצחיק האם הם מנטלית מוכנים לאתגר כי אם יש דבר שגרמניה היתה טובה בו אלה היה החלק המנטלי...לא הרבה ירצו פה לזכור את השנים של הכדורגל האפור, אבל עם הווינריות הבלתי נגמר של מתיאוס, ברהמה, ושות'.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ניסון הניחוס של החברייה פה לא יעזור, לאוו והחברייה לא יודעים לקרא עברית ויודעים שספרד היא הפיבוריטית הגדולה
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/12
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טוב ניסיתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אבל בסוף באמת הגיע ניצחון (90).

13. Herrmann Member

אני מקווה שגרמניה תזכה, אבל יש לי תחושה שהיא תעצים את התדמית החדשה שלה - שהיא לוזרית. אני מהמר שצרפת תזכה.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדברים אף פעם לא ידועים מראש אבל גרמניה בהחלט נראית כמאיימת ביותר. התצוגות במונדיאל וקמפיין מרשים ביותר הביאו בצדק את הדעה הרווחת לשים עליהם את ההימור, האמת? אפילו בתור איטליופיל מושבע אשמח לראות את החברה האלה מרימים גביע.

15. Ice Cream חסה

אני הצבעתי כמו הרוב גם לחבורה המוכשרת של יוגי לאב.