חחחחחחחחחחחח אילן קרעת אותי.... בקשר לתכנית אין ספק שזאת התכנית הככי מפגרת בעולם....אין לה פואנטה ולא כלום.... ושרון הזאת סתם קופה....בא לי להביא לא איזה כאפה להשתיק אותה....איזה גומות מעצבנות יא רבאק....אילן מה תפסת ממנה כוסית ?! וזה ברור שהיא תיקח את יואב (למרות שרודריגו באמת כוסון :shock: :twisted: )
איך לעזאזל הגענו מבר רפאלי לברוש???? וניצן, התחילה לפני שבועיים תוכנית חדשה של קחי אותי שרון שזה כמו ג'ו מליונר עם ראית. אם לא, יש 15 גברים שנמצאים עם שרון וכל שבוע היא מעיפה 3 מהם
זה סוג שונה של יופי אבל בראסמי אי אפשר להשוות לבר רפאלי יש יופי בובתי כזה, הכל אצלה בפנים מסתדר היא כזאת מושלמת לשרון יש משהו יותר בוגר כזה, אבל קוף!?!?!?!?!?!? שטויות,היא מהממת!!!!!!
תגידו לי כולכם משועממים או משהו? תמיד כשאומרים שהחופש ארוך מדיי אני חושב שזה לא נכון, אבל עכשיו אני רואה שזה נכון ועוד איך נכון, אם זה מה שהתלמידים עושים בחופש.... התוכנית הזו היא כל כך זבל שזה מדהים... כאילו כמו שהחתימה של בני אומרת: תסתכלו רגע במראה!! אתם שמים לב במה אתם צופים? חבורה של טמבלים מוכנים לעשות הכל בשביל שאיזו אחת בת 30 שבטח יש לה איזה סוד או משהו ובגלל זה אין לה חבר או משהו דומה בגיל 30, תרצה להיות איתם? איזה בולשיט בחיי... וכל אחד מהם מסכים להשפיל את עצמו בפרהסיה, זה כל כך בולשיט... תיכף תגידו לי שאתם מחכים בקוצר רוח שתתחיל העונה החדשה של דודו טופז...
פיגו היא מזכירה אותה אבל לא קופי היא ממש דומה לסנדי בר בפרסומת אתם לא שמים לב,כשהשיער שלה אסוף והיא מחייכת?
אוקיי כמה דברים : 1. אל תהרגו אותי על החור בהשכלה אבל פרננדו מי זאת מיכל קליין (לפי הדיבורים תעלו גם תמונה). 2. השרון הזאת חמודה אבל לא להיסחף ובטח שלא לבזבז על זה שבת בערב! 3. מי שרואה פה "אלי נגד העולם" (תוכנית זבל אבל כדי להסתכל בגלל ש..) יש שם אחת , נערת סיבוב כזאת שהיא לוקחת את בר רפאלי (לא בהרבה אבל זה הישג כשלעצמו) ונראה לי שהיא חברה של דדי בן דיין (הנקבה) והיא פשוט יפהפיה ופצצה חבל על הזמן. אין כזאת בארץ מי שמכיר ומעלה תמונה ישמח את כל משתמשי הפורום תאמינו לי.
לא הסגנון שלך? מאחר ואדם חף מפדע עד שמוכחת אשמתו אני מסיק שאתה ואני לא מדברים על אותה אחת: אני מתכוון ל"ללי" מהתוכנית האפסית של אלי פיניש שיש בביפ ובערוץ 22 בשידורים חוזרים...