חחחחחחחחחחחח בצלאל השוער הכי טוב בארץ - אם זה היה נכון הוא ממזמן לא היה בלאומית. תהיו ריאליים אוהדי רעננה באשר אתם בחייכם, בצלאל הוא לדעתי השוער הכי טוב בלאומית ללא עוררין אבל מכאן לליגת העל ההשוואה ארוכה, הרצליה מי זה שאול סמדג'ה? גם ממנו אני לא מחזיק. לא קיים שוער טוב בארץ, אבל השוער שאני הכי מחזיק ממנו זה אוואט שלא מדבר הרבה ועושה עבודה טובה אי שם בספרד - קבל ח''ח.
שאול סמדג'ה שוער נהדר. שידוע לכוון את ההגנה שלו ולתת להם ביטחון כמו מלך. אם אתה הולך מחר תשים עליו לב טוב טוב. בצלאל שוער מספר 1 בלאומית- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx כמו שאמרתי 4 גולים הרצליה נתנה לרעננה שנה שעברה כולם באשמתו הישירה.
השוער הכי טוב בארץ כיום הוא: 1.דודו האואט- בלי שום של ספק שוער שפותח בקבוצה בליגה ספרדשית אז אם הוא לא רע לשמה אז למה שהוא יהיה רע לנבחרת ישראל כאילו מי אנחנו שיש לנו מבחר עצום של שחקנים שאנחנו יכולים לבחור. למרות שלו גם היו מספר טעיות בקריירה שלו למשל:הקטע נגד ביתר שהוא שיחק עוד במכבי חיפה שהוא קיבל פס ואז הרים את הרגלל והכדור נכנס לשער. 2.ניר דבידוביץ'-למרות הטעות של אתמול הוא שוער מספיק טוב לקבןוצה בארץ וגם לנבחרת ישראל יש לו 30 ומשהו הופעות בנבחרת וזה מכובד מאוד לא צריך לשפוט אותו בגלל טעות אחת למשל במאיסטוה נגד ולנסיה הוא תקע משחק שלא ראיתי אף פעם שוער ישרקאלי משחק כל כך טוב , ולנסיה הגיעו לפחות לשמנה מצבים בטוחים לגול והוא הציל את כולם . 3. אוהד כהן- שוער מצוין של מכבי פ"ת שהיטא סגנית האלופה וזה כבר אומר הרבה והוא שוער ממש טוב ועובדה הוא נמצא בסגל של הנבחרת. שאר השוערים שיש בארץ הם ראולי גם טובים אבל לא מתבלטים מספיק כדי להיחשב שטובים מאוד למשל: שביט אלימאלך שוער נחמד מאוד וגם קורנפיין. עכשיו לגרנט יש דלימה עם ימי לפתוח במשחק הקרוב נגד שוויץ : עם האואט הדי חלש שהקריב את עצמו במשחק האחרון של הנבחרת באירלנד עם דיביידוביץ' שיש לו מספר טעיות אבל בסה"כ הוא שוער די מנוסה ויכול להתאים לתפקיד או עם אוהד כהן המצוין והלא מנוסה . לגרנט יש דילמה אני הייתי פותח עם האואט וכשוער שני שם את דבידוביץ'
שוער לא נמדד לפי משחק אחד או שניים אלא לפי עונה, יש לו מניות רבות בהישארות של רעננה העונה. אני לא הולך מחר אבל יש לי תחושה שננצח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אני לא מדדתי אותו לפי משחק אחד. מה שאני יודע שבכל המשחקים שראיתי אותו לא שמתי לב למשהו מיוחד בעייני הוא לא בין ה-3 הראשונים. לגבי מחר-קחו את מחר, קחו את הגומלין במחזור 6 בהרצליה תנו לנו לנצח 3 פעמים בליגה וזהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .
1-דוידוביץ ענק היחיד והמיוחד אין עליו טעות נוראית אתמול אכן כן אבל מישהו זוכר היום את הטעות של אוואט מול בית''ר וגם באירופה הבחור לא חסך פאדיחות אבל בהחלט מגיע לו קרדיט עושה עבודה טובה בספרד בקיצר אין רבותי על ניר !!!!
דודו אוואט ברמה מעל כול הישראלים ללא ספק כיום. לשפוט אותו על טעויות בליגה הכי טובה בעולם זה לעשות לו עוול, הוא שוער מעולה, והכי טוב כיום בארץ. לדעתי השני הוא אושרי לוי שלא ללא ספק נתן עונה מדהימה, עם הגנה לא ממש טובה של נצרת עלית, אחלא עונה נתן, והוא עוד ידבר רבות בעתיד. השלישי הוא אוהד כהן, שהיה מאחורי הגנה מצויינת שנה שעברה אבל הציג יכולת מעולה...(כמו שהציג בהפועל פ"ת שנה לפני שעבר מעבר לכביש) נירר דווידוביץ כבר כמה שנים לא מה שהיה, שוער נמדד לאורך זמן ואין מה לעשות, בכול מקרה זה לא כול כך דברים שהיו ביכולתו כמו המון פציעות אבל אין מה לעשות.
דיון לא במקום. שום שוער ישראלי לא משתווה לניר דוידוביץ', וכדור שהחליק לא מהיד לא ישנה את זה. לא אוואט, שיכול לספר עד מחר שהוא משחק בליגה הספרדית בקבוצה שמכבי חיפה נותנת לה חמישייה. לא אוהד כהן, שנתן עונה אחת טובה בקריירה שלו. לא אושרי לוי, שנתן עונה אחת בינונית בתור שוער ראשון בפעם הראשונה בקריירה שלו בליגת העל. לא שביט אלימלך, שגמר את הסוס. ניר דוידוביץ'-השוער מספר 1 בארץ, אם לא הקללה שיש עליו עם הפציעות, היום הוא באירופה ונרשם בהיכל התהילה של שוערי ישראל יחד עם חודורוב ואבי רן ז"ל. שותים לו את הדם אחרי הטעות מול מאלמו, כולם עוד יאכלו את הכובע.
אם אוואט, שדוידוביץ' לא רואה אותו, יצא לשחק בספרד-אז גם דוידוביץ' יכול. כמו שאמרתי, 48435983465 פציעות מנעו ממנו את זה.
בואנה כל מי שאמר שאוהד כהן הוא השוער הישראלי הכי טוב... נסחף.! אבל ממש, איך הגעתם? מיזה אוהד כהן בכלל?! דוידוביץ, אוואט, אלימלך וקורנפיין יותר טובים מכהן... שני השוערים הישראלים הכי טובים כרגע הם דוידוביץ ואוואט ובמקום אברהם הייתי נותן את הקרדיט לאוואט אחרי תצוגה לא נורמלית מול אירלנד (מזל, כישרון, מזה משנה... הוא היה גדול!) זיזו, רק הפציעות הרבות שדוידוביץ עבר מנעו ממנו לשחק באירופה, אם לא כל הפציעות האלה אני רואה אותו משחק שוער ברמה אירופאית לפחות מתקדם כמו אוואט שעשה קפיצה ענקית בסנטאנדר! אגב, בעונה האירופאית הבלתי נשכחת של הפועל בגביע אופא אלימלך היה השוער הישראלי בכושר הכי טוב שראיתי... הוא היה פשוט גדול...