גרנט, סיכמתי אותו ב-2 מילים הודעה קודמת, למה צריך להיכנס לזה? "אוהד כהן מקום ראשון, אושרי לוי/אלימלך מקום שני, ומקום שלישי לא יודע " סניל?
אלימלך נתן עונה חלשה, בלי יותר מדי טעויות אבל לא זכורים לי מקרים שהוא הביא את הנקודות להפועל. ודוידוביץ' נותן את המשחקים החלשים ברגעים חשובים, קורנפיין נתן בסוף שנות ה90 ותחילת ה2000 עונות מדהימות, הציל בכל משחק לפחות 3-4 שערים בטוחים ואפילו בעונות האליפות לא הייתה לבית"ר הגנה טובה במיוחד. ועדיין דוידוביץ' שהיה מקבל שערים מחצי מגרש בבעיטה בחצי גובה שיחק בנבחרת והוא כל פעם הוזמן למשחק אחד של הנבחרת, שיחק ולא הוזמן שוב, למרות שהיה השוער הכי טוב בליגה.
הפועל ספגה 30 שערים, חיפה ספגה 27, זה לא אומר הרבה.. מול ב"ש אלימלך דפק משחק, אל אז תגיד שהוא לא הביא נקודות. מתי בדיוק דוידוביץ' הביא לחיפה נקודות? מה גם אלימלך הוא שוער הפנדלים הכי טוב בישראל.
אם לספרדים הייתה טיפת ספורטיביות הם היו מרחיקים את הכדור כי דוידוביץ' סובב חזק את הברך שלו ביציאה. ובכלל, אני שונא את אנדרס פריסק שנאה עמוקה על המשחק הזה, הספרדים כיסחו את ניר ואפילו צהוב לא ראו
דודו אוואט ללא צל של ספק . נכון היתה עליו ביקורת אבל הוא לקח את עצמו בידיים נכנס להרכב הראשון של ראסינג הגיע בכבוד להרכב של הנבחרת והציג כמה משחקים טובים. דוידוביץ' גדול בליגה ,אז מה?במשחקים הכי חשובים של מכבי חיפה ונבחרת ישראל הוא מפשל. אלימלך היה ענק בגביע אופ"א לפני 3 שנים,מאז חלה אצלו ירידה והוא כבר מעבר לשיא לדעתי
חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שכל השוערים המובילים בארץ אותו דבר. מי טוב יותר? תלוי באיזה יום תפסת אותם. אף אחד מהם לא יודע לצאת נכון לכדורי גובה, כולם מפשלים ברגעי האמת באירופה, כולם יעשו את הטעות ברגע הכי לא מתאים במשחק, ועד שהם נותנים משחק ענק באירופה- תמיד תהיה איזה טעות שתקלקל להם.
לא מבין מה מחזיקים מהבצלאל הזה שנה שעברה הרצליה הביאה לרעננה 4 גולים כולם באשמתו כולל אחד של אילאסיו מחצי מגרש במחזור ה-1-שער מדהים דומה מאוד לשער מול הפועל פ"ת ברבע הגמר. שוער טוב הוא כן מספר 3 במדינה-נו באמת הוא אפילו לא מספר 3 בלאומית. ואם כבר מדברים על שוערים בליגה הלאומית לשאול סמדג'ה יש מקום בקבוצה בליגת העל ללא ספק.
שורה אוברוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ,אוהד כהן.
מה עם אלמדון הוא גם הראה שיש לו כשרון ושמר על הרשת של חיפה בלא עט מהמשחקים ש לחיפה.. בקשר לאלימלך, לדעתי הוא היה השוער הטוב בארץ בזמן שהפועל הצליחו באופא והוא שוער מעולה ויציב אבל עדיין הוא מבוגר ואוואט וגם דוידובית' למרות הטעות עדיפים עליו אם לא בגלל היכולת אז בגלל הגיל