אז דוידוביץ' לא שוער? אלימלך היה טוב השנה, מה הוא כבר ספג באשמתו? 2 גולים מול פ"ת והראשון מול בני יהודה, כל השאר הוא לא יכל לעשות כלום.
לדעתי השוער הכי טוב זה דודו אוואט, אחריו דוידוביץ' ואחריו יוסי בצלאל ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )...
4 שוערים הכי טובים בארץ- דוידוביץ' למרות אתמול אוהד כהן שכנראה עכשיו בכושר הכי טובה ומציג יכולת הכי טובה אושרי לוי לפי דעתי גם טוב דודו אווט שחבל שלא מצליח לעשות את הקפיצה שלו באירופה ונתקע בראסינג שתרד השנה ליגה
אה אוקיי.. אז בהחלט ניר דוידוביץ' אסור לשפוט שוער על מקרה שקרה.. ניר שוער מצויין שהוכיח את הרמה שלו.. ברור שגם דודו אוואט שוער מצויין אבל נרי יותר טוב ממנו.. בקשר לשביט אלימלך תזכירו לי מי זה?
אלימלך.. סתם אחד, אולי הוא לא משמיט כדורים, אולי הוא לא קופץ כמו הומו וסופג בבעיטה חופשית מול קבוצה שאי אפשר להגיד את השם שלה פעמיים בלי לטעות, אולי הוא לא סופג 4 שערים טיפשיים מול לברקוזן, אולי הוא לא מפסיד משחק לחיפה מול בית"ר בטעות מטומטמת, אולי הוא לא סופג שערים טיפשיים בנבחרת, אבל הוא משלנו ואנחנו אוהבים אותו.
Apu מה אתה ילד קטן? אז תזכיר רק טעויות שלו ....אבל תזכיר גם טעויות של אלימלך ותאמין לי שהרבה אנשים פה ישמחו להגיד לך. וכמה חבל שרק אתה חושב שאלימלך בין 3 הגדולים... אבל זה לא שאתה הכבשה השחורה/העשב השוטה/היוצא דופן בחבורה.. אתה הצודק ואנחנו אלה שטועים. דבידוביץ' עושה לא מעט שטויות פעם בעונה, אבל בוא נדבר דוגרי.. אפילו אוהד כהן ואולי אפילו אושרי לוי יותר טובים מאלימלך ביחד עם אוואט ודבידוביץ.'
אולי כי כולם פה מכביסטים/בית"ריסתים/אוהדי חיפה ורק אני אוהד הפועל. אני לא אטום, אבל אם נשפוט את העונה שעברה, אז אוהד כהן מקום ראשון, אושרי לוי/אלימלך מקום שני, ומקום שלישי לא יודע מי אבל זה בטוח לא מתקרב לדוידוביץ' או שטראובר. טעויות של אלימלך קשה לי לזכור, אולי כי זה דבר נדיר, לא כמו דוידוביץ'/שטראובר/אוואט, השוערים ה"מובילים" שלכם. אמרתי כבר, חשבתי הרבה ומה שהצלחתי לזכור זה טעות שלו מול פ"ת, עוד אחת מול בני יהודה, ועוד אחת מול מכבי בדרבי 3-0. עכשיו זה שלושה משחקים גרועים בשלוש שנים, עכשיו בוא נראה אותך אומר לי שהוא לא שוער טוב.
לא אמרתי שהוא לא שוער טוב, פשוט הוא לא שוער שמתאים לנבחרת - עבר זמנו. אבל הוא בהחלט שוער טוב שיכול להחזיק קבוצה ששואפת לאליפות כמו הפועל ת"א.
איזה עבר זמנו? הוא השוער הכי יציב בארץ! אין טעויות, יש שקט! אל תדבר שטויות. זה שהנבחרת מנוהלת ע"י גרנט הפחדן/אידיוט זה אומר שמי שגרנט מחליט יהיה בנבחרת, לא מי שצריך להיות.
דוידוביץ' נתן תצוגה נחמדה מול ולנסיה, כזאת שקורנפיין נתן עשרות כאלה במשך וקיבל עשירית מהמחמאות שדוידוביץ' מקבל על עצירה ממוצעת. ומול ספרד אתה שוכח שכמעט קיבלנו בגללו גול, עם יציאה מפגרת על חאבי מורנו
את האמת? אני מסכים איתו. שביט אלימלך הוא באמת אחד השוערים הכי יציבים בליגה, זה שהעונה כל הקבוצה נראתה לא משהו, לא אומר כלום לגביו (מה לעשות, שוער צריך הגנה לפניו. אם אין לו את זה תראו שגם אוהד כהן לא יסתדר כל כך טוב). למה לכל הרוחות מכבי שיחררה אותו?! מחדל!
אתה מדבר לי על גרנט עכשיו? הוא כרגע מבחינתי המאמן הישראלי הטוב ביותר והאידאלי ביותר לנבחרת... ובכלל אחד המאמנים היותר טובים בשנים האחרונות. ומה אתה רוצה שהוא יעשה עם כזה סגל שיש לך בחוד את פיני בלילי ועומר גולן ? עד עכשיו הוא שיחק נכון ברוב המשחקים, ועם יותר מזל משכל הוא הצליח להוציא נקודה מנבחרות פי 2 יותר גדולות מאיתנו. אתה אומר שאלימלך הוא השוער הכי טוב בארץ ואני עוד מדבר שטויות? אבל זה לא המקום פה.. אגב אני מסכים לגבי קורנפיין, היה שוער יותר טוב מדבידוביץ' בזמנים הטובים שלו.
אוי נו לכל שוער בכל משחק הכי טוב שיהיה לו יש טעות אחת קטנה... גם לקורנפיין היו משחקים רעים כמו מול הפועל בעונת 00\99, משחק ששידרו לא מזמן ב5+