השדרן: יורם ארבל הפרשן:שגיא כהן או אבי מלר שניהם בסדר. מה שבטוח לא רן בן שמעון הוא סתם מזבל יותר מדי את המוח.
שדרים: רמי וייץ\ יורם ארבל - ארבל לישראליות עדיף, וייץ לאירופה האחרים ששמעתי בכלל היו איינשטיין, ברבש, נדב יעקובי ועמית הורסקי וכולם לא משהו עם עדיפות לאיינשטיין בכל זאת פרשנים: שגיא כהן אבי מלר שתיהם ענקיים נהנה מהם בצורה שווה נדב יעקובי - אנדרייטד לדעתי, איש עם המון ידע רן בן שמעון - מפתיע אותי לטובה אוחנה בליגת האלופות דווקא טוב זהו נראה לי
מילה במילה O: חוץ מהקטע של 'האחרים בלה בלה בלה בכל זאת' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
שדר -מאיר איינשטיין פרשן- אבי רצון מתגעגע רק סימלי שהם הביאו את הניצחון בצרפת "מאיר תירגע," אוך אני מתגעגע אגב אין אנשים שיגידו זאב(מלל ,מלל, מלל, ......)זלצר ,אם כי את השדר שלצידו אני מוכן לקבל בעיקר בשירים ושערים(גם מתגעגע)
ברק רום שדר גיורא זלצר פרשן חחחח סתם רמי וייץ/מאיר איינטשיין שדר שגיא כהן פרשן (למרות שהרבה פעמים הוא די מזיין את השכל)
אני עדיין מחפש את הפרשן שיגיד מה הוא רואה שיתפתח בעתיד!!! פרשן שינסה לדבר על דברים שיכולים או צריכים לקרות. כל הרשימה שלכם מורכבת מפרשני בדיעבד. כהן מרבה לנתח בפילוסופיות את מהלכי העבר ומשנה התייחסויות על פי תוצאות, זו פרשנות וחוכמה קטנה
ברק, אתה לא מחפש פרשן אלא מגיד עתידות, זה כדורגל לא מדע מדוייק.. מבחינתי פרשן טוב הוא אחד שזורם ביחד עם השדרן, יודע להכניס בדיחה פה ושם, והכי חשוב לא מספר לנו את מה שברור מאליו אלא מאיר את עינינו בדברים שרק אנשי מקצוע רואים, ואת זה אף אחד לא עושה טוב בארץ.. מבחינת שדרים, אין על יורם ארבל כבר שנים ואני לא רואה מישהו שמאפיל עליו בתקופה הקרובה.. השדר הכי שנוא עלי הוא מאיר אינשטיין ההיסטרי שכל פעם שמובקע שער צורח "וזה בפנים", למי שיש קלטות אליפות משנות ה90 שבו אינשטיין היה השדר הבלעדי יודע על מה אני מדבר..