ואם אני מצוטט ציטוט שצוטט על ידי משתמש חסום בעל IP תלת ספרתי בשני המספרים שבסגמנט שלו, האם זה אומר שברגע שהוא יירד על חברה של ארתור אז הוא יתעצבן?
אני לא יודע מה אתה מנסה להגיד כ"כ ואם כן הבנתי... אז לא התכוונתי אליך "חובק פומפות" התכוונתי למשתמש החסום
http://img55.echo.cx/img55/936/stfu6uf.Xxx מיכאל, משקיע עוד יותר עריכה- BURN-למי שאמר משו טיפשי, מבין?
וואי איזה נוסטלגיה הדיון הזה עורר לי... אולי מספר ההודעות שלי קטן אבל אני הייתי מ100 הראשונים(אני חושב) שפתחו משתמש פה.. עשיתי הפסקה,ולא מזמן חזרתי לפורום בשם אחר... בכל אופן-בקשר לפורום של נונסטופ... אני הייתי שם עד הסוף בו הוא כבר פורק לחלוטין וניסיתי תמיד להחיותו אך בלי הצלחה... מי שהיה שם אני ירענן את זיכרונכם באחד מהדברים הטובים שהיו באתר: היה שם איזה מופרע אחד,תהרגו אותי אם אני זוכר איך קוראים לו שסיפר סיפורים על יהודה ארם ועל כל חברי ערוץ 5,רמי וויץ,שגיא כהן,נדב יעקבי וכל השאר.. בכל אופן היה מצחיק שם בטירוף שעד שהגיעו המלחמות עם הכדורסלנים והפורום הוצף לחלוטין... בכל אופן מהפורום אני זוכר את יוגב,פיגו הגדול מכולם,נדמה לי גם ראול...? ועוד כמה שכבר שכחתי אותם... אורי,נוסטלגיה...
מצחיק עד המלחמות בין הכדורגלנים לכדורסלנים? חחחחח זה היה הקטע הכי מצחיק... חחחח קנטונה הזה מלך וזה עם הסיפורים על יהודה ארם היה אחד שקוראים לו גולדשטיין משהו...