לא זאת לא הצלחה, הצלחה בשבילי נמדדת לזמן ארוך, בשבילי גם איווניר אחרי עונה מדהימה ללא ספק, הוא עוד לא הצלחה, שישחזר את ההישג, ואז נראה לו מאמן מצליח, גם אלי כהן הביא המון אליפות, והוא אחד המאמנים הכי מעוטרים במדינה, וכיום אין שום קבוצה שמוכנה להעסיק אותו, והוא חושך של מאמן. רפי כהן לא יפוטר במחזור ה10. אפ פרדי דוד לא פוטר במחזור ה10 גם רפי כהן לא, רפי כהן אולי לא מאמן עם רקורד מרשים אבל זה האיש הנכון כרגע אחרי שדרור קשטן הלך בעקבות הכסף.אין לנו ברירה אלא לתמוך בו, מה שבטוח הוא לא הבעיה של הפועל פ"ת! הביעה היא מאיר שמיר!
עם מי אלי כהן זכה באליפויות חוץ מבית"ר? אלי כהן זכה עם בית"ר באליפות אחת וזאת האליפות היחידה שיש לו ,וזכה בגביע אחד עם הפועל תל אביב. אלה 2 התארים שאלי כהן השיג כמאמן . אני לא יתחיל להתווכח איתך עכשיו , כי באמת אין לי כוח לזה עכשיו ,אבל אני מבטיח לך שרפי כהן עם כל הרצון טוב וכל ההכרזות של גברי לוי לא יסיים את העונה.
אז על פי מה אתה קובע שאלישע לוי מאמן גדול? חחחחחח על פי זה שהוא נשאר ליגה עם בית שאן, באמת מאמן מהגדולים שהיו ויהיו... הוא הוביל את אשדוד למקום 4? באמת אחד מהגדולים, גם גילי לנדאו עשה את זה, גפ פרדי דוד הגיע לגמר גביע מדינה, זה לא הופך אף אחד מהם למאמן גדול, כמו שרפי כהן הוא ממש ממש ממש לא מאמן גדול, ולדעתי הוא אולי לא יסיים את העונה, אבל המאמן הראשון שיפותר הוא אלישע לוי
לא אמרתי שאלישע לוי מאמן,אמרתי שהוא טוב יותר מרפי כהן ,תעשה את ההבדל. ובמה כפ"ס נופלת מהפועל פתח תקווה? יש להם כרגע סגל יותר טוב מזה של פתח תקווה לפתח תקווה אין כלום בואו נודה באמת . קשה לי להאמין שהם יצליחו השנה להגיע ליותר ממקומות 8-10 .
אוקיי הוא מוצלח יותר מרפי כהן, אץ זה נראה במשך העונה. וסלח לי אחי, אבל להפועל כפר סבא אין סגל חזק, אני לא מבין מה ההתלהבות מהם,אבל צקאנה יתברר כבלופ מהר מאוד, וחוץ מזה אני לא רואה אותם כול כך חזקים, עם בונפלד נחשב בשבילך לשחק טוב, אז שהיה, אבל הם לא יותר חזקים מהפועל פ"ת... ובכול מקרה, האשכול הזה זה אימור ואי אפשר לדעת מי יפוטר בוודאות, אני הולך על אלישע לוי
פרדי מאמן גדול והעונה הוא בנה סגל חזק מאוד בפ"ת. קורא לפעמים שלא הולך לא? אתה שוכח באיזה מצב הייתה בעונת 02\03 עם המאמן הגדול ניר לוין שאני לא מבין מה מחזיקים ממנו, עד שהוא הגיע. גם בעונת 03\04 הייתה להפועל פ"ת עונה טובה יחסית במהלך העונה היא הייתה גם במקום 2-3 ובסוף היא הדרדרה וזה קרה גם עם כן קשטן השנה לא?. בתכלס הוא פוטר רק בגלל ההפסדים בדרבי כי גם המצב בטבלה לא היה כל כך גרוע הם היו מקום 8 ועם קשטן הם סיימו 7 ממש הבדל גדול. פרדי הוא אחד המאמנים הכי אהובים עלי אם לא האהוב ביותר. עכשיו תגיד לי והכוונה היא לאוהד הפועל פ"ת מי לדעתך מאמן טוב יותר פרדי או לופא.
אוהד הרצליה, אני מבין אותך אחי, מבין אותך, אני גם יודע שחוץ ממשחקי הגביע, לא נהנת מכדורגל עם פרדי דוד כי עקבתי אחרי המשחקים שלו, 0-0 זאת התוצאה הנפוצה. בקשר לסגל, הוא בנה סגל מעולה, ללא ספק מהסגלים החזקים ביותר שנבנו, אבל במה זה תרם אחי? הבנאדם נכשל, ואין מה להתווכח עם הכישלון,אז נכון הוא השאיר אותנו ליגה, ועל זה אני עדיין מודה לו(לא מאמין שבאותה עונה היינו יורדים, גם עם ניר לוין) אב ל זה לא הופך את העובדה שאחרי העונה הזאת הוא היה בקבוצה שנה וחצי וחוץ משתי ניצחנות על מכבי חיפה, הוא היה מחריד, לא היה ניתן לצפות במשחקים איתו ורוב הזמן היינו יורדים בהפסד, וכמעט שירדנו ליגה, וחוץ מזה,הוא המאמן הראשון שלא ניצח בפ"ת דרבי, ומאמן גדול הוא לא, הוא אולי הצליח בהרצליה וכול הכבוד לו, ואני מאחל לו שיצליח ברמות הגבוהות ביותר, אבל מאמן גדול הוא לא. ניר לוין? בהחלט מהמאמנים הטובים בליגה, בשנה האחרונה הוא נכשל ללא ספק, אבל לפחות בהפועל פ"ת, איתו חוויתי באחת העונות המופלאות ביותר, סיימנו 3 עם סגל שלפני העונה טענו שהוא יורד ליגה בוודאות, ושיחקנו מעולה, זה מאמן שהיה כייף לראות אותו, מה גם שהוא חלוץ עבר בהפועל פ"ת, וכמובן שהוא אהוב מאוד עלי. בקשר לשאלה, אני לא תופס מלופא קדוש, אף אחד מהם לא עשה דברים גדולים, לדעתי פרדי דוד ברמה גבוהה יותר, מה שלא הופך אותו למאמן טוב.אולי בעתיד, שיוכיח את עצמו
נהנתי מאוד מפרדי על איזה 0-0 אתה מדבר בדיוק הכל היה בתקופה של לופא מאז שהוא הגיע עשינו רק פעמיים 0-0. ניצחנו את הפועל ירושלים בטדי,3-0 על קריית שמונה,3-0 על צפרירים(שעם לופא הצלחנו להפסיד להם), 1-0 על נתניה משחק לפני גמר הגביע עם רבע הרכב שנתניה היו חיביים לנצח בשביל לעלות, 2-1 על רמה"ש גם עם חצי הרכב משחק לפני חצי הגמר, 3-0 על ראשון במשחק סיום העונה. סתכל על הטבלה של הסיבוב השלישי אנחנו מסיימים ראשונים עם 21 נקודות. מאוד רציתי שהוא ימשיך אבל שיימן ומסיקה הם שתי אידיוטים, נראה מה בלבול שווה.
אולי אתה נהנת, אני מאוד סבלתי, ואני מוכן לסבול ושיהיהו תוצאות נורמליות, אבל הבנאדם הביא אותנו למצב של מתחת לקו האדום, הבנאדם שיחק עם גיא שמיר!! גיא שמיר... וזה כמובן אומר ומראה על כך שהוא מאמן בובה כמו כולם שהיו אצלנו חוץ מקשטן וגוטמן, שגם שילמו על זה במשרות שלהם) מה אני אגיד לך אחי? אתה אולי נהנת מפרדי דוד, אולי הוא הצליח מאוד בהרצליה, אבל כמו שאמרתי, הצלחה נמדדת לאורך זמן, לא הצלחה של עונה אחת, עם כול הכבוד לו, הוא לא עשה עדיין כלום.
יקבל את הצ'אנס ויגיע רחוק. יש לו מקום בליגת העל זה בטוח. הוא יותר טוב מאוחנה,לופא,זעפרן,עטר וכל החברים.
מה השאלה בכלל? ברור שמוטי איווניר יהיה הראשון שיילך אחרי שנ.עילית תדרדר למקום האחרון כבר בפתיחת העונה
אני חושב שגם איווניר למרות עונה מעולה יש ול המון המון מה להוכיח השנה, למה הצלחה לא נמדדת על שנה אחת של הצלחה, בכול מקרה לדעתי אין שום סיכוי שאלישע לוי מסיים את השנה, אחרי המחזור העשירי הוא כבר בבית, לא מבין מה תופסים מהמאמן הזה, ובכלל מכפר סבא, שהיא ממש חלשה, אבל לדעתי בכול מקרה סכנין תרד ליגה, אלישע לוי מפוטר ראשון.