שמת לב מה מטרת הדיון?...מי יהיה הראשון שיפוטר.. טוב לטעמי המאמן הראשון שיילך הביתה יהיה רפי כהן מהסיבה הפשוטה שלא גברי הביא אותו לקבוצה וכבר מכל הברבורים של הרקדן בתקשורת אפשר להבין שקריירת האימון של כהן בפ"ת תהיה קצרה ביותר.. אחריו אני חושב יילך זעפרן, אין לו את ההילה שהייתה ללחמן ועם קבוצה חלשה כמו שיש לסכנין וסף עצבים נמוך של גנאים הוא גם יעוף מהא מאוד..
הייתי מגדיר את הסיכויים של עטר ורפי כהן להיות המפוטרים הראשונים. נתניה לא ידועה כקבוצה יציבה מבחינת מאמנים.. גברי לוי איש חם מזג,לכו תדעו מה יהיה איתו.. לא הייתי אומר שזעפרן יפוטר כ"כ מהר,אני מניח שמאזן גנאים מעריך אותו מאד(העלה והשאיר את סכנין בליגה),לדעתי הוא מסוגל להצליח בסכנין.
מסכים. מאמן מקצוען שלא מתעסק בשטויות ובית"ר ויתרו עליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אם הטימטום שלהם היה כסף הם היו יותר עשירים משרי אריסון.
רפי כהן לא יחזיק עשרה מחזורים לדעתי. נכון שגברי הבטיח, ונכון שיש הנהלה חדשה. אבל בסיר הלחץ של הפועל פ"ת אין הנחות, שלושה הפסדים רצופים והוא בבית. ראשון אחריו ללכת יהיה ראובן עטר, אחריו רוני לוי\ניר קלינגר.
הוא נכשל? או שלא נתנו לו צ'אנסים ושחקנים כמו שנותנים לאוחנה? בעונת 94-95 יוסי מזרחי לא נכשל ,לא נתנו לו זמן כמו שנתנו למאמנים אחרים. בעונת 01-02 -במה הוא נכשל?מה אוהדים ציפו בתחילת העונה שנרוץ לאליפות? התחלנו את העונה בבית משפט .
ב-2001 הוא בכלל אימן משחק אחד? לפי מה שאני זוכר המשחקים של בית"ר נדחו והוא לא הספיק להדריך אפילו משחק אחד.
עונת 01-02 הוא לקח את הקבוצה (כשאף מאמן אחר לא הסכים לקחת אותה במצב שלה) אחרי שהיא התחילה את העונה בבית משפט. פיטרו אותו ועד עכשיו אני לא מבין למה. מה ציפו ממנו?לרוץ לאליפות עם הסגל וההנהלה החדשה שהיתה לו? גם אלי כהן נכשל,המזל שלו שהפועל חיפה וקריית גת התפרקו .
הוא דווקא אימן חצי עונה, סיבוב וחצי בערך. התפטר דווקא לאחר ניצחון על מכבי קרית גת 2:1. אבל באופן כללי הוא היה כישלון. עם סגל בכלל לא רע, בטח לא הרע ביותר בליגה, גילגל את בית"ר בין מקומות 11 ו-12. 3 נצחונות ב-16 מחזורים, שגם הם היו משערים בתוספת הזמן עם הרבה מזל, ואתה לא מבין למה פיטרו אותו (האמת היא שהוא זה שבכלל התפטר אבל זה מה שכתבת). הקבוצה ניראתה זוועה בכל משחק שבו שיחקה תחתיו, והספיקה להיות מובסת 4:0 בנתניה, ולהפסיד בטדי לאימפריות מאשדוד ומקרית גת. העיקר האובססיה שלך נגד אוחנה עדיין עומדת בעינה. תחת אוחנה אחוזי ההצלחה של הקבוצה היו גבוהים בהרבה, וגם לפעמים ראו כדורגל טוב ומשחקים מצוינים של הקבוצה. אבל זה לא דיון על אוחנה. הנקודה היא שיוסי מזרחי נכשל בבית"ר, ואם אתה טוען שהוא מאמן כ"כ גדול, אל תיקח את העונה הזאת כדוגמא. גם אני חושב שיוסי מזרחי מאמן מצוין. אבל אני לא מדבר במגמתיות לטובת מזרחי/מלמיליאן בצורה עיוורת, כמוך. ומצד שני אתה צולב את אוחנה על כל מסירה לא טובה של ברק יצחקי. צא מהקיבעון הזה.
אתה באמת מאמין שיפטרו את קלינגר? עד שקלינגר לא יתפטר, הוא נשאר, ובמצב שהמחליף הפנוי היחידי זה איזה אלי כהן, טוב שכך.