התיאוריה שלי אומרת שאם בית"ר תפסיד בצרורות , אז אוחנה יצטרך להתחתן עם הבת של מאיר כדי להישאר.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
והתיאוריה שלי אומרת שגם אם בית"ר תרד ליגה ותפסיד לסכנין 3 פעמים 5-0, הקהל יאהב אותו ופניג'ל ישאיר אותו.
רפי כהן אחריו אוחנה אחריו זפרן אחריו (אם בכלל) רובן עטר. בית"רי יש לי רגש שהפרשן המקושקש לא מסיים את העונה -מילה של מאיר.
אלי אוחנה לא מסיים את העונה,תזכור,תשמור,תגזור את מה שאני אומר לך עכשיו . אגב אני פותח כאן תת דיון (אם אתה מרשה לי בית"רי) מי יהיו המאמנים שיחתמו במקום המאמנים שיפוטרו? יש את לופא שנמצא בבית ,לנדאו,מי עוד?
שייע לא יבוא לבית"ר ,גם לנדאו לא ,וגם קדוש לא,וגם משה סיני או זלצר . אם אוחנה הולך הביתה -המחליף הפוטנציאלי שלו הוא הקירח הזה מרמת גן,בית"רי,איך קוראים לו?שכחתי.
תמשיך לחלום! מאמן שיש לו מילה בבית"ר ולא מסכים להיות התרנגולת או הפודל של המאירים? בחיים לא בבית"ר ! מלמיליאן לא יבוא לבית"ר כל עוד עדר החמורים מנהל אותה - הוא לא עד כדי כך רעב ללחם ויש לו מספיק כבוד עצמי.
אני דווקא טוען אחרת. אורי וקשטן הם כרגע האנשים היחידים שיכולים להעמיד את ההנהלה על טעויות,להתעקש ,לצעוק . אורי לא נואש ,אבל הוא לא מסתיר את הרצון שלו לחזור לבית"ר . זה לגטימי . בית"ר זקוקה למאמן קשוח ,מלמיליאן כזה ,ירש את זה מקשטן . אני מבטיח לך שאם אורי חותם (זה היום המאושר שלי כאוהד בית"ר) בית"ר תיהיה פחות בכותרות ויותר עם הצלחות.אני מבטיח לך. אורי לא מחפש תקשורת,לא מחפש רכיליות,לא מעורר פרובוקציות ,איש עבודה נטו ובדיוק כזה בית"ר צריכה. בוא נקווה שנינו שיפטרו את הפרשן ויחתימו את המקריח מרמת גן .
אם אתם רוצים פודל בשביל מאיר לופא קדוש מתאים בול למשימה ממאמן מנוסה וותיק כמו אתה מצפה שלא יהיה פודל אבל כנראה שהוא לא מסוגל אפילו שיימן עשה ממנו צחוק.