מי הוא לדעתכם הזר הכי גרוע שהגיע אי פעם לארץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל פ"ת אימפריה!, ‏1/8/05.

1. robson Member

מיכאלסקי/גחוקידזה/דורו?..
    אלה הזרים הכי גרועים שנחתו כאן?..

יש לכם זכרון קצר מאוד..מה עם אריק כרולינגן/וסילי קארדש/וילפרד מוגאי/ראדובן הרומטקו ועוד ליצנים?..

2. NLevi Member

קורנובאלוב החלוץ של בית"ר..
    שהגול היחיד שהוא הביא היה במחזור האחרון.... ולא היה משחק שהוא היה על הספסל.

3. נדב מיכאלי Member

הם היו זרים בינונים .
    לא גדולים ולא גרועים כל כך .

4. נדב מיכאלי Member

דווקא קונובאלוב התחיל לתת כמה משחקים יפים לקראת סיום השנה.
    כל העונה הוא היה חושך אבל לקראת הסוף הוא הציג כמה משחקים טובים והבקיע שער נהדר מול מכבי חיפה במחזור האחרון.

5. idans Member

חחחחח אחי אני זוכר אותו מהמנג'ר!
    ובמנג'ר הוא היה בין השחקנים הטובים במשחק..לברצלונה הייתי קונה אותו אפילו.

6. TariboWest Member

אני יודע מי זה והוא לא גרוע. יש לו רזומה מרשים מאוד בנבחרת ניגריה, אולי יש לו בעיות שלא קשורות לכדורגל אבל גרוע הוא לא.

7. תונל Member

לא, גם את זה הוא החטיא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    אין ללופז אף גול בליגה, יש לו רק אחד בגביע הטוטו מול באר-שבע (2-1 לחיפה), ברדה בישל לו והוא דווקא נתן גול איכותי יחסית, הקפצה קטנה מעל השוער.
    אחריו הביאו את זקיץ' שגם לו לא היו גולים בליגה, אלא רק אחד ב5-0 על הכח רמת-גן בגביע.
    לופז הוא בהחלט מועמד מוביל לתואר הזר הגרוע ביותר.

ולגבי מוגאי, הוא לא היה כזה גרוע, הוא פשוט לא היה קרוב להיות חלוץ, יש לו משחק לא רע היום ב19:30 ב5+ נגד הפועל חיפה מעונת 95/96 למי שמתגעגע.
    עריכה: בעצם זה לא המשחק הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/05
  8. TariboWest Member

גיורגי גחקודיזה בינוני? שחקן נבחרת גרוזיה ופ.ס.וו אינדהובן בינוני לליגה שלנו?
    לא הבנתי את השאלה בדיון הזה, מה זאת אומרת הזר הכי גרוע? הכוונה לכל הקריירה או לעונות שלו בישראל?
    אני רואה כאן שמות כמו אולג קוזנצוב (שחקן ברית-המועצות, עבר במונדיאל), ווילפרד מוגאיי (שחקן השנה בזימבבואה), גיורגי גחוקידזה (הגיע מפסוו איינדהובן הגדולה)-אלו שחקנים גרועים?

9. city Member

אני לא יכול לבחור את הזר הכי גרוע כי אני לא זוכר את כל הזרים להרבה שנים אחורה.
    אם ניקח את הרמה של השחקן מול הציפיות שהיו ממנו אז אני יכול להזכיר את דנטה לופז, גוראן ז'קיץ, אלפונסו אלבז, חורחה בריטס ושאר הנפילות שהגיעו לארץ עם רקורד טוב וציפיות בשמיים ואיכזבו.

10. barakrom Member

אתם ליצנים!!! הכי גרוע באופן מדעי היה וברה הצ'כי ששפיגל הביא למ.חיפה. שמן, איטי ונראה כמו טבח לא כמו חלוץ. מתאים בול לשפיגל שגם הוא עצל, שמן, ולא מבין במקצוע של עצמו

11. השחקן ה-13 Member

מהו [?!] קודרו

12. John Barnes Member

כולם זוכרים את מהו קודרו מעונת 00-01. אבל שוכחים את שני האסונות ששרף הביא להגנה שלנו, ג'וזף ולאחוביץ' וגאורגי דיוודז'ה (אם אני לא טועה) ומעל כולם אדם וזר הליצן ההונגרי. ניר לווין הביא לנו את הורבאט שעשה רעש וצלצולים כשהגיע.החלוץ ההונגרי הצליח להכנס להיסטוריה כשכבש שער ב10-1 מול ראשל"צ. סיריל מקאנקי האגדי שנתן משחק אחד טוב בעונה שלמה. אחרון חביב, אמיל עב"מבה שכל קשר בינו לבין עמדת החלוץ מקרי בהחלט.

13. הפועל פ"ת אימפריה! Member

השאלה היא מיי הכי פחות הצליח בארץ, זה החשוב, הרקורד שלו לפני לא שווה.
    היו פה המון שמות של שחקנים טובים יחסית, לוברסקי לא היה ולא יהיה אפס, גם בריטס לא היה כזה חושך, מהו קודרו היה חושך, וגם הורבאט, אבל לא כול כך. זאקיץ ודנטה לופז היו מהגרועים ביותר ללא ספק, ואני לא יודע מי מכיר, אבל מי שמכיר את חוזה מריה פז, שאגב נטען שהוא שיחק כמה שנים טובות בריבר, הוא היה בלם שמן, שלא יודע את חוקי הנבדל ועברו אותו כמו מים, הוא בהחלט מהגרועים ,ועצוב ששחקן כזה קיבל שכר מכדורגל!

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורבאט דווקא כבש גול יפה מול חיפה ב1-1 בבלומפילד (לא בטוח איזה עונה). זה גם היה היחידי שלו מול קבוצה גדולה.

הביאו אותו כי הבנאדם היה סקורר מטורף בנבחרת, גם כבש צמד מול ישראל ב2-1 בבודפשט. זה בעצם המשחק שהביא אותו אלינו נראה לי.

15. אבי סנדור Member

כן גם אני הופתעתי שעשו אותו שחקן טוב במנג'ר
    ואני לא יודע מה הוא עשה בניגריה אבל ברעננה כל פעם שהוא עלה למגרש היו כאלה צחוקים הוא כל הזמן ניסה להעביר ותמיד חתפו לו ותמיד בחוצים הוא היה מביא ספרינט לחוץ והיו זורקים מעליו קיצר זה שחקן בדיחה..

ויש גם את השני שהפועל תל אביב הביאו ביחד אם ביסקוט הזה