מילאן 2016/17 :: בעונה הבאה עם הופעה במפעל אירופאי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

עדכון למה? תמקד אותי. זה קשור לעסקת המכירה? אם כן אני רוצה שתגיד לי איך ההתרחשויות האחרונות סותרות איזושהי מילה ממה שכתבתי לאורך כל הדיון הזה/איזשהו דיון שנוהל בפורום הזה בשנה האחרונה.

הנה, אני אפילו אעזור לך: עמוד 49 בדיון של 2015/16.

אה, ודחפורים. הסכמים מקדימים כבר היו לנו. עד אז תעזבו אותי בשקט.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא סותר דבר. פשוט מעמיד בספק את האג'נדה שלך ואת הרלוונטיות שלך לדיון הזה.

זה מסתכם בהבדל בין אוהדי מילאן שרוצים לראות את הקבוצה מצליחה לבין אנשים שלא אכפת להם אם הקבוצה מצליחה או לא, העיקר שגליאני וברלו יעופו - ואז אתה שואל את עצמך מה בעצם המטרה שלהם ומה הם קשורים.

אני אוהד מילאן. הדבר היחיד שאני רוצה לראות זה את הקבוצה הזאת מצליחה מקצועית. לא אכפת לי מי הנשיא, מי נשיא הכבוד, מי מנכ"ל ומי הפיזיותרפיסט. ואם מאיזשהי סיבה אתה חושב שיש סתירה בין B&G להצלחה מקצועית אז הדיון הזה נגמר. הדבר היחיד שמפריד בין מילאן והצלחה זה כסף. ואם נחתום פעם בשנה בהסכם מקדים שיכניס לנו 100 מיליון לרכש - למה לא. שהמועדון לא ירכש לעולם מצידי. אני יודע טוב מאוד מה קורה כשגליאני מקבל קצת כסף לעבוד איתו. ולא צריך ללכת עד גראנדה מילאן ואפילו לא לקבוצה של אנצ'לוטי. שיחררו לו קצת כסף בחלוף העשור ומהר מאוד הופיעה קבוצה שהייתה שווה אליפות ורבע גמר צ'מפיונז. ומי שחושב שזה מובן מאליו להגיע להישגים עם כסף שיסתכל על אינטר לאורך תקופת מוראטי ועל יובנטוס בין הקאלצ'ופולי והגעת מוראטה. אין מנכ"ל באיטליה (כולל מארוטה) שאני סומך עליו יותר עם 100 מיליון בכיס מאשר גליאני. ואתה לא מדבר עם איזה מפגר שלא יודע כדורגל איטלקי ולא מכיר את המנכ"לים ואת ההיסטוריה שלהם. בוא תגיד לי עכשיו שאני מושפע עיוור "חלק מהעדר" שרץ להצביע ביבי. זו תהיה עוד אבחנה שגויה שלך. מרץ בייבי.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שמח בשביל מילאן שהדברים מתחילים לזוז. יש מידע על הרוכשים המיועדים?

4. Alta Tensione Member

כמו שיניב אמר מדובר בבחור בשם האן לי שהיה חלק מהקבוצה המקורית והתפצל ממנה כדי לעמוד בראש קבוצת רכישה אחרת. כנראה המהפכה האמיתית תתרחש בינואר אז יחליף מרקו פאסונה את גליאני, יוזרם רוב הכסף לרכש ויתחיל רשמית העידן החדש. החודש הזה נקבל רק 15 מיליון יורו איתם נצטרך להסתדר (או עם עוד שיגיעו מבאקה ו\או דה שיליו).

5. golding מנהלים

תגידו, אתם תצטערו לראות את די שיליו עוזב?

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פאסונה במקום גליאני? נראה לי כהחלטה רעה. פאסונה לא היה גרוע כמו שאוהדי אינטר אוהבים להציג אותו, אבל אני לא רואה אותו כאחד שמנהל מו"מ על שחקנים ומביא הברקות כמו גליאני. אם הוא יבוא בתפקיד אחר, זה כבר משהו אחר.

7. VAR Member

אין לי באמת שום רלוונטיות לנושא הזה כי מעולם לא הכנסתי את עצמי אליו. אני חיכיתי (ועדיין מחכה) לדחפורים. אין לי שום רצון שהעסקה תיפול רק כדי "לצאת צודק" אבל זה ממש לא אומר שאני צריך להתאכזב בכל פעם מחדש כשזה קורה ולשחק אותה מופתע.

אני רוצה שהקבוצה תצליח אבל יש דברים שבאים אצלי הרבה לפני הצלחה. יחס הוגן לאוהדים זה אחד מהם. יחס מכבד לשחקני עבר כמו מאלדיני זה עוד דבר כזה. יחס הוגן למאמנים, שהמעמד שלהם במילאן ירד לזנות בשנים האחרונות, זה עוד דבר כזה. חוסר הצלחה זו הבעיה היותר קטנה שלי עם B&G. וכן, אני חושב שהצלחה מקצועית וB&G בשנת 2016 הן מילים שאי אפשר לשים באותו משפט. הדיון הזה נגמר מבחינתך? אז הוא נגמר.

כן. אני חושב שהוא מהמגנים היותר מוכשרים בעולם שהיה קורבן של מערכת רקובה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/16
  8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

9. Yiftach Member

איפה דיברו על פאסונה? לא שמעתי עוד כלום לגבי הצוות המקצועי..

10. Alta Tensione Member

"רגשית" יהיה קצת באסה כי הוא איטלקי ושחקן בית שיצא ישר מהפרמברה וצבר קצת פזמ בקבוצה הראשונה. מקצועית זה לא זה כבר 3 עונות והוא השחקן בעל ההייפ הכי גבוה בסגל אחרי באקה שאפשר להוציא עליו סכום יפה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/16
    golding אוהב/ת את זה.
  11. yonmu Member

קודם כל - אפשר לשמור את העקיצות האישיות למקום אחר? לשלוח בפרטי או לפתוח דיון מיוחד לאנשים שמחפשים להאכיל אנשים אחרים כובעים או סתם העלבות? אם יש משהו שמוריד את הרמה של הפורום - זה הדבר הזה בדיוק.

א. משמח לשמוע על הרכישה גם אם זה עוד לא סגור. זה עדין עשוי להתברר כבלוף ומצד שני יש כאן סיבות לאופטימיות.
    ב. אני לא חושב שאפשר לזלזל בגליאני בצורה כל כך חופשית. הוא כן עשה לא מעט עסקאות מוצלחות (ולא מעט עסקאות פחות מוצלחות), אבל בסך הכל הוא כמעט אף פעם לא היה במצב בריא באמת (כלומר כזה שיש לו כסף להוציא ואין אילוצים שהבעלים כופה על המאמן) כדי להוכיח את עצמו. בקיצור - אני לא אצטער יותר מדי אם הוא יעזוב, אבל קצת יפריע לי לראות את המועדון מאבד עוד פנים מוכרות בשנים האחרונות (זה כמובן חייב לקרות, אבל אם פעם כל שבוע היינו רואים את הפרצופים של ברלוסקוני-גליאני-טאסוטי-מאלדיני - עכשיו אנחנו מקבלים מועדון כמעט חדש מהניילונים).
    ג. בהמשך לזה - הלוואי ויתחילו להחזיר שחקני עבר למועדון בתפקידים כאלה ואחרים. בין מאלדיני לברלוסקוני היה דם רע (לפחות לפי מה ששמעתי בתקשורת) ואולי עכשיו זה הזמן לתקן את זה.
    ד. דה שיליו - יהיה מצער מאוד לראות אותו עוזב. זה שהוא לא מימש את הפוטנציאל זה בעיקר בגלל מה שהיה מסביבו. במערכת בריאה יותר הוא יכול - ולדעתי זה גם יקרה - לבסס את עצמו כאחד המגנים הטובים בעולם. אבאטה כמעט בן 30, קלאבריה בן 19. עם אבאטה על הספסל, קלאבריה בהשאלה (או לנסות אותו בשמאל?) ודה שיליו בהרכב אני מרוצה. ניהול נכון של שלושתם יסגור לנו את עמדת המגן הימני לשנים הקרובות ועוד עם שחקני בית איטלקיים וצעירים. חבל לבזבז כשרון גדול וחבל לאבד שחקן שיכול להפוך לסמל.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היית צריך להודיע שגם רצוי לדעת לקרוא באיטלקית.

טיפת כבוד כלפי non HG אין כאן.

yonmu אוהב/ת את זה.
  14. SerieA Il Capitano

אחת המטרות שלי בחיים זה יום אחד להבין מה הם כותבים שם בגאזטה.

חייל שוקולד ו-אלעד אוהבים את זה.
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיע הזמן שמילאן תחזור למקומה הטיבעי.
    הבעיה שאין הרבה זמן להתכונן,חייבים לעשות מהלכי בזק בשביל להוציא משהו מהעונה הזאת. גיבשו כבר צוות ניהולי ? שחקני רכש פוטנציאלים ?

מצב נושא:
הנושא נעול.