מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מודה ומתוודה שלא יצא לי לראות יותר מידי את הליגה בעונה שעברה. סוריאנו הזה, שיפור או בינוניות נוספת?

מאוכזב מאוד שלא נמצא הקשר שישדרג את הבינוניות שאופפת את הקישור שלנו כרגע, אין איזה מישהו שיצית את הדימיון וגם אם כרגע מונטוליבו נמצא רחוק מההרכב הפותח ואני מקווה שזה ימשיך להיות המצב, אנחנו מסתכנים, שאנחנו נשארים ככה.

מחכה לראות איך קו ההגנה הצעיר שלנו ייראה מול פיורנטינה, אם הביטחון והשקט הנפשי ממשחק הגביע יימשך, זה יכול לתת את הדחיפה להמשך של הציוות הזה שיכול להיות קו ההגנה בשקט לשנים הקרובות ואם כך, הרווחנו בגדול.

2. uri מנהלים

שיפור משמעותי מהונדה בכל הקשור למוסר עבודה, תנועה והשימוש בשתי הרגלים. אבל אל תצפה ממנו למסירות גאוניות.

3. Yiftach Member

מה שמוזר כרגע בעניין סוריאנו זה שידוע שיש עליו תו שחרור על סך 10 מיליון יורו, אבל משום מה סמפ מבקשת עליו 25 מיליון.
    ידוע לכולנו שאם אכן הוא יגיע אז גליאני יערבב איזה השאלה וכו כו, השאלה היא האם הוא שווה כמו ויטסל, אני עקרונית מעדיף לדעת שיהיו לנו 3 שחקני איטליה המתחדשת (רומניולי, ברטולאצ׳י וסוריאנו).
    גם נושא זלאטן לא סגור עדיין ויש סיכוי שהוא יגיע

4. Milanista Member

25 היו סתם עוד בולשיט של פררו. המו"מ כרגע הוא על כמה תוספת ל10 מיליון שכתובים בחוזה נצטרך לשלם מאחר שגליאני רוצה לשלם בתשלומים. בתקשורת כרגע מדברים על 13 מיליון + שחקן נוסף, שכנראה יהיה נוצ'רינו.

5. Milanista3 Member

סוריאנו עושה לי רושם מסוג העסקאות שכנראה ייסגרו בסופו של דבר, מיכה ממש רוצה אותו. בכל אופן, השאלה האמיתית היא האם יגיע קשר בנוסף ומי הוא יהיה? ויטסל יהווה שיפור כמובן לקישור האפור שלנו, אבל הוא לא גיים צ'יינג'ר מבחינתי. מקווה באמת שגליאני יפתיע אותנו בימים האחרונים לחלון.

6. yonmu Member

השחקן הרלוונטי היחיד שיהיה גיים-צ'יינג'ר (כלומר יקח אותנו מהתמודדות על הטופ 3 להתמודדות על הסקודטו) הוא זלטאן.

חוץ ממנו, דווקא שחקנים כמו סוריאנו - איטלקים, צעירים, זולים יחסית - נראים לי כמו הרכישות הראויות.
    ויטסל יהיה שיפור לא גדול במחיר ענק, ויש כמה קשרים בסכל שהמעמד שלהם יתברר לאורך העונה (מאורי אם יישאר, ברטולאצ'י צריך להתאים את עצמו לרמה, מונטוליבו בסוג של הזדמנות אחרונה).

אגב, למרות השדרוג בסגל - עדין יש לנו מלא שחקנים מיותרים בסגל. אין אירופה בעונה הקרובה ולכן זה בדיוק הזמן להיפטר משחקנים - אלכס\זפאטה, זקארדו, מאטרי, צ'רצ'י\ניאנג\סוסו. במחיר מספיק זול ועם השתתפות במשכורת אני משוכנע שקבוצה כלשהי תהיה מוכנה לקחת אותם, או לפחות להשאיל. אחרת זה סתם עוד המון משכורות מבוזבזות. חוץ מזה, השחקנים האלה בסוף מקבלים דקות ששחקנים מבטיחים מהפרימוורה (אם יש כאלה) יכלו לקבל כדי לפרוץ.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

באיטליה מדווחים שמיאכלוביץ' נפגש עם...באלוטלי.

8. SerieA Il Capitano

האמת שאם יש מישהו שיכול ליישר את המטורלל הזה, זה המטורלל מיכאילוביץ'.

9. Yiftach Member

איכס
    בדיוק שחשבתי שסוף סוף אנחנו קבוצה רצינית.
    איכס
    שאף אחד לא יחרטט לי על זה שהוא מוכשר ואולי מיכה יהפוך אותו לשחקן.
    הוא גרוע במגרש ויותר מכל בחדר הלבשה, תגידו גם ביי לניאנג כי הוא ילד שנצמד לבאלוטלי ויורד איתו יחד..

איכס

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לסדר, הוא היה רע בליברפול על המגרש - לא מחוצה לו.

באלוטלי ממש לא מתאים למשטר שנראה שמיכאילוביץ׳ מנסה ליישם במילאן והוא לא קרוב להיות חצי זלאטן בשביל לתת לו חופש על המגרש.

בקיצור, נשמע לי כמו חרטא.

11. Yiftach Member

זה יהיה פשוט אסון אם הוא יגיע.
    כי הרי הטמבל הזה חושב שהוא שחקן טוב, והוא יצליח לפחות פעם אחת לקבל מקום בהרכב לפני באקה או אדריאנו.
    מצידי שיהיה מחליף רביעי ולא יראה דשא אלא אם חס וחלילה אחד מהשניים לא יוכל לשחק.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

האיש שהבעלים אמר להם שהוא תפוח רקוב, זה לא יאומן. אני רק אומר שברגע שאתה מסיר גידול, אתה לא מחזיר אותו בהתנדבות חזרה.

זה יהיה מאכזב, אם זה אכן ייצא לפועל, רוצים להביא רומנטיקה מהעבר? תחזירו את זלטאן. לפחות הוא מצדיק את עצמו.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יכול להצליח רק בקבוצה כמו נאפולי או סמפדוריה. ממומחות בלשקם שחקנים. במילאן אין לו מה לחפש.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אף אחד לא יכול לסדר את באלוטלי, מי שחושב שהוא סובל מהמצב הנוכחי שלו טועה. מדובר בבן אדם עצלן שמרוויח מיליונים מלא לעשות כלום, ומקבל תשומת לב על שטויות. אלה החיים הטובים בשבילו.

15. Alta Tensione Member

אנשים פה יוצאים לגמרי מפרופורציות ונכנסים להיסטריה שזה מביך לקרוא. מנז וניאנג פצועים להרבה זמן, מאטרי יעזוב מה שאומר שהוא יהיה הבחירה השלישית אחרי באקה ואדריאנו ובנוסף להכל אנחנו משלמים חצי שכר שלו. חוץ מזה שזה אולי נראה מיותר להחזיר שחקן שכבר נכשל בקבוצה, מה פה מצדיק כל כך היסטריה כזאת?

מצב נושא:
הנושא נעול.