מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, לפני שבוע מכרנו את ורדי לבולוניה תמורת קצת יותר ממיליון יורו. הוא סגר 23 שנות חיים ולא עשה דבר עד עכשיו בקריירה שלו שרומז שהוא מתקרב בכלל לרמה שמילאן שואפת אליה. אובמיאנג היה בסיטואציה זהה מבחינת גיל ותפוקה. כל מי שחכם היום בדיעבד שישאל אותו אם מזיז לו או אכפת לו שויתרנו על ורדי. יותר מזה - תגידו אם שמתם לב בכלל.

יש פה עוד אנשים שבעד להחזיק בסגל עשרות חלוצים בני 24 ולהמשיך להוציא אותם להשאלות בתקווה שאולי יתנו עונה אחת טובה?

2. VAR Member

אני יודע את זה לא מעכשיו שלא כל שחקן (האמת שצריך היה לרשום רוב מוחלט של השחקנים) מהנוער יהפוך לשחקן ברמה שמילאן שואפת אליה. אבל כשמסתכלים על פירות ההשקעה שלנו בנוער מגלים שמאז פאולו מאלדיני יש 2 שחקנים ש(בערך, אולי) עלו מהנוער ומצאו את מקומם בבוגרים ואלה מתיה דה שיליו וג'אנלואיג'י דונארומה, כשהסיבה היחידה שמישהו מאיתנו בכלל מכיר את האחרון היא בגלל שלמיכאילוביץ' היו ביצים של שור והוא היה מוכן לסכן את המשרה שלו בשבילו.

עכשיו לך תשווה את זה ל(כמעט) כל קבוצה גדולה אחרת באירופה. לא מביך? לא מצביע על כישלון עצום? לא נותן לך הרגשה שאם מי שמנהל את מילאן היה מנהל את ברצלונה ב2006 הוא היה שולח את מסי להשאלה עם סעיף רכישה כי יש לו את לודוביק ג'ולי שהיה יותר טוב באותה נקודת זמן ועל הזין העתיד כי הם הרגע זכו באליפות אירופה והכל דבש?

אז יצא שכריסטאנטה ומאסטור (בערך, אולי) הם באסטים. זה עדיין לא אומר שלא היה שווה לנסות אותם. אם נחזור לברצלונה נגלה שכריסטיאן טייו, מארק בארטרה, סרג'י רוברטו, מרטין מונטויה - כל אלה לא יצאו אפילו קרובים לרמה הדרושה, ועדיין קיבלו שם במה כמו שאף שחקן נוער של מילאן לא קיבל אולי אפילו כולל דה שיליו. ארבעה ייכשלו החמישי יהיה אינייסטה. לא שווה?

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אתה לא מקדם שחקן בית לקבוצה הבוגרת כי הוא שחקן בית, או כי אוהד רוצה לראות שחקן בית בקבוצה שלו על המגרש; מסי לא קיבל את ההזדמנות מרייקארד כמו שדונארומה לא קיבל את ההזדמנות ממיכא אם לא היו רואים בהם את הכישרון המיוחד ששווה להמר עליו כבר בגיל כ״כ צעיר.

המקרה של אובאמיאנג פחות מעניין אותי כי הוא עוד ״ילד שלא הצליח במילאן״, אלא שפשוט מצחיק לבקר את מילאן על כך בדיעבד. היום הוא משחק במערכת שמושלמת בשבילו ומוציאה ממנו את המירב (באופן אישי, אני לא רואה אותו מצליח ככה בשום מקום אחר). אומנם זו דוגמא שונה לגמרי בגלל הגיל, הכישרון ההיסטורי והקבלות, אבל זה מזכיר לי את כל התוהים למיניהם שהגיעו אחרי האליפות הראשונה של יובנטוס עם קונטה. ״איך לעזאזל מילאן ויתרו על פירלו?!111״ מי זוכר שהוא קיבל מערכת שונה לגמרי ביובנטוס מסביבו שהאריכה לו את הקריירה.

אם הייתה משוואה שאומרת שעל כל 4 ילדים גרועים תקבל שחקן היסטורי, כן - כולם היו עושים את זה - אבל כמה חבל שזה לא כזה פשוט.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשההרכב שלך מפוצץ בשחקנים ברמה עולמית, אתה יכול להרשות לעצמך שהחוליה השישית לצידם של מסי, וייה, אינייסטה, צ'אבי ובוסקטס יהיה טייו.

ואתה לא מחדש לי דבר. הדיון הזה התחיל בהודעה שלי שבה אני מזכיר לאנשים ששניים מהשחקנים שלנו שהיו סביבם הכי הרבה הייפ הם כלום ושום דבר.

ובאופן כללי, אני לא מאמין במתן הזדמנויות לשחקנים שלא שווים את זה בתקווה שאולי הכישרון שלהם יתפרץ. שחקנים באמת מוכשרים משחקים. ניאנג, אלשע, דה-שיליו ודונארומה קיבלו הרכב למרות גיל צעיר מאוד. שחקנים אחרים באותו גיל נשלחו להשאלה. היו שחקנים (עוד יותר אחרים?) שנמכרו. יש אנשי מקצוע שקצת טובים ממני וממך בלהעריך מוכנות של שחקן לרמה הנדרשת וכל שחקן לגופו. יש מספיק דוגמאות לשני הכיוונים שמדגישים שאין איזו שמרנות מצד הצוותים המקצועיים בנוגע לגיל. הסטיגמה הזאת שדבקה בליגה האיטלקית היא סטיגמה ותו לא. נכון ל-2016 מאמנים בסרייה A ממש לא מהססים לשתף שחקנים מאוד צעירים.

אז לא. אין לי תחושה כמו שציינת. מסי היה משחק בדיוק כמו שפאטו בגיל 18 קיבל הרכב.

ולא יודע מה איתך, אבל רוב המועדונים הגדולים מתקשים בייצור כישרון לסגל, שלא לדבר על הרכב. את מי יובנטוס הוציאה? את מי ארסנל הוציאה? את מי יונייטד הוציאה בעשר השנים האחרונות? רוב הקבוצות יוציאו אולי שחקן וחצי שתהיה לו נוכחות לאורך זמן.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון של מילאן: קובי כותב בסינית, יותם מזכיר את פאטו, ואני מוסיף באופן לא קשור תמונה עם הבעת פנים מוזרה של מוריניו.

זהו, מחר אנדריי חוזר לכתוב כאן. יותר קשה לגדל יצורים כאלה ממאלדיני.

https://a.thumbs.redditmedia.com/1r3ZwXshWlUN9t8z.Xxx

Franco אוהב/ת את זה.
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא אמנם ארגנטינאי אבל לא שיחק כמעט בליגה המרגשת שלנו אז ההכרות שלי איתו לא טובה מאשר כל מי שרואה משחקים של הצוללת הצהובה פה ושם, מה גם שבשנתיים האחרונות הוא עבר כמה פציעות ופספס לא מעט משחקים (מה שמנע ממנו לקבל זימון לאלביסלסטה ממרטינו שלכאורה בנה עליו).

הוא מצליח לעשות קריירה יפה בינתיים למרות החיסרון הגדול שלו בהתמודדות עם חלוצי רחבה פיזיים עם משחק ראש טוב, שזה די נקודת התורפה הברורה שלו. האחד על אחד שלו טוב, למרות שהוא לא זריז כל כך, מה שאולי החמיר מאז הפציעות, והוא זוכה באחוז גבוה מהתיקולים שלו. אבל העדר המהירות כן גורם לו לעשות פאולים מיותרים/מסוכנים פה ושם. הוא עושה רושם של שחקן חכם שמפצה על החסרונות הנ"ל בקריאת מהלך אחד קדימה, אבל בשביל זה אני באמת צריך לראות יותר משחקים שלו או לפחות לרענן את הזיכרון.

מבחינת הרמה, בגדול הוא נראה לי בלם טוב שבהחלט יכול לשחק בקבוצות צמרת איטלקיות. אבל רצוי שלצידו יהיה בלם עם משחק ראש טוב ואם אפשר גם מהיר ממנו.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  7. VAR Member

קודם כל הצהרה: המושג "שחקן בית" מעניין אותי בערך כמו נבחרת מיקרונזיה בכדורעף נשים. נסטה ואינזאגי שהגיעו למילאן באמצע הקריירה שלהם הם סמלים הרבה יותר גדולים בעיניי מאבאטה ואנטונלי שהיו בפרימברה לפני 10 שנים.

גם אותי הוא ספציפית לא מעניין. זה מה שיותם לא מבין - אף אחד לא מקלל את המערכת בגלל שחקן כזה או אחר שלא קיבל צ'אנס. כריסטאנטה הוא לא אחי הצעיר ומאסטור הוא לא בן דוד מדרגה שנייה, לא באמת אכפת לי מהקריירות שלהם כמו שאכפת לי ממה שיש להם לתרום למילאן. מקללים את המערכת כי הסיבה שהם לא קיבלו צ'אנס היא בדיוק הסיבה שבגללה אובמיאנג ודרמיאן מככבים בקבוצות אחרות: המדיניות. המדיניות שאומרת שעדיף להשקיע בפגר בינוני בן 33 שבא לעשות סיבוב פרישה במועדוני הלילה של מילאנו ולא בילד שהקריירה שלו תהיה תלויה בהופעות שלו כשיעלה לבוגרים. ולמה? כי הוא יותר טוב נכון לאותה נקודת זמן ויעזור לנו יותר להתקדם מהמקום התשיעי למקום השביעי. וזה בעצם הפשע הכי גדול: זה קורה כשמילאן כבר זיליון שנה לא רלוונטית בצמרת ואין לנו באמת משהו יותר טוב לעשות בזמן הזה חוץ מלהשקיע בעתיד (וזה משהו שהשתנה בזכות מיכא - ורק בזכותו). והנה דוגמה טובה לזה:

זו הצהרה מאוד מעניינת. ומאיפה באו צ'אבי, מסי, אינייסטה ובוסקטס? בשביל האחרון אגב גווארדיולה ויתר על פאקינג יאיא טורה בשיא הקריירה שלו ואחרי עונה אדירה. בשביל אינייסטה שלחו את דקו לצ'לסי. אתה רואה דבר כזה קורה במילאן? עזוב טורה, מונטוליבו. יד על הלב - יש סיכוי שחוזה מאורי נוגס קצת בדקות שלו? יש רבע סיכוי שדונארומה מקבל דקות אם אנצ'לוטי המאמן שלו ולא מיכאילוביץ'?

האנשים שאחראים לכך ש30 שנה אנחנו מתגאים באמברוסיני, דה שיליו ודונארומה רואים יום יום שעה שעה את החבר׳ה של הפרימברה. עכשיו אני רגוע.

הייתי מוכן להישבע שהשם הזה יעלה מתישהו בדיון. כאילו, באמת? פאטו זה הדוגמה שלך? עלה התאנה של ברלוסקוני שחיפש בנרות מחליף לשבצ'נקו אחרי שנכשל עם ג'ילארדינו ואוליביירה והחלוץ הבכיר שלו היה אינזאגי בן 35 שנפצע כל שבועיים? וניפח את ההייפ סביבו בהתאם כאילו רונאלדו הברזילאי בדיוק הגיע? עם זה אתה רוצה להוכיח שבמילאן נותנים הזדמנויות לצעירים?

קייליני, מרקיזיו, השקיעה בפוגבה לפני שמישהו חלם שזה מה שייצא ממנו + *

זו הטרלה? אנחנו מדברים פה על ארסנל של ונגר? זו שלגדל צעירים זו הסיבה היחידה לקיומה במילניום הנוכחי?

מהנוער? כרגע רק רשפורד וינוזאי נראים כמו פוטנציאל מעניין (וזה עדיין יותר ממה שמילאן יכולה להתגאות). השקעה בצעירים? סמולינג, שואו, מרסיאל + *

* למועדונים האלה (וגם צ'לסי, ריאל, סיטי) אפשר לתת פטור כי הם (כמעט) תמיד רלוונטים בהתמודדות על תארים. להם יש איזשהו תירוץ בסגנון "אין זמן להשקיע בצעירים כי יש לנו מטרות". מילאן מאז המכירה של קאקה ב2009 הייתה רלוונטית בדיוק במשך שנתיים. איזה תירוץ היה לנו?

מועדונים גדולים אחרים:
    באיירן: לאהם, אלאבה, שוויינשטייגר, קרוס, מולר, קינגסלי קומאן. אגב רוב השחקנים האלה צמחו וקיבלו הזדמנויות כשבאיירן ממש לא הייתה שליטה בלעדית של הבונדסליגה כמו שהיא כיום.
    PSG: וראטי(!!), מרקיניוס, לוקאס מורה, אורייה, ראביו
    ליברפול: קוטיניו, סטרלינג, הנדרסון, אמרה, קליין/פלאנגן
    דורטמונד, אתלטיקו - obvious

למעשה הייתי אומר שמילאן ואינטר הם המועדונים הגדולים עם התפוקה הכי מביכה בכל מה שקשור להשקעה בצעירים, והמצב שלהם בהתאם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/16
    alonje אוהב/ת את זה.
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

WOW.

בולשיט לא נורמלי. אובמיאנג ודרמיאן "מככבים" בקבוצות אחרות כי הם לא היו טובים במילאן (לכן הושאלו) ובהשאלות לא הפגינו יכולת שתואמת את הרמה הנדרשת. אובמיאנג נמכר לאחר שבגיל 22 השלים עונה בצרפת עם 4 שערי ליגה. הוא נמכר לאחר שהיה בהשאלה הרביעית שלו. יש גבול לעד כמה אתה יכול למשוך עם שחקן שפשוט לא מראה דבר. דרמיאן היה בלם(!) שלא קשור לרמה הזאת. בגיל 22 הוא היה בסרייה B. גם בגיל 23 עם טורינו בסרייה A הוא לא בדיוק הצית את הדימיון. העונה הראשונה הטובה (טובה, לא מדהימה, לא סופרסטאר - טובה) הייתה בגיל 24. אתה אשכרה יושב מול המחשב וכותב לי ששחקן שבגיל 23 לא מצא מקום בסרייה A היה לו מקום במילאן. או לא, רגע - שחקן שבגיל 22 לא מצליח להבקיע יותר מ-4 שערים בעונה מלאה בליגה הצרפתית לא שיחק במילאן בזמנו בגלל "מדיניות". אתה מסתלבט עליי? בוא תבחר לי שחקן הגנה אקראי בן 23 מהסרייה B וחלוץ זבל אקראי בן 23 מהליגה הצרפתית ובוא נדמיין אותם במילאן. יודע מה, בוא נראה מה תהיה התגובה אם גליאני יחתים אותם. אתה וכל בנאדם אחר היה מציע לשרוף את המועדון.

כל אנשי המקצוע סבורים שמאסטור לא שייך לרמה הזאת ולא קשור ככל הנראה לענף. מלאגה, מהליגה הספרדית שמתה על שיתוף שחקני אקדמיה ושחקנים צעירים למיניהם, נתנה לו 5 דקות בודדות לאורך עונה שלמה. 5 פאקינג דקות. אולי עלה בדעתך שהוא פשוט לא טוב מספיק? כל העולם יודע שאנחנו רוצים להשאיל אותו ונחש מה - אף אחד לא רוצה אותו. לא בסרייה A, לא בסרייה B, לא בספרד, לא באנגליה, לא בגרמניה, לא בפורטוגל - ולא תגיד שלא מכירים אותו. עבודת השיווק שרדבול ונייקי עשו עליו פסיכית. היחידה שרצתה אותו היא קבוצת תחתית מהליגה ההולנדית. נראה גם כמה ישחק שם אם בכלל. אבל בסדר - הוא לא מקבל "הזדמנות" במילאן בגלל "מדיניות". זה לא שהצוות המקצועי של מילאן ובערך כל קבוצה בכל הליגות המשמעותיות ביבשת חושב את אותו הדבר - שהוא פשוט לא טוב מספיק. כנ"ל לגבי כריסטאנטה. במילאן חשבו שהוא לא טוב מספיק. בנפיקה אמרו יאללה נהמר, ראו בו משהו. תוך חצי שנה זרקו אותו לפאלרמו. או בתרגום לעברית: הם קלטו שבמילאן צדקו. נחש מה קרה לפאלרמו שלהם הייתה אופציה עליו בגרושים? ויתרו על האפשרות. מעניין למה. זאת מילאן חולקת מדיניות קונספרטיבית יחד עם פאלרמו ובנפיקה (שידועה בכך שמשתפת שחקנים בני 27 ומעלה בלבד) נגד צעירים כמו כריסטאנטה. זה לא שהבחור פשוט לא עד כדי כך טוב. זו המדיניות!

זה כמעט כאילו אתה טוען שמילאן לא בסדר בכך שלא משתפים שחקנים זבל שאף אחד לא רוצה כי ברצלונה שיתפה שחקן טופ 3 בהיסטוריה בגיל 17. דקו נמכר לצ'לסי כשאינייסטה היה בן 24. צ'אבי הוביל את ספרד לזכייה באליפות העולם עד גיל 20. הוא נחשב לאולי הקשר הכי מוכשר בעולם לגילו. מסי הוביל את ארגנטינה לזכייה באותו תואר 6 שנים מאוחר יותר. אתה מדבר על שחקנים בקנה מידה היסטורי. מילאן ניסתה להחתים את צ'אבי ב-99. באמת נראה לך שאם הוא במילאן לא היה משחק? קאקה חתם במילאן כשהיה בן 21 ושיחק כמו גדול. אתה הזוי. אם היו לנו כישרונות מסדר הגודל הזה הם היו משחקים. כישרונות מסדר הרבה יותר קטן שיחקו אצלנו כמו גדולים בשנים האחרונות. חלאס עם השקרים.

אלשע. ניאנג. דונארומה. MDS. כולם בגילו קיבלו הרכב. תחת מספר מאמנים שונים. אם חוסה פאקינג מאורי לא מקבל דקות, אז אולי זה חוסה פאקינג מאורי לא טוב מספיק על מנת לקבל דקות. אם מתישהו הוא יציג באימונים יכולת טובה מספיק שתצדיק הרכב, הוא יקבל הרכב. ככה זה עובד. שחקנים צעירים ממנו קיבלו הרכב לאחר שהרשימו מספיק איפה שצריך להרשים. אין קונספירציה נגדו ואין "מדיניות". וזה מוביל אותי לדבר הבא:

למי אכפת מאנצ'לוטי? אנחנו ב-2016. תתקדם. אתה תקוע בסטיגמות ובולשיט שעבר מן העולם אי שם לקראת סוף העשור הקודם. אנחנו בעידן דונארומה, פוגבה, דיאווארה, דונסה, קייטה, איקארדי ודיבאלה. שחקנים U20 שמקבלים עמדות מפתח בקבוצות כי הם באמת שווים את זה.

משעמם לך? איזה מין טיעון זה? אני נותן לך דוגמה (אחת מיני רבות, אז לא, לא רק עם זה אני רוצה להוכיח דברים אבל ניסיון יפה) ואתה ממציא לי תירוצים לא רלוונטיים? אני לא מבין מה אתה רוצה. פאטו שיחק כי היה טוב. ההייפ לא הצדיק את עצמו? אתה יודע איזה הייפ היה סביב מסי בזמנו? הנקודה שלי עומדת בעינה - אם פאטו שיחק גם מסי היה משחק. מי שחושב אחרת צריך להפסיק לחשוב מהתחת ולנסות לחשוב קצת בהיגיון.

בנוגע לרשימת המועדונים שלך. מצטער. טעות שלי. שכחתי לרגע שאתה מתעסק במדינויות ושאר קונספירציות ולא ביכולת של מועדונים להוציא כשרונות ממחלקות הנוער שלהן. ועדיין. אם זה הכיוון שאליו אתה רוצה ללכת ופשוט לזרוק שמות של שחקנים צעירים שקבוצות אחרות משתפות אז לא בעיה לקחת את מילאן ולציין שחקנים כמו אלשע, MDS, דונארומה, ניאנג, ורומאניולי. אבל בטח תמצא כל מיני תירוצים ללמה כל אחד מהחמישה הנ"ל קיבל הזדמנות, אז אני מניח שהם לא נחשבים. או שאולי אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר וכל-כך נעול על אג'נדה שאתה לא מצליח אפילו לראות את העובדות, לקרוא אותן ולפרש אותן כמו שצריך?

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  9. VAR Member

בוא נסביר את זה פעם ולתמיד בצורה פשוטה: על הזין אובמיאנג, דרמיאן וכריסטאנטה. לי אין באמת יכולת לקבוע האם הם הראו פוטנציאל בזמנו או לא. לפי מה אני כן יכול לשפוט? לפי כמות השחקנים הצעירים שמילאן השקיעה בהם כשהם עוד היו בוסריים וכיום נהנית מהם (או נהנתה מהם בעבר ומכרה אותם). אז לא, רומאניולי לא נחשב. קאקה כן אבל לרגע חשבתי שביקשת את 10 השנים האחרונות, הרי לא רצית שאני בטעות אשרבב ליונייטד את השם של כריסטיאנו רונאלדו נכון?
    אז סיכום: אתה ממשיך לחזור על אותם ארבעה שמות לאורך כל הדיון כששואלים אותך במי מילאן השקיעה ב10 השנים האחרונות ואם מרחיבים את זה מעבר אתה מביא את קאקה כדוגמה. שוס. רק שניים מהארבעה/חמישה האלה הם תוצרת של הפרימברה, ואחד מהם קיבל צ'אנס רק בגלל מאמן ששילם במשרה שלו כי העדיף להשקיע בעתיד ולא בניסיון לסיים במקום הרביעי (=לא חלק מהמדיניות). מדהים. אחלה תמורה לאגרה, אחלה אנשי מקצוע. אין ספק שהכסף שמושקע במחלקות הנוער מצדיק את עצמו.

אני חייב להבין, אתה עובד אצל גליאני או משהו? זה באמת נראה לך יותר הגיוני שבמשך 30 שנה אתה סופר לי על פחות מכף יד אחת את השחקנים המוכשרים באמת שעברו בפרימברה (ראויים לקבל צ'אנס!!@!@#), מאשר שיש במערכת הזאת אנשים שבמקרה הטוב לא עושים את העבודה שלהם ובמקרה הרע עושים אותה מתוך שיקולים של הישרדות בתפקיד כי את הבוס לא מעניין מה יקרה מעבר לעונה הקרובה? זה נראה לך מקרי שבחורים כמו פארמה ופסקארה, איפה שבאמת משקיעים בשחקן הצעיר, צומחים שחקנים ברמה הראויה ובמילאן הגדולה צומח רק זבל? יש בכלל איזושהי טעות שגליאני עשה אי פעם? הגענו למצב שהגענו אליו רק בגלל חוסר מזל?

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/16
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה כותב, נשמע ומנסח טיעונים ברמה ובסגנון של פמיניסטית רדיקלית. אתה חייב לשחרר מהאג'נדה נגד גליאני כי אני לא מזכיר אותו בכלל ומדבר על מקרים ספציפיים בעלי קונטקסט וכל מה שאתה עושה זה מבטל כל מקרה וצורח "גליאני! גליאני!".

אין לך יכולת לקבוע בנוגע לדרמיאן ואובמיאנג? וואלה? אם אין לך יכולת לקבוע אם שחקן הגנה שבגיל 23 תקוע בסרייה B מתאים למילאן או לא אז אני מניח שמהיום והלאה אני פשוט אדלג על הודעות שלך.

אתה זורק לי שמות כמו הנדרסון, לוקאס ומרקיניוס - אבל רומאניולי לא נחשב כי הוא לא בוסר? תקרא את ההודעות הקודמות שלך לפני שאתה כותב אחת חדשה. מביך כמה שאתה סותר את עצמך. אתה מדבר על השקעה בצעירים - מה יותר צועק השקעה בצעירים מלזרוק 25 מיליון על בלם בן 20 שינהיג את ההגנה שלך? איך אפשר לנהל דיון אם אתה כל רגע משנה את ההגדרות שלך? רגע אחד אתה מדבר על שחקני נוער, רגע אחר אתה מביא רשימה ש-70% ממנה שחקני רכש שעלו הרבה כסף, רגע אחר אתה מבקש רק כאלו שבוסריים, ואחר-כך אתה חוזר לספור מספר אבסולוטי של שחקנים מתחת לגיל מסויים בתקופה מסויימת. אתה לא אמין, אתה לא עקבי, אין לך באמת טענה אמיתית ורצינית. אתה מזגזג בלי סוף כמו נהג שיכור.

הטיעון על מיכא ודונארומה פתטי. מיכא לא נזרק כי החליט להקריב את ההווה עבור השקעה בעתיד. זה לא תופס כי דונארומה הפגין יכולת גבוהה מזאת של לופז בהווה (וזאת גם הסיבה ששיחק - הוא פשוט טוב יותר). זה מה שאתה לא מבין. פרט אולי למועדון ורבע, אין באמת דבר כזה מדיניות. משחק מי שטוב. אם שוער בן 16 עדיף מהשוער בן ה-32, הוא ישחק. אם קשר בן 19 פחות טוב מקשר בן 29, הוא לא משחק. מה כל-כך קשה להבין? למה אתה ממשיך להתעלם מהסתירה המובנית שיש לך כשאתה טוען לעונה האחרונה של מיכא' כשהוא משתף שחקנים מאוד צעירים ובו זמנית מתעלם לחלוטין משחקנים צעירים אחרים? אתה מסוגל להבחין כאן באמת הפשוטה שיושבת לה מעבר למסך הערפל שאתה מפזר לעצמך בראש כשאתה ממלמל "גליאני גליאני גליאני"? תנסה.

תראה איך פתאום אתה חוזר לכיוון של תוצרת מהפרימברה, ואיך, כצפוי, אתה מבטל אחרים "כי מאמן" או לא יודע מה - כאילו במועדונים אחרים אני לא יכול לבטל 80% מהשמות אם אני אנסה מספיק. אבל אני לא אנסה כי אין לי אג'נדות הזויות.

אפשר לדעת איך הארכת עכשיו פתאום ל-30 שנה? אתה מודע לכך שברגע שאתה חוזר 30 שנים אחורה אתה מגיע לגראנדה מילאן - קבוצה פלוס מינוס הגדולה בכל הזמנים שהתבססה על קו הגנה של שחקני בית?

אין לי כוח לדיון הזה. אם אתה לא רוצה להעלות את רמת הטיעונים שלך אני בחוץ.

Franco אוהב/ת את זה.
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, הזכרתי את קאקה בתגובה לאיזכור של צ'אבי ואינייסטה. אבל לך מותר לצאת מהמסגרת של 10 שנים ולי אסור, נכון?

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נריץ בדיקה לוגית לטענה הראשית של ידידנו יענקלך - חוסה מאורי:

גליאני מחתים שחקן בן 18 לקבוצה הבוגרת. לא משאיל, לא שם בנוער - לקבוצה הבוגרת. בא מאמן חדש, ולא משתף אותו. הוא משתף ילד בן 16, אבל לא את מאורי. ומה הטענה של ידידנו יענקלך? שגליאני זרק את המאמן החדש כי המאמן החדש מקריב את ההווה עבור העתיד. זאת ה"מדיניות".

אני סקרן לדעת מה אנשים חושבים. יש כאן סתירה מובנית? הכל הגיוני? אנא שתפו את דעותיכם.

13. תומר1989 Member

מצד אחד זה נכון שלא כל אחד מהנוער זה אומר שהוא שווה משהו וצריך לקבל אלף צ'אנסים , מצד שני יש באמת תחושה חזקה שבמילאן יש פחות סובלנות ואמון בצעירים בהשוואה למועדונים כמו ברצלונה וארסנל. למרות בשנים האחרונות מילאן יותר מאמינה בצעירים בעל כורחה בגלל המצב הכלכלי שלא מאפשר לה להביא שחקנים שיחזקו את הקבוצה. אבל לדעתי בעיית הצעירים זה מאפיין את כל הליגה כמעט ,האיטלקים מעדיפים תוצאות כאן ועכשיו במקום להסתכל רחוק. או שפשוט המחלקות נוער חרבנה ולא גודלים צעירים מספיק טובים. קשה לדעת..

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותם, נראה לי עשו לך מתיחה.

*/aaarofl

15. Yiftach Member

חברים אתם מתווכחים בדיון עקר..
    בינתיים מתחת לאף מילאן חוטפת לאריות אירופה את אלבארו ארבלואה, מגן מהיר מדהים ויום אחד עוד יהיה שחקן הרכב קבוע בנבחרת ספרד, מדהים איך הכסף משמועות על קנייה מסין מושכים בדיוק את השחקנים שצריך ולא כל מיני שחקנים גמורים וחופשיים!
    פורצה מילאן:sm_5hypnodisk::sm_BangHead:

מצב נושא:
הנושא נעול.