מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Alta Tensione Member

אליאס, אף אחד לא בונה עליו יותר מגיבוי נחמד לאחד משחקני הקישור ההתקפי ובצדק 8 מיליון נשמע יקר מדי.

גבריאל ישאר בקבוצה כמחליף של דונארומה. דייגו לופז בדרך לצ'לסי.

2. Yiftach Member

מה שמרגיז הוא שתמיד יש תחושה שמי שלוקח החלטות הוא גולם גמור, ובזבזן.
    ליון החתימה השבוע את עמנואל מאמאנה, כשרון ענק ובלם עתיד של ארגנטינה, מילאן ועוד הרבה קבוצות רדפו אחריו, אבל ברגע האמת, ליון שילמה עליו .........8 מליון יורו.
    אז מאיפה מפליצים לנו את סוסה פתאום? מאמאנה יהיה לא פחות טוב ממוסאצ׳יו, וזה פשוט ניהול מחורבן, אני מתפלל שגליאני יאבד את תפקידו בקרוב, כי הוא לפעמים מפשל בענק, הכסף של הסינים לא יעזור אם גליאני יהיה זה שיקבע.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חשבתי שהבחור רוצה להיות שוער פותח, מצחיק שהוא הולך פשוט להיות השוער המחליף של קורטואה.

פיאצה זו שמועה מעודדת אבל באקה והבחור מטורקיה מאוד מאוד מאכזב שאנחנו יודעים שיש עכשיו כסף סיני, מי לעאזאזל בא עם המהלכים האלה? הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב למה למכור את באקה (אם כבר, תעשו עליו לפחות רווח ואפשר לעשות שמדובר בכסף אנגלי) זו ההחלטה שלו לעזוב את האצטדיון לבד באחד המשחקים אבל אם בגלל התנהגות משמעתית אז באלוטלי מעולם לא היה צריך לחזור למילאן ומנז היה צריך לעוף (גם על הכרס שטיפח לעצמו תוך כדי הפגרה)

4. Raulito Madridista

- הדיווחים אומרים שקרלוס באקה בדרך לווסטהאם בתמורה ל-25 מיליון ליש"ט.
    מצד אחד החלוץ אוטוטו בן 30. מצד שני, עונת בכורה יפה בקבוצה עם 20 כיבושים ב-42 הופעות ולטעמי ממש לא היה לו עם מי לשתף פעולה. אז נכון שבמילאן מדברים על כסף גדול, בטח יותר ממה שהיה - אבל ברור שאי-אפשר להחליף את כולם ובאקה לדעתי הוא מאלה שכן חייבים להישאר. הרי לא תבנו כאן הרכב של 11 גלאקטיקוס.

דבר נוסף: כל עניין המצב הכלכלי שכביכול הביא לשקיעתה של מילאן. ומה קורה ברומא? להם יש יותר כסף? ואם כן - הרבה יותר? התשובה היא לא(מילאן קנתה שני שחקנים צעירים מבטיחים מרומא בקיץ הקודם, לא? רומנאליו וברטולאקי), אני מניח. ההתנהלות של מילאן בבחירת שחקנים הייתה שערורייתית. רומא רצה בצמרת יפה מאוד כבר כמה שנים ובחלקן אף איימה חזק על האליפות למרות שגם היא איבדה שחקני מפתח רבים חוץ מטוטי האל ודה-רוסי. לא הייתה יכולה לעשות דבר כשבאיירן חשקה בבנעטיה למשל. מרקינוס הלך לפריס.
    אני חושב שעוד ארוכה הדרך עד שיהיה מקום לאופטימיות, לא הייתי רץ להמר על מילאן כמדורגת שנייה-שלישית בעונה הבאה.

5. Alta Tensione Member

@Nesta
    או שמונטלה בכלל רוצה חלוץ עם סגנון אחר. מסעיר, אני יודע.

יופי, חלון ההעברות נפתח ואיתו גם כל היציאות של חכמולוגי המנג'ר. לא כל פעם שאתה לא מסכים עם החלטה של מנהל הוא הופך ל"גולם". אני גם מתערב שכמעט ולא ראית את המאממנה הזה משחק ואתה מגבש דעה על בסיס הייפ שמספר לנו שהוא "כישרון!111", סמואל הבא, פאסרלה הבא והוא גם גבר, גם תותח וגם זיין. אבל נניח שהוא אכן כזה, אתה לא חושב שלמלא הגנה בפרופספקטים לא באמת יעבוד בשבילנו וגם לא באמת יתרום להתפתחות שלהם כי הם צריכים עוגן של ניסיון להישען עליו? כאילו רומאניולי עדיין מתנדנד בין 3 משחקים טובים ל-3 לא טובים, דונארומה עדיין מועד לשטויות ודה שיליו שמבוגר יותר עדיין לא גילה יציבות בשום עונה (למעשה הוא משהשחקנים החלשים שלנו כבר שתי עונות ומתקשה לפרוץ). צריך להיות פה איזה מוצר מוגמר שיתן תפוקה מיידית ולא עוד ילדון שספק אם בכלל שווה את הזמן וההשקעה.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי מאמאנה חשוב לציין שלמרות שאין ויכוח על הפוטנציאל, עד כה הוא נאבק על דקות משחק בריבר ולא הצליח לתפוס מעמד של קבע בהרכב הראשון. גם חלק מהדקות שקיבל, לפני הטורניר האחרון, היו בכלל כמגן ימני בגלל שבמרכז ההגנה לא היה לו סיכוי להזיז את הבלמים שהיו. אז לקחת דברים בפרופורציות. בהחלט מסכים עם אלטה, הילד עדיין פרוספקט ולא לכל מועדון זה מתאים ללכת על פרוספקט בסכום הזה (כן בזמנו היה עצוב לראות את מילאן "מוותרת" על אוטמנדי בסכום דומה כשהוא היה שחקן הרבה יותר מוכח מהנ"ל).

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  7. Yiftach Member

סבבה, זה מדהים שרק הזכרתי את המנג'ר וכבר מאשימים שאני ילד מנג'ר .
    מאמאנה לא היה יכול להוסיף לסגל במקום אחד מהליצנים?
    ראיתי אותו משחק והוא לחלוטין יכול להתייצב בקבוצה ברמה גבוהה, אבל אתם מעדיפים ״פרוספקטים״ אחרים , כאלו שכבר עברו את השלב הזה? סבבה אז גבריאל פאלטה נחשב בזמנו לבלם העתיד של הנבחרת, תהנו...
    אל תזלזלו בדעות של אחרים, זה שאתם ״וותיקים״ בפורום לא אומר שאתם ״מבינים״ יותר, רק כותבים יותר, ואני לא מתיימר להבין, אני אוהב את הקבוצה וחשבתי שיהיה נחמד לשוחח עם אנשים כמוני.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא זלזלתי בדעתך, אז אני לא יודע מי זה "אתם".

פאלטה אמנם היה בנבחרות הצעירות אבל לא היה סביבו את אותו ההייפ שיש סביב מאמאנה בתחילת הקריירה. אולי כי הוא היה פחות מרשים ואולי כי הוא שיחק במועדון קטן יחסית. מבלי להגן עליו, לא מעריך אותו יותר מדי, כן אפשר לציין שהוא שהוא פחות הימור מפרוספקט מבטיח שבקושי שיחק ברמת בוגרים וכשעשה זאת לא הרשים בצורה יוצאת דופן. בלי קשר לפאלטה ששייך למועדון, 9 מ' אירו (הסכום שפורסם בארגנטינה) זה לא מעט כסף על מישהו שלא הרשים בצורה יוצאת דופן בדקות משחק שהיו לו עד כה בבוגרים. לא חושב שמנהל מקצועי שנמנע מלהשקיע דווקא בו הוא "גולם". צריך גם לראות מי כן יגיע בסוף.

אגב ההשוואה שלך למוסאקיו, גם עליו דיברו כהבטחה גדולה...

9. Yiftach Member

טוב אז אפשר לסכם ששנינו רוצים לראות צעירים מוכשרים בקבוצה

אני מודאג לגבי פיאצה, מריח לי לא מספיק גמור ובסוף עוד יחטפו לנו אותו

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שמסתמן לכם רכש חשוב כמו מוסאקיו ויש לכם את אליאס בדיון אתם מבזבזים אנרגיה על ארגנטינאים ברמת עניין של פאלטה? shame.

11. Milanista3 Member

לגבי פיאצה. זה לא המרקאטו הראשון שלנו ואנחנו יודעים כמה שטויות נכתבות בעיתונים. לפני שבוע נקבעו לו בדיקות באינטר, לפני יומיים סגור במילאן ופתאום יובה פייבוריטית. זה מסוג הסאגות ש90% ממה שמפורסם בתקשורת זה שטויות. הרי אף אחד לא יודע מה הולך שם . יובה הוציאה הכחשה שהעלתה את ההצעה עליו. האם זה נכון? אין לי מושג. דינאמו רוצה שישחק במדיה באלופות ככה שיש סיכוי סביר שעד אז לא תהיה הודעה לכאן או לכאן. וכמובן שמתעוררות עוד שאלות כמו - האם יובה תרכוש שחקן שלא יכול לשחק באלופות? בטח בעונה שזו המטרה העיקרית גם לא במוצהר? האם פיאצה ירצה לקבל דקות? או להלחם על הדקות ביובה ואולי לגמור כמו קומאן? דבר אחד בטוח : יהיה כואב להפסיד ליובה את השחקן. עוד צעד קטן בדרך לשליטה נוסח באיירן. מקווה שבמילאן יתעוררו.

12. Yiftach Member

יש למישהו עדכונים חדשים לגבי מועמדים לקבוצה? אני יודע שמוסאקיו מועמד רציני מאוד וכבר יש הסכם איתו, רק לא עם וויאריאל.
    זיילינסקי? מישהו יכול לספר עליו קצת?

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

האיבוד של פיאצה מבאס אבל מי יודע עד כמה זה היה ריאלי באמת בסופו של דבר כאשר יש לך אופציה כמו מועדון כל כך יציב וזוכה כמעט אוטומאטי באליפויות ומשתתף קבע בליגת האלופות אל מול הקרקס של ברלוסקוני. זה והעובדה העצובה שסאגת הרכישה רחוקה מלהסתיים וכך שכל יום קוראים עוד ועוד דיווחים על כך שזה יידחה בעוד ועוד כמה ימים, הייתי מעדיף שיחתכו לכאן או לכאן. משהו פה ממש מוזר לי ובכל אופן, תוקע את המארקטו שלנו וחבל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/16
  14. Alta Tensione Member

http://www.tuttomilan.net/1231962.Xxx

טאסו נפרד רשמית אחרי 36 שנה. addio.*/aaa8

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טאסוטי אייקון, אבל זה סימן נורא חיובי, להבין שמאמן צריך את הצוות שהוא מכיר וסומך עליו כדי להצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/16
מצב נושא:
הנושא נעול.