מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם פפ נראה סבבה עם וסט וג׳ינס צמוד. לא היית מתנגד אליו נכון?

אני אוהב את מונטלה וחושב שזה מינוי טוב, אבל אם אוהדי מילאן שואפים לטופ (והם צריכים), אז הביקורת די ברורה.

2. VAR Member

על סמך מה החלטת אבל שהם לא פגעו לעצמם בקריירה? אז מה אם מיכא "חזר לנקודת ההתחלה"? אתה לא חושב שבפעם הבאה שקבוצה גדולה תחשוב בכיוון שלו, יהיו אנשים מבפנים שיתנגדו למהלך בגלל מה שקרה בפעם האחרונה שהוא אימן בקבוצה עם ציפיות? למה הראייה קדימה של המועדון הזה והאוהדים שלו אף פעם לא עולה מעבר לחודש הקרוב?

נניח ואינזאגי יצליח בענק עם ונציה, לא יהיו אנשים שיהיו עדיין בטראומה מהעונה שלו בקבוצה עד כדי כך שיעדיפו לא לגעת בו במקל?

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הסאגה (יש היגידו הדימיונית) של מכירת מילאן לאותם אנשי מסתורין סיניים נדחתה שוב, כנראה ל-15 בחודש.

בחיי שזה נגרר כמו הנצח? מעניין אותי לדעת למה כל המסתורין הזה, למה עדיין לא מפורסמים האנשים הללו? מה האינטרס? האם זה בגלל מה שקרה עם מיסטר בי? הזייה.

הדבר הזה פוגע גם ככה בהתנהלות של המועדון בכל הנוגע לרכש. אנחנו כבר מתקרבים לסוף היורו והחלון כבר פתוח, צריך לחתוך עניינים לפה או לשם.

4. תומר1989 Member

מניסיוני המר- מה15 זה ידחה ל22, מה22 ל29 , אחר כך יגידו שבכלל בדצמבר זה יקרה.. מפה לשם יעברו 10 שנים וסילביו עדיין יהיה איתנו

5. eran.m Member

מישהו יודע מה קורה עם המועדון הדפוק הזה ?

6. Yiftach Member

7. Alta Tensione Member

ברלוסקוני אכן הודיע שהוא מכר את המועדון למשקיעים ״שישקיעו 400 מיליון יורו בשנתיים״ כדבריו. החתימה צפויה ב12 ביולי.

8. Yiftach Member

מחכה לדחפורים, ותקציב רכש, ורכש אמיתי.... יש דיבורים על שני בלמים שאני מאוד אוהב, ג'ונתן טה מלברקוזן ומוסאצ'יו מויאריאל.

מישהו מכיר את מונטלה טקטית? יש סיכוי והלוואי שנראה סוף סוף את מילאן עם 3 בלמים?

9. עודד (אוהד הצלחות) Member

עוד שבוע יגידו שהחתימה נדחתה, ואחר כך ש"הרוכשים", שאין להם שם ופנים, לא עמדו באיזה שהן התחייבויות, והעסקה נפלה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני בספק אם הסכום הזה יושקע בהעברות, אבל בהתחשב בכך שהסיפתח של סאנינג היה מחיקת חלק עצום מהחוב של אינטר (מאות מיליונים), אני לא אתפלא אם זו אמת.

מה שיותר מעניין זה איך יראה המועדון מבחינה ניהולית או יותר ספציפית - האם לסילביו תהיה מילה ומה יהיה עם גליאני. לא יצא לי לקרוא את הראיון איתו אז אני אשמח למידע אם הוא ציין מה התכנון של הרוכשים המיועדים, שהעובדה שהם עדיין לא נחשפו אמורה להדאיג קצת, למרות שאני מאמין שסילביו לא יתן את מילאן לחאפרים, עם כל האנטי של המילאניסטות כאן כלפיו.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מה שחשוב בסופו של דבר מעבר להבאת השחקנים שיביאו אותנו חזרה לאירופה, היא למצוא את אותם שחקני אופי. מונטואפס הוא לא מנהיג ולא קפטן, צריך למצוא שחקנים עם גריניטה ונוכחות שיעמיסו את החבר'ה למעלה. לא עוד התפרקויות מנטליות. אני לא אופטימי עם מונטלה אבל אני מקווה לטוב.

12. Alta Tensione Member

מונטלה וגרינטה לא הולך ביחד. הוא רוצה את כל הילדים הטובים שהיו אצלו בפיורנטינה. מה שכן לפחות נראה כדורגל טוב אחרי הרבה זמן (ולא, לא יהיה 3 בלמים).

13. עודד (אוהד הצלחות) Member

באמת שכל עוד גליאני הוא המנהל, אין מה לצפות לשום דבר טוב.

14. yonmu Member

אני היחיד כאן שאופטימי?

בעלים חדש כבר לא נראה פנטזיה הזויה, מאמן חדש כבר יש, ניקוי האורוות מתחיל והשמועות על רכש לא רעות.
    אני לא אומר שהסקודטו שלנו בעונה הבאה, אבל אני כבר עכשיו מתחיל לצפות לכדורגל טוב ומקום 3-4.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקיץ הקודם החל ספירה לאחור לקראת חזרה של מילאן לגדולה. אנחנו במצב שבו יובנטוס הייתה לפני 7-8 שנים. נמשיך להשקיע כסף עד שזה יתפוס. גם בגזרת הסגל וגם בגזרת המאמן. עניין של זמן עד שניפול על קומבינציה טובה של מאמן+סגל. אנחנו צריכים קיץ אחד שבו נביא בבת אחת את הקונטה, וידאל ופירלו שלנו.

גם עם גליאני. אני סומך עליו כשיש לו כסף. גם בקיץ הקודם אחוזי הפגיעה שלו היו טובים ונפלנו רק עם ברטולאצ'י.

בהגנה כל מה שצריך זה בלם איכותי ויש לך רביעייה + שוער שלא נופלים מאלו של אף קבוצה פרט ליובנטוס. זה בסיס מעולה לבנות עליו. הבעיה האמיתית היא בקישור וזה יהיה האיזור שבו תצטרך לבוא ההשקעה הגדולה.

מצב נושא:
הנושא נעול.