מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש מבין את המושגים האלה. מה פרווה? הפרצוף שלו? הקבוצות אותן אימן? התוצאות? הקלות לשחק מולן? קטאניה שלו פרווה? פיורנטינה? מתי הייתה להם קבוצה איכותית משלו? להגיע לחצי גמר האירופית ולהיעצר רק אצל סביליה זה פרווה ?

*"כדאי להביא מישהו יותר בכיר" זו סיסמא שבקלות יכולה להפוך להודעה עניינית ברגע שתציין מי הבכיר יותר אליו אתה מתכוון ולמה.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאכול 5-0 מסביליה בצמד משחקים שהיו בשליטה טוטאלית של פיורנטינה זה יותר פראנדלי מפארנדלי.

מונטלה מאוד דומה לו. כדורגל יפה כביכול ומאוד "מודרני", מעט מדי גרינטה.

Nesta ו-SerieA אוהבים את זה.
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם אוכלים חמישיות מסביליה במעמד הזה כבר שנים. הם בנוים לזה בצורה הכי מתוקתקת שיש (כנראה בהיעדר תחרות בזירה המקומית) ולפיורנטינה ואחוזי הפוזשן שלה לא היה מה למכור מולה.

פיורנטינה-טוטנהאם זו אינדיקציה הרבה יותר סבירה. זו של מונטלה למשל לעומת זו של סוזה (AKA "הענק").

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל על הקריירה המבטיחה שלו. היה צריך להתייעץ לפני עם סיידרוף,אינזאגי ומיכא. מראש הסיכויים שלו להצליח ולסיים את העונה נמוכים.
    הלוואי שאני טועה,אבל כל עוד סליביו וגליאני מנהלים את העיניינים מילאן הפכה לבית קברות למאמנים.

6. Raulito Madridista

מודה שעם ירידת המסך על מילאן והפיכתה לקבוצה לא רלוונטית(הכל יחסי) - אני פחות עוקב. רוצה לשאול באמת עד כמה עמדת המאמן היא רלוונטית בהנחה שלא יכלו להחתים איזה גוארדיולה ואני מניח שלא יכלו. עד כמה הכלים של מונטלה להצלחה(עשה דברים יפים בפיורנטינה) יהיו שונים מאשר קודמיו בתפקיד גם אם אינזאגי וסיידורף נכשלו קצת יותר ממה שחשבתי? מילאן מציגה לדעתי סגל בינוני+ במקרה הטוב. אני לא מדבר רק על כוכבים. זוכרים שקאקא הגיע בגרושים יחסית בקיץ 2003? מילאן צריכה לחפש שחקנים כאלה. הוא היה פוטנציאל גדול שדובר עליו עוד קודם אבל מילאן רכשה אותו בסכום סמלי - 8.5 מיליון יורו. הגעה של זלאטן הייתה יכולה לתת לקבוצה פוש אבל הוא בחר במנצ'סטר יונייטד כמובן. מפתיע אותי לראות שמילאן למרות שאינה משחקת באירופה וכלל אין עליה עומס - נראית כל-כך רע בליגה.

7. alexshw Member

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. אף פעם לא הבנתי מאמנים שמתנדבים לפגוע לעצמם בקריירה.

VAR אוהב/ת את זה.
  8. Alta Tensione Member

נכון. עדיף להישאר בסמפדוריה ולא ללכת למועדון גדול עם חשיפה בינלאומית שהולך לשים לך צ'ק של 100 מיליון יורו לבזבובזים. מפגר מונטלה, חבל שלא קורא בפורומים כדי לקבל עצות טובות.

דור, אין כבר שחקנים כמו קאקה שאפשר להביא ב-8 מיליון כי הכל גלוי וידוע וכל שחקן שמראה בדל של כישרון מחירו נוסק אוטומטית לכיוון ה-25 + (ואם הוא מפלצת כמו ניימאר אז המכרז מתחיל מ-40 ). מה שכן יש זה (תזהר לא ליפול מהכיסא כי אני הולך להרעיד את אמות הסיפים): לפגוע במאמן מתאים וברכש מתאים. מהפכני, אני יודע. במאמן אנחנו לא פוגעים כבר מאז אלגרי, ורכש אנחנו מביאים על כל שחקן מתאים 4 שלא מתאימים. נשאר רק לקוות שהקיץ הזה יהיה שונה.

תומר1989 ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחתום כמאמן במילאן נותן 2 אפשרויות: או מקפצה ענקית לקריירה, או חזרה לאותה נקודה.

אנצ'לוטי - החתימה במילאן עשתה לו את הקריירה
    לאונרדו - לא רלוונטי כי לא היה מאמן וגם לא חשק בקריירת אימון
    אלגרי - החתימה במילאן עשתה לו את הקריירה
    סיידורף ופיפו - הקריירה שלהם לא התחילה ולא היה להם מה להפסיד, זה לא כאילו מישהו ספר אותם לפני זה בתור מאמנים
    מיכא - היה בסאמפ', "נכשל במילאן", גמר בטורינו. כלומר אפילו "כישלון" החזיר אותו בסה"כ בחזרה לנקודה שבה היה לפני מילאן.

מונטלה עושה צעד שהוא נו-בריינר מבחינתו. במקרה הכי גרוע יפוטר ויחזור לרמת מרכז הטבלה שממנה הגיע למילאן. אם יצליח ימצב את עצמו כמאמן מוביל בליגה האיטלקית מה שאוטומטית ישים אותו פלוס-מינוס ברשימת הטופ 20 מאמנים בעולם.

אבל לא, עדיף היה לו להעביר עונה נוספת במלחמה נגד הירידה בסמפדוריה.

k_700, Milanista, yonmu ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. Raulito Madridista

אני מסכים עם הנקודה שלך וחושב שלמונטלה ממש אין מה להפסיד, אני רק שואל באמת עד כמה יש לו כלים להצליח ואם תקציב הרכש למשל יהיה גבוה בצורה משמעותית ועד כמה מהסגל הקיים למשל הוא היה מוציא יותר. טענת בעצמך למשל שאין מציאות כמו בעבר אם כי ריאל מדריד למשל הימרה על ואראן שהיה בן 18 ורשם רק עונה אחת בצרפת - והוא הגיע בגרושים והתברר כרכש אדיר לעשר שנים. אפילו לוקאס ואסקס שהוא לא שחקן צעיר והוא למשל לא היה משדרג את מילאן - אבל הגיע בגרושים כסופר-סאב ומספק את הסחורה. לגבי המאמנים שציינת - נק' הפתיחה של אנצ'לוטי לדעתי, ואני לא שוכח שהוא החזיר אותה לקדמת הבמה עם הזכייה המטורפת בליגת האלופות ב-2003(משחק גמר מסריח אבל כל הדרך לגמר הייתה מרשימה, בעיקר בשלב הבתים) - הייתה טובה יותר. כבר היו מנהיגים בסגל כמו שבצ'נקו ובעיקר מאלדיני, היה סגל עם שחקנים טובים גם אם היו בינוניים וכמובן שהיה כסף לבזבז. אלסנדרו נסטה לא עלה שני יורו.

11. Alta Tensione Member

יש כסף לבזבז השאלה איך ישתמש בו. זה אף פעם לא היה הבעיה כמו שאנשים אוהבים לחשוב. יש דוגמאות לקבוצות שהצליחו להעמיד סגל טוב בהרבה פחות מ-100 מיליון עליהם מדברים. חוץ מזה, יש בסגל שחקנים שאפשר לבנות עליהם, לא צריך פה ניקיון פסח אבל כן 3-4 שחקנים משמעתיים להרכב הראשון די נחוצים.

יש מציאות, התכוונתי שלא תוכל להביא את הכישרון הגדול בעולם במחיר של 8 מיליון יורו. לצערי גליאני הוא לא סאבטיני והיכולת שלו לדוג כאלה שחקנים מתחת לבלטה היא מוגבלת מאוד, אבל גם מהשחקנים שמוכרים לו אפשר להכין תמהיל טוב. מספיק רק להיות פחות עצלן ולראות משחקים של אמפולי, טורינו בולוניה סאסוולו וכו' כדי לקבל קצת רעיונות.

12. VAR Member

בוא ננסה אחרת:
    אנצ׳לוטי - קיבל את אחת הקבוצות הכי טובות בכל הזמנים
    לאונרדו - קיבל קבוצה זבל ומכרו לו את קאקה על הדרך
    אלגרי - קיבל את זלאטן
    סיידורף ופיפו - השתינו להם בתוך הפה
    מיכא - קיבל קבוצה מגה בינונית, היחיד שהצליח להגיע איתה להישגים בינוניים ולא להתרסק לגמרי, זה למה הוא בטורינו ולא בונציה כמו פיפו.
    מונטלה - תגידו אתם על סמים או מה? איזה 100 מיליון בראש שלכם? 100 מיליון כינים אתם תקבלו.

כל המאמנים הצעירים האלה שבאים למילאן מזכירים לי את האלה שמשתחררים מהצבא, באים לאוניברסיטה עם מוטיבציית שיא ואחרי שבועיים מתחננים שלא ילמדו אותם עוד חומר כי הם קורסים. פשוט לא יודעים שהם באים למקום בלי תנאים להצליח. זה לא מקרה שאנצ׳לוטי זרק את ברלוסקוני מכל המדרגות כשזה הציע לו לחזור, הוא כבר יודע עם מי יש לו עסק.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/16
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה קורא בכלל את הדיון? אתה מבין על מה הדיון ומה נאמר? הטענה הייתה שחתימה במילאן פוגעת למאמנים בקריירה שלהם. מה קשור עכשיו מי היה בסגל ולמה ולאיך? מה זה רלוונטי לדיון? על מה אתה מגיב בכלל? מה נסגר פה עם אנשים?

אם אין לכם רשימה של מאמנים שפגעו לעצמם בקריירה ע"י כך שחתמו במילאן עם הסבר למה הם פגעו לעצמם בקריירה, מה אתם מגיבים לי בכלל?

14. alexshw Member

אי אפשר לעבוד במילאן וזה בטח כבר לא התקופה של אנצ'לוטי.
    שום מאמן לא יכול לתפקד כשזקן סנילי מתערב לו בעניינים. המאמנים ימשיכו להתרסק שם ואתה תמשיך לבלבל את הביצים.
    הבעיה במילאן לא כסף או לא רק כסף אלא ניהול ארכאי.
    ברלו היה גדול בעיקר כשליגה איטלקית הייתה החזקה כלכלית. כל החיים שלו הוא רכב על רכישת כוכבים אירופאים גדולים. כשעידן נגמר הוא לא מצא פיתרון.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  15. Yiftach Member

רק אני מבואס טילים שפאקינג לאציו הביאה את מרסלו ביילסה ואנחנו הבאנו אחד שנראה טוב עם צעיף על הצוואר?

מצב נושא:
הנושא נעול.