מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

לא מבין מה זה משנה באיזה קבוצות שיחק המאמן?
    אתה יודע איפה שיחק קאפלו?

2. Milanista3 Member

כן אני יודע, אבל קאפלו לא רלוונטי .

3. yonmu Member

אני לא חושב שיש אוהד מילאן שפוי שיתנגד להגעה של סימאונה.
    שלא יביא תארים ושאפילו לא יביא אותנו לאירופה, רק שיגרום לקבוצה הזאת להפסיק להיראות כמו אוסף פרימדונות.

4. VAR Member

להעלות את השם של סימאונה בהקשר של מילאן זה ריאלי בערך כמו מסי. מאיפה זה בא?

5. עודד (אוהד הצלחות) Member

0
    לא. אבל יש סיכוי שהיא תטען ככה.

eran.m ו-VAR אוהבים את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Berlusconi this morning: "I don't know if we'll reach a conclusion because [Chinese] not yet given an answer on their commitment."

7. VAR Member

אגב, מה שמזכיר לי:
    מישהו זוכר את מיסטר B? ה80 מיליון האלה שהושקעו בקיץ שעבר היו אמורים להיות בגלל התחייבות שלו לרכוש אחוזים בקבוצה. זוכרים?

לא. למה שתזכרו. הרי זה הכל קונספירציה, לא יכול להיות שעובדים עלינו בעיניים. זה בכלל לא קורה כבר זיליון שנים.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Nesta זוכר */aaa021

לא הבנתי את הנקודה אבל. "אין בכלל מו"מ עם הסינים!!!!!" כי היה אחד דומה בעבר עם משקיע אחר והוא נכשל?

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא יודע אם יש מו"מ עם הסינים או לא, אבל כפי שאמרתי כבר לפניי כמה זמן, מאוד מוזר לי שבמקרה של אינטר יודעים בדיוק מי רוכש, בכמה וכל השטויות, ובמילאן לא יודעים כלום אלא מדברים על "קבוצת רוכשים סינית".

10. VAR Member

לא אמרתי מילה על הסינים ואין לי מושג מה קורה (אם בכלל קורה) עם הסינים.

אני בסך הכל רוצה להזכיר שיש לנו פה עסק עם שקרנים פתולוגים ושכל מלל שנשפך בנושא עד להודעה הרשמית ולשינוי הערך של המועדון בויקיפדיה הוא בזבוז של מקום על השרת של אייסוקר. ואם יש מישהו שעדיין לא חושב ככה אז אני אשמח לדעת איך קורה שהתאוריה שמשקרים לנו נשמעת פחות הגיונית מהתאוריה שברלוסקוני, לא איש עסקים מאתמול בבוקר, הוציא 80 מיליון (שאין, לכאורה) על סמך ספקולציה/התחייבות בעל פה של איזה תאילנדי.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הוא חרטטן ואני לא מאמין לשום דבר ולא אאמין לשום דבר עד שאראה אותו את החבר הקירח שלו עוזבים אותנו לנפשותינו, גם אם יגיע כסף זר אבל הוא והקירח יישארו בשליטה, אנחנו אבודים.

Paolo Maldini אוהב/ת את זה.
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקי הם שקרנים. אני עדיין לא מצליח להבין את ה"קונספירציה" או את הקשר בין ההשקעה של ברלו להסכם שלעולם לא הושג. ציינת כאן מסקנות אישיות שלעולם לא אומתו משום צד.

סיבה הגיונית להשקעה בקיץ הקודם היא פשוט להרים את המועדון ובעיקר את המחיר הכולל שלו לקראת מכירה. סיבה אחרת היא פשוט לנסות להרים את המועדון עצמו בדרך האפשרית היחידה לאחר שנים של עבודה ממש מחורבנת מצד גליאני (לא כזה הזוי מצד בעלים שהשקיע כבר יותר ממיליארד יורו בקבוצה).

בקיץ היו כאן כותבים שצעקו שזו קונספירציה ואין שום 80מ' לרכש לאחר שמרטינז בחר באתלטיקו וקונדו באינטר. לאחר שסכום זה הושקע בשחקנים אחרים, החבר'ה חזרו לחורים שלהם וזה לא נשמע יותר. אז אף אחד לא באמת עמד מאחורי המילים שלו אבל לפחות הנקודה הייתה ברורה. לפחות לי.
    *יכול להיות שאני הבעייתי פה ולא מצליח לרדת לסף דעתך.

13. VAR Member

זה בדיוק מה שאני טוען - שאין קשר. הרי למה טיאגו וזלאטן בPSG? מכרו לנו שקר שהקבוצה בבעיה כלכלית קשה ביותר ומהמכירה שלהם אפשר היה להבריא את המועדון. עכשיו איך תסביר לאוהדים שכבר איבדו סבלנות ומדירים את רגליהם מהסן סירו שיש לך פתאום 80 מיליון כשהקבוצה כבר שנים עמוק בתוך החרא ורק מפסידה? הרי לפני רגע הלחצת אותנו שהמועדון בצרה. ולהודות שזה הכל חארטה וההבדל בין המשכורת של זלאטן למשכורת של באלוטלי (שהגיע חצי שנה לאחר מכן באותו הסכום שבו זלאטן נמכר) זה לא באמת ההבדל בין מצב כלכלי אידאלי לקטסטרופה ופשיטת רגל - זו לא באמת אופציה. אז אתה ממציא מו"מ עם איש עסקים תאילנדי עשיר ומקווה שיש להם זיכרון קצר. ואם הם נזכרים אז אתה ממציא מו"מ עם חבר'ה סינים שיעסיק את האוהדים לחודשים הבאים. וחוזר חלילה. עד שבסוף מישהו באמת יתעניין ברכישת הקבוצה.

EO11 ו-Un bombón אוהבים את זה.
  14. yonmu Member

אין ספק שיש משהו מטריד ברכישה - גם כי מדובר בברלוסקוני ובעיקר כי לא ברור במי מדובר בצד השני.
    בכל מקרה כאוהד רוכש חדש מעניין רק אם הוא באמת יגיע. בדיוק כמו דיבורי האצטדיון החדש - זה רלוונטי כשיהיה דחפורים. עד עכשיו זה תאוריות באוויר, בין אם ברלוסקוני ממציא משא ומתן ובין אם הרוכש יהפוך אותנו לקבוצה העשירה בעולם.
    גם אם נישאר עם ברלוסקוני הדברים במגמת שיפור. הרכישות של רומניולי, ברטולאצ'י ובאקה הראו שיש מגמת התקדמות, ולמרות הפיניש המאכזב של העונה אנחנו יכולים בקיץ מוצלח אחד להגיע לרמה - פחות או יותר ותלוי מאמן והמון דברים אחרים - של אינטר, רומא ואפילו נאפולי.

נ.ב. מישהו יודע לספר משהו על ואנג'יוני? הוא מיועד להיות המחליף של אנטונלי?

15. alexshw Member

מצב נושא:
הנושא נעול.