מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Enzo Maresca Member

יותם צודק, אניילי מינה את מארוטה בקיץ 2010 בשביל לחלץ אותנו יחד איתו מהשפל הניהולי והתדמיתי ששקענו אליו בימים של סקו וקובולי-ג׳ילי. רוב השמות שהוזכרו פה כפלופים (מעל כולם נמצא מבחינתי אמאורי. לא נתפס שהיצור המבחיל הזה עבר אצלנו) הם עבודה של ההנהלה הקודמת. גם מארוטה התחיל חלש ולמעט קראסיץ׳ (שבזמן אמת דווקא נראה כמו אחלה רכש) ואלייה הפאשלה הכי גדולה שלו הייתה 12 מ׳ על חורחה מארטינז לבקשתו האישית של עוד יצור בשם לואיג׳י דלנרי. מאז הבן אדם כמעט ולא טועה.

Don Joan Roman ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שאני לא חושב שדלנרי כזה יצור. הוא פשוט ממש לא מתאים ולא שייך לקבוצות בעלות שאיפות רציניות. יש כאלה. הוא די תותח לרוב עבור קבוצות מרכז טבלה ומטה.

סקו לעומת זאת... אשכרה לקחו WATER BOY ונתנו לו לנהל את הצד המקצועי של המועדון.

3. Enzo Maresca Member

יצור ועוד איזה יצור. זה מחזיר אותי לקיץ ההוא בפורום. אחרי עונות אדירות בקליארי וסמפדוריה היה ברור שאלגרי (עריכה - בעצם העונה הגדולה של אלגרי בקליארי הייתה אחת לפני. ב2009/10 צ'לינו פיטר אותו בגחמה שערורייתית ולא קשורה לכלום) ודלנרי יקבלו קבוצה גדולה. אני רציתי את אלגרי (דייגו בתפקיד קוסו ביהלום של מקס הרגיש כמו חלום) ואני זוכר איך אתה ואורי דפקתם לי פה מגילות על זה שדלנרי הצליח בכל קבוצה שאימן בה, שמגיע לו צ'אנס בקבוצה גדולה ושהכל יהיה טוב. בסוף השתכנעתי ואפילו שמתי בחתימה תמונה שלו עם שפם של כוכב פורנו בסבנטיז בתקווה שאכן הכל יהיה טוב. אתם חטפתם את אלגרי וטיילתם לאליפות עם איברה, אנחנו סיימנו במקום השביעי. המסקנה? אם זה מרגיש פרובינציאלי, מריח פרובינציאלי ומדבר פרובינציאלית - זה ככל הנראה גם ייראה פרובינציאלי.

אבל עזוב אותי מזה עכשיו, אני מנסה לחגוג סקודטו והנוסטלגיה העגומה הזאת IS KILLING MY VIBE.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/16
    Don Joan Roman ו-אלעד אוהבים את זה.
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה איפה אתה סותר את מה שכתבתי עליו. המחלוקת היחידה בינינו היא כנראה זה שאתה קורא לכל מי שנכשל ולא קשור למועדון גדול "יצור" אפילו אם הוא תותח בבערך כל רמה אחרת, בעוד שאני חושב שאתה יצור.

ואל תתבכיין. דלנרי היה אפיזודה קצרה מאוד וקצת אחר-כך הגיע KING KUNTA או CONTE או איך שלא קוראים לו.

5. Enzo Maresca Member

מה אתה לא מבין יא יצור? הוא יצור אני אומר לך! אם סקו זה WATER BOY אז דלנרי זה העובר אורח שמעשן סיגריה בהוליווד ומקבל איכשהו את הזכות לביים סרט עטור תקציב. לא בא אליו בתלונות או משהו, אבל השנה איתו הייתה כל כך מביכה בכל פרמטר אפשרי ככה שלא משנה לי כמה קייבו'ז הוא העלה או יעלה לסרייה A - הוא לנצח ייחשב בעיניי כיצור. דעה סובייקטיבית וזה...

ואני לא מתבכיין, הכל טוב. תמיד ידעתי שיום יבוא והכל יסתדר וש WE GONNA BE ALRIGHT.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לא לא. השוואה לא נכונה. דלנרי זה במאי אינדי מוערך שזכה בכל מיני תחרויות כמו ונציה וברלין, קיבל הדמנות לסרט עתיר תקציב בהוליווד, הפקת ענק וכו' ונכשל טוטאלית כי אין לו מושג בזה והתכונות שדרושות כדי לביים סרטי אינדי אומנותיים שונות לחלוטין מהתכונות שנדרשות על מנת לביים סרטי אקשן עתירי פיצוצים ואפקטים.

ממש חוכמה. ברור שהכל יסתדר כשאתם עובדים עם כאלו כמויות של MONEY TREES.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  7. Enzo Maresca Member

יאללה בסדר - שיהיה. קיבלתי את האנלוגיה ואני אפילו כמעט ומסכים איתה. ועדיין, אינדי מוערך או לא - מדובר ביצור רצח :)

ואם יש לך בעיה עם הכסף שלנו, אתה מוזמן למלא SWIMMING POOL FULL OF LIQUOR ולצלול לתוכה. יש דיבור חזק שזה עוזר TO KILL THE SORROW.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם הכסף שלכם, רק ציינתי שזאת לא הכי חוכמה. ואני גם לא סובל מ-SORROW. זה יותר תיסכול שנוגע במילאן. יש את הימים האלה כאוהד שבהם אתה מתפתה להתגבר על הרגש הטבעי של רצון לנצח וכמעט רוצה שהקבוצה תפסיד ותמשיך להפסיד כדי ליצור זעזוע שאולי ישנה משהו. ואז אתה מוצא את עצמך אחרי עוד משחק, מסתכל על הסמל הזה וחושב לך בראש LOVING YOU IS COMPLICATED.

אלעד, Nesta, SerieA ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לדברי העיתונים הבוקר, מי שעומד מאחורי אותה קבוצה סינית הוא לא פחות מג'ק מא שהוא הבעלים של עליאבא (שאין צורך להכיר לכולם אני בטוח)..יחד עם מספר שותפים נוספים:
    Ma’s Alibaba group includes Taobao (the Chinese Ebay), Aliplay (an electronic payment system), Weibo (the Chinese Twitter) and Alibaba pictures ($3m of investment in the film industry.)

על הכוונות על פי אותם עיתונים : היפרדות מהסן סירו ובניית אצטדיון חדש ומינויו של מרצ'לו ליפי לאיש הטכני המוביל במועדון.

נחיה ונראה אם נראה פה "דחפורים" בקרוב.

בחדשות אחרות, אחרי הפוסה דה לאוני, עוד קבוצה באולטראס מתפרקת. the tigre
    AC Milan Ultras group disbands - GazzettaWorld

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסינים רציניים לדעתי, השאלה אם סילביו יקום על צד ימין שלו.

11. עודד (אוהד הצלחות) Member

ברלוסקוני וגליאני קיבלו היום בראש ממחזיקי המניות על מצב הקבוצה. כמובן שגליאני כבר הספיק לצאת בתירוצים ובטענות שלמועדון "יש תכנית".

AC Milan shareholders label club a failure - GazzettaWorld
    Galliani: ‘Milan have a plan’ | Football Italia

טענות בעיתונות האיטלקית כאילו ברלוסקוני יזכה להצעה רשמית מהסינים כבר בתחילת שבוע הבא. הקוריירה מדבר על מכירה של 100% והסכם מקדים שיחתם ביום שני. הגזאטה על 51%. מעניין תוך כמה זמן הבלון הז יתפוצץ

AC Milan president undecided on club's future - GazzettaWorld
    Report: Milan sale on Monday | Football Italia

12. VAR Member

דחפורים

13. עודד (אוהד הצלחות) Member

אני רק מביא את הידיעות. אמנם הנטיה הטבעית היא לקוות, אבל במחשבה אין לי צל של ספק ששום דבר לא ישתנה.

מבחינתי היו צריכים לסגור את המועדון עם טעם טוב אחרי הדרבי. לא נגיע ליותר מהחילופי מסירות של רומאניולי ודונהרומה בסוף.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שמחתי לראות ולשמוע שכל הליכלוך יוצא החוצה סוף סוף , ושכולם יודעים כמה המצב גרוע בגלל הקודקודים, סילביו שחי בטקטיקה של שנות האלפיים וגליאני שפשוט צבר יותר מידי כח לבדו ופשוט לא יודע כבר איך לנהל מועדון כדורגל, העלק "יש לנו תכנית", כל שאר הבולשיט וחוסר השקיפות, מראה איך מילאן לא תוכל להתקיים במצב הנוכחי עם גליאני וחוסר התפקוד שלו. המועדון הזה לפי מה שיצא היום, חולה מאוד.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תכינו את עצמכם נפשית, זה כנראה הסמל החדש של המועדון:
    https://1.bp.blogspot.com/-CiESAGBC3v0/VyPra7qveTI/AAAAAAAA28A/KKo10RW9g1E-WpSAtTqLdU8NTfRSth8awCLcB/s738/new-ac-milan-logo-2016-17-4.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.