מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Alta Tensione, Aug 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

כי לפני השקעה צריך ניהול שתואם את הכדורגל המודרני ולא של בעלים קפריזי שחושב שהוא מבין בכדורגל כי פעם יכל להביא כוכבים הכי גדולים בעולם, למרות שאין לו שום מושג איך להתמודד עם שחקנים חדשים(וישנים) בשוק.
    יובנטוס לא השקיע כל כך הרבה כסף כדי לבנות שושלת. היא הצליחה לחזור בגלל ניהול.

אתה לא יכול להצליח עם מנהל מקצועי בן 80. סורי.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שיובנטוס השקיעה ״כל-כך הרבה כסף כדי לבנות שושלת״, בטח ביחס ליריבות שלה.

כמובן שהיא גם חזרה לקדמת הבמה האירופית כתוצאה מניהול טוב.

אני לא מבין למה הגיל שלו הוא פקטור כמו ההחלטות שהוא לוקח בשוק.

3. alexshw Member

מפני שבכדורגל של היום שמשתנה מהר מאוד כשיש כמויות מידע עצומות שנגישות לכולם וכשצריך להקדים יריבים חזקים צריך ראש צעיר שינהל מקצועית. שיהיה באמת מעורב כל הזמן, שיהיה חד במחשבה שלו.
    גיל 80 זה גיל לשחק עם הנינים. לא לנהל מועדון שנחשב בעשרת הגדולים בתבל וצריך לצאת ממשבר מערכתי עמוק.
    גיל 80 זה גיל של עקשנות, נרגנות וחוסר פתיחות לשינויים. לא רק גיל 80, גם גיל 67.

מילאן של היום זה ברה"מ של השנים האחרונות של ברז'נייב. כולם יודעים איך זה נגמר.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יובה לא השקיעה בכלל הרבה כסף, שחקנים מרכזיים של המועדון בהווה ובעבר הגיעו בסכומים לא גבוהים בכלל. קונדוביה ובאקה היו נחשבים לרכישות יקרות ביובה של היום.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה. סבאטיני (רומא) בן 60. זה בסדר עבורך?

6. alexshw Member

60 לא 80 וסבאטיני מבין בכדורגל יותר מסילביו.
    זה המקצוע שלו. המקצוע של סילביו לשים כסף ולנצח בחירות.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, זו בדיוק הנקודה. הגיל לא באמת פקטור, אבל ניחא. זה במילא דיון סרק. חבל על האיטלקים כאן.
    ההשקעה של יובנטוס כדי לבנות שושלת נמשכה לאורך שנים ולא בקיץ אחד. גם לה לקח זמן וכסף לבחור את האנשים הנכונים שיביאו לה את השחקנים הנכונים. ההצלחה לא הגיעה ברגע. כמו כן, שמות רנדומלים כמו קונדוגביה ובאקה שהגיעו רק בקיץ האחרון לא רלבנטים למהות הדיון.

אסור לשכוח שהוצאה משמעותית ברכש היום היא גם בשכר.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מתייחס לרכישות בכלל השנים האחרונות, דווקא בקיץ האחרון יובה הוציאה הרבה יחסית.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס היא גם דוגמא למופת להגעתם של שחקנים כמו פוגבה, פירלו, וידאל, ברצאלי בסכום זעום, וגם דוגמא לכזו שהשקיעה 75מ' רק על פליפה, דייגו, טיאגו וקראסיץ' בתהליך הבניה שלה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מתייחס למארוטה מ-2011 ואילך. מארוטה של לפניי זו דוגמה להתנהלות מחפירה ולבזבוז כספים אדיר.

11. VAR Member

איך בדיוק הארבעה האחרונים שייכים לתהליך הבניה שהביא את השושלת הנוכחית?
    אם כבר הדוגמה הזו היא דוגמה לאדם שיודע ללמוד מטעויות, שזו גם תכונה חשובה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הולך פה? כל הרכישות האלו הן של סקו היצור, לא של מארוטה. הוא הגיע וניקה את כל הזבל. יכול להיות שאני מערבב בין השנים ואין לי כוח לבדוק כי אני על הפלאפון, אבל קראסיץ' הוא אולי הרכש היחיד מבין רצף הפלופים שהיה של מארוטה. טיאגו זה סקו קלאסי, ואני חושב שפליפה מלו ודייגו הגיעו בעונה של פרארה שהייתה האחרונה של סקו לדעתי. אחרי זה הגיע מארוטה שהביא איתו מסאמפ את דלנרי ורכש את קראסיץ'. שיתקנו אותי היובנטינים במידה ועשיתי איפשהו סלט. שוב פעם, אני מתעצל לבדוק ולוודא.

Don Joan Roman and Enzo Maresca like this.
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק כדי להוסיף: מארוטה לפני 2011 היה עסוק בלבנות את הסמפדוריה הכי חזקה מאז ימי מנטובאני.

14. VAR Member

אתה לא טועה אבל בנוסף לקראסיץ׳ הוא היה אחראי גם על רכישות/השאלות של יצורים כמו מאטרי ואקווילאני ומאוחר יותר (אם כי על כל כישלון שהיה לו מ2011 ואילך היו לפחות 4 פגיעות) אליירו אליה ויש שיאמרו גם מירקו ווצ׳יניץ׳.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא שייכים לבניה באופן אינטגרלי, כלומר מהווים חשיבות כלשהי לתוצאת הבניה. הם דוגמא לתהליך עצמו. השקעה, טעות, עוד השקעה, עוד טעות, עד שלבסוף כל הפאזל מתחבר. הנקודה היא שלעומת השלד הסופי המורכב משחקנים שעלו גרושים, כל הפרוייקט הזה לקח שנים והרבה מאוד כסף.
    לא מדובר כאן על אדם בודד (כמו שיותם אמר, החלק הראשון והכושל שייך לסקו) אלא על מערכת שלמה שהתחילה משהו גדול ולאחר עשור אפשר לומר שהצליחה בכל פן אפשרי.

Last edited: Apr 25, 2016
    אלעד likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.