מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

סורי אני לא קונה את זה שלסילביו ברלוסקוני, איל תקשורת מקומי ומיליארדר אין 80 מיליון יורו להוציא כשהמצב חרא. לא קונה את זה שרק עזרה של עוד מיליארדר מהמזרח הרחוק זה כל ההבדל. בעלים שלא מסוגל להביא כסף מהבית ורק מקווה למספר חיובי ביחס הכנסות/הוצאות השנתי מחזיק במועדונים כמו פאלרמו וסמפדוריה, לא במועדון בסדר גודל של מילאן.

לא, אתה טועה. ב2013/14 היינו 40K. עונה שעברה 36K. המגמה היא מה שחשוב, לא המספרים. האוהדים העבירו מסר שאם סילביו לא יפגין תחרותיות הם לא יגיעו. אם לא הרכישות היית רואה השנה מספרים עוד יותר נמוכים וכן הלאה עד שהיינו הופכים למועדון בסדר גודל של פיורנטינה.

אני לא מציע שום דבר. אני רוצה בהצלחת הקבוצה כמו כולם, תקרא מה כתבתי קודם לכן בדיון הזה. אני פשוט חושב שליגת האלופות לא צריכה להיות לא מטרה (=ארסנל) ולא אמצעי.(=אנחנו לפני שנתיים). היא צריכה להיות בונוס. יובנטוס בנתה קבוצה לאליפות אחרי שנתיים שבהן נראתה בדיוק כמו שאנחנו נראנו בשנתיים האחרונות. רומא יצאה ל2013/14 מלוע של תותח אחרי העונה עם זמאן כשהיא סיימה במרכז הטבלה. אף אחד אז לא דיבר על ליגת האלופות כמטרה ולא היה צריך את הכסף משם כאמצעי לבניית קבוצה חזקה. זה הכל אגדות. הכל מתחיל ונגמר ברצון להיות תחרותיים וכשאין בעלים תחרותי רק הקהל יכול "לעזור" לו להיות תחרותי.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

דיברתי יותם על חוסר מחשבה בבניית קבוצה כמו מארוטה, לא אמרתי מילה על ליגת האלופות, בטח שאני רוצה שנחזור לשם.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זמפ:
    “We’ll speak about Vazquez in May or June, I’d be happy to sell him to Milan, but the important thing is that Galliani doesn’t try to be too clever, because he lost Dybala by playing games.

“If he hadn’t tried to get smart, Dybala was his.

“Would Vazquez cost €30m? Yes, it’d be about that, that’s normal when you look at the market. Right now the Rossoneri haven’t made an offer, but other clubs have.

“Galliani told me three or four months ago that he’s still interested. Let’s see what happens.

“It’s clear that if he wants to get him, he has to talk to me and not the papers.”

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהנחה שהם היו מביאים את דיבאלה אני חושב שבאקה לא היה מגיע ובאקה זה אח (למרות ששילוב ביניהם נשמע רצחני על הנייר).

וקובי, ואסקז הוא שחקן שלדעתך יכול לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצה גדולה יותר או שהוא טוב לאיפה שהוא נמצא? לא יצא לי לראות אותו יותר מכמה משחקים בודדים מול קבוצות גדולות יותר וכמה מהלכי היילייטס מגניבים. השאלה אם יש משהו מעבר לזה שבאמת מצדיק 30 מיליון אירו +/-.

משהו שולי לגבי ארסנל שצויין כאן: הקהל לא בדיוק ממשיך להגיע. המצב לא כמו בסן סירו, אבל יש קרחות דיי בולטים באמירייטס מדי משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/16
  5. Alta Tensione Member

באקה אח אבל אין מה להשוות בינו לבין דיבאלה. לארגנטינאי יש תקרת פוטנציאל ברמה של ניימאר. זה חלוץ ל-10 שנים בעוד באקה עוד 3-4 שנים כבר יהיה פג תוקף.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואסקז משלב משחק קבוצתי עם טכניקה אישית ברמה של קבוצת סקודטו. לדעתי הוא יקפיץ את מילאן קדימה.

עם זאת, אם הייתי הDS של מילאן הייתי שם את הכסף במקום אחר*.

*באמפולי**.

**על סאפונרה או זיילינסקי.

בשבוע שעבר התפרסמו הכנסות של המועדונים הרווחיים באירופה. ארסנל נמצאת במקום הראשון בהכנסות מהmatch day. יותר מברצלונה, ריאל ומאניו, ופער פסיכי מכל השאר. עד כמה פסיכי? עשיתם 132מ' יורו בעונה שעברה. יובה עשתה 50מ' לאחר שהגיעה לגמר הצ'מפיונס ליג ולקחה דאבל ביתי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/16
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה על התשובה.

לגבי ארסנל, אני מכיר את המספרים. זה לא סותר את מה שאמרתי - מדובר בקבוצה עם הכרטיסים היקרים בעולם בהבדל משמעותי*.

* - מה שלדעתי רק יילך ויחריף עם הזמן (אין שום סיבה שלא) למרות שאין לכך שום סיבה מוצדקת ביחס להשקעה ברמה המקצועית.

ולמי שמעניין אותו הנושא הכלכלי לגבי שאר הקבוצות:
    The Swiss Ramble: Money League - Oh! You Pretty Things

Un bombón אוהב/ת את זה.
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איל תקשורת בחובות גדולים. והעזרה ממילארדר מהמזרח הרחוק עושה הבדל עצום. גם עם העסק עם מיסטר בי לא הולך, הם יודעים שהם רוצים למכור חלק גדול מהמועדון. מהמכירה למיסטר בי ברלו' מכניס 480 מיליון יורו. אתה רוצה להגיד לי ברצינות שזה לא סכום שעושה הבדל ומאפשר קצת מרווח נשימה?

ואני עדיין לא לוקח הכי ברצינות את הנתונים על הקהל. אנחנו מכניסים בשנה משהו כמו 30 מיליון (שמישהו יכנס לדו"ח ויבדוק מה המספר המדויק). כמה זה הפסד של 5 או 8 אלף אוהדים? כמה מיליונים ספורים? אז הוא משקיע 80 מיליון בקיץ אחד כדי להרוויח 3K אוהדים שמכניסים לו בשנה משהו כמו 4 מיליון יורו? אין פה שום היגיון. אם תגיד לי שיש חשש מנטישה של הספונסרים הגדולים, אז זה כבר טיעון רציני יותר. ליובנטוס ורומא היו מנכ"לים מוצלחים שעשו עבודת בנייה טובה. לנו יש את גליאני שהוא HIT & MISS. זה מצב נתון. גליאני צריך כסף והרבה כדי לתפקד כמו שצריך.

בנוגע לרכש שהוזכר פה: אני לא מתלהב מסאפונרה למרות הכל. אצלו אני די משוכנע שמדובר בשחקן שנראה טוב בקבוצות קטנות יותר. לגבי ואסקז אני פשוט לא יודע. הוא נראה טוב, אבל גם אצלו אני קצת מסוייג. מבחינתי יש ספק והשאלה היא האם שווה להמר עליו ב-30 מיליון שזאמפריני רוצה?

9. VAR Member

דיברנו כבר על הקטע עם מיסטר בי. לי זה נשמע תמוה שאדם בחובות משחרר הרבה כסף בהסתמך על עסקה שלא יצאה עדיין לפועל ולא שמענו שום התפתחויות בגזרה שלה כבר די הרבה זמן. 480 מיליון היו עושים הבדל גדול בהנחה שבאמת *היה* לו ביד את הסכום הזה.

הקטע עם הקהל, מעבר לכך שדרופ-אוף של 4K אוהדים בעונה זה אסון בטווח הרחוק (אם תכפיל את ה4 מיליון האלה בX שנים תקבל מספר יותר גדול) הוא שאנחנו לא מנצלים חצי מהפוטנציאל שלנו בתחום הזה. ההבדל הוא לא 40K אתמול, 36K היום ו30K מחר. ההבדל הוא שאם מילאן תחזור למקומה הטבעי כמות האוהדים מראש תהיה גדולה יותר מה40K. ההבדל בין 55K שמילאן יכולה להביא בעונה תחרותית לבין ה30K שיגיעו אם היא תמשיך לשקוע הוא כבר הבדל הרבה יותר גדול. שוב, תחשוב על המגמה לא על מספרים נתונים. בטווח הרחוק מדובר בכמויות גדולות מאוד של כסף.

וקהל אגב זה לא רק אוהדים שנוכחים פיזית במגרש. זה חולצות, מרצ'נדייז ועוד. אני הייתי לפני שנה בסן סירו וקניתי חולצה של דה שיליו. כמה כמוני עוד יש? אף אחד פשוט לא יקנה. מצד שני אם ברטולאצ'י יתפתח למה שמקווים שהוא יתפתח חולצות שלו יעופו. שחקנים כמו זלאטן או כוכבים בקאליבר הזה על אחת כמה וכמה. אם תסכם את כל הפרמטרים האלה ייצא הרבה יותר מה480 מיליון האלה. לא סתם לקבוצות גדולות יש קהל גדול.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטנות הן היחידות עד כה שנתנו לו הזדמנות אמיתית להראות מה הוא שווה.

כאן הוא קנה אותי סופית:

הפעם היחידה שהוא מסתכל לצד ימין היא כאשר מקבל את הכדור מזילינסקי. הוא מתנער מבייבי נסטה ובמקום הobvious (למסור שמאלה למאקרונה שפנוי לקבל מסירה אבל לא מעבר או לרשום לעצמו key pass עם מסירה לרחבה לשחקן שאנטונלי מכסה) הוא בועט לשטח ריק וסומך על הספרינט של בייבי בוניאק שלוקח הביתה נקודה חשובה. מעבר למספרים והנתונים האישיים, יש בו מחשבה של שחקנים מהטופ ולדעתי יש לו הרכב בכל קבוצה באיטליה.

ADP אוהב/ת את זה.
  11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאמפה ידוע בפה הגדול שלו ,לדעתי הוא שולח פה רמז - תיהיו רציניים לגבי ואסקז .
    הוא ידוע בהיותו איש עסקים שלא מתפשר על המחיר,ומקבל את הכסף שהוא דורש בדרך כלל, בפה ההצהרה הזאת נשמעת בעיקר כמו חלק ממשא ומתן או אסטרטגיית מכירה

12. Alta Tensione Member

ונג'יוני של ריבר עבר בדיקות רפואיות ע"פ גליאני והוא יצטרף בקיץ.

נוצ'רינו יעבור מחר לארה"ב.

סטטיסטיקה מעניינת על מונטוליבו (חילץ הכי הרבה כדורים ב-5 הליגות הבכירות באירופה).

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpl1/v/t1.0-9/12717705_920793584641462_4398850385907191097_n.Xxx?oh=9dac02c2c488ae717c90455edf6a6aa4&oe=5725CB51&__gda__=1465950685_325d95993e587eb8dd0aa828518558e8

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא מובנת לי ההחלטה לא להשאיל את מארי בחורף, הוא לא מקבל שום צ'אנס ולא רשם דקה בליגה. ולא נראה לי שהנקודה הזו תשתנה עם העזיבה המבורכת הזו.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

קובי הפנה את תשומת ליבי, מי היו האחרים?

הוא הסכים להחזרה של באלוטלי והוא עוד מתלונן, שיסלח למיליונים שמגלגלים עיניים נוכח המילים הללו.

15. VAR Member

לא משנה, לכל אחד מגיעה הזדמנות שנייה. בהנחה שבאלוטלי אכן הולך להיזרק מהרוטציה ומיכא לא מתכנן לעשות מעצמו צחוק ולהכניס אותו כבר במשחק הבא.

ציטוט חשוב ביותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.