מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

אני מאוד מסכים עם זה, אבל זלאטן ספציפית לא מתאים בגלל שהוא כופה עלינו מערך שלא מתאים לחומר השחקנים, והוא כמובן לא שחקן שיגיע כדי לעלות מהספסל כמו טוטי אצלכם. זו סיטואציה שמזכירה קצת את רונאלדיניו בזמנו, שכפה על הקבוצה 4-3-3 שלא התאים לאף שחקן חוץ ממנו. אני לא חושב שחסרות עמדות שאפשר למלא בInstructors. אלכס הוא אחד, באקה הוא עוד אחד, יש עוד שתי עמדות בקישור שאפשר להכניס בהן שחקנים כאלה לחלל. אם מונטוליבו בקטע של לשחק כמו שהוא שיחק בדרבי אז כן אני מכניס גם אותו לרשימה.

חבל באמת שהזנחנו בתקופה שנסטה ופיפו וקלארנציו היו עדיין שם, האוהדים זעקו אבל בהנהלה לא רצו להקשיב. עכשיו אנחנו משלמים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/16
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה המרכזית בארסנל בזמנו הייתה בדיוק מה שקובי דיבר עליו בתגובה המצוינת שלו. מעבר לפן המקצועי, פשוט היו הרבה ילדים שגדלו ביחד ללא שום דוגמא (נכונה) להסתכל עליה. ארסנל באותה תקופה הייתה עם אחד מחדרי ההלבשה הגרועים והרעילים ביותר שראיתי עם מנטליות של ילדות שחצניות וזחוחות (אדבאיור) ושורה של קפטנים מזעזעים אחד אחרי השני (ססק). בגלל זה אני מאוד מתחבר לתגובה של קובי; אחד הדברים שכאב לי עליהם לאורך השנים היה שונגר נפטר מהחבר׳ה הותיקים והאיכותיים אחד אחרי השני (חבר׳ה שלמדו מבסיס מקומי איכותי שונגר קיבל בירושה וגדלו להיות פרסונות דומיננטיות בעצמם בחדר ההלבשה) מבלי להשאיר אף אחד כדי שהצעירים יותר יוכלו ללמוד מהם (מה שפרגוסון באמת תמיד ידע לעשות בריבילדינג הנהדר של הקבוצות שלו ועשה את זה גם מאוחר יותר עם ילדים שהפכו לפרסונות כמו נוויל, סקולס וגיגס).

בקיצור, הקיץ הקרוב יכול להתברר כמאוד קריטי בשביל המועדון.

אגב, זה מזכיר לי ציטוטים נהדרים של ואן פרסי על ברגקאמפ ועל איך שהנוכחות שלו השפיעה עליו בתור שחקן צעיר. מפאת חוסר זמן לא מצאתי את זה תוך כדי גיגול, אבל מאוחר יותר שיהיה לי יותר זמן אני אביא את זה לכאן. במקרה הכי גרוע אני אעתיק את זה מהאוטוביוגרפיה של ברקגאמפ.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/16
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באקה לא כזה וגם לא מונטוליבו. לא כל שחקן שלא צעיר יכול לתפקד בתור מורה דרך. באופן כלליצריך שחקנים בעלי ניסיון, אופי ורצוי גם תארים רלוונטיים. אלכס ואביאטי הם בערך היחידים בסגל ששווים משהו במובן הזה.

בנוגע לזלאטן - אני מסתכל על זה ככה: הוא שווה לנו מקום בליגת האלופות. הוא יתן לנו שנתיים מובטחות בבתים, או בתרגום לכסף, כמעט 100 מיליון יורו (אנחנו כבר לא ב-2008, אנחנו ב-2016 וזה סוג הכסף שמועדון מסדר הגודל של מילאן יכול להכניס משתי הופעות בשלב הבתים + שמינית). זה בדיוק הכסף שאמור ביחד עם השקעה מבית לסגור את הפער הכלכלי שיובנטוס פתחה עלינו בשנים האחרונות.

It's all about the CASH MONEY!

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארנסטו ברונצטי הלך לעולמו. כולנו מכירים אותו מהקשרים שלו בספרד ועם גליאני. בערך כל העיסקאות הגדולות שלנו עם ריאל/בארסה נרקמו בתיווכו.

5. yonmu Member

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtl1/v/t1.0-9/12654457_1053175378058568_730934540882820499_n.Xxx?oh=1c353415704fbfcef2f33cb6325f040e&oe=57393710&__gda__=1462387885_2c96406507ca2336f06a45910b73b98f
    הטבלה מאז שדונארומה התחיל לפתוח בהרכב (קרדיט לעמוד milan fans בפייסבוק).
    אנחנו רק משתפרים עם הזמן. המקום השלישי הוא בהחלט יעד הגיוני.

ג'ורדן לאב אגדה אוהב/ת את זה.
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

HOLY SHIT DONADONI

7. VAR Member

אני כבר לא קונה את הקטע הזה של פערים כלכליים. לא כשאני רואה איזה שחקנים גליאני הביא בפעם האחרונה שהוא שיחק בליגת האלופות או מצד שני איזה שחקנים הביא סבאטיני לרומא כשהם היו מיובשים מהמפעל הזה.

השחקנים שאי אפשר יהיה להביא בלי השתתפות בצ׳מפיונס הם בקאליבר ובסכומים שמראש לא יגיעו אלינו גם אם נהיה אלופי אירופה שנתיים ברצף. אני מודע לכך שג׳קסון לא הגיע בגלל זה, אבל על כל ג׳קסון יש באקה ואלה השחקנים שצריך לכוון אליהם. לא חסרים כאלה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מה זה משנה שיש לך כסף שאין לך סקאוטים והנהלה נורמלית? אין לקבוצה הזו יד מכוונת או שכל והיגיון, יובה עושה חריש עמוק על הדור האיטלקי הבא ומילאן בדממה.

9. yonmu Member

דווקא עכשיו אי אפשר להאשים אותנו בהתעלמות מהדור האיטלקי הבא.
    ברטולאצ'י, מאורי, דה שיליו, קלבריה, רומניולי, דונארומה - אלה 6 שחקנים שעשויים להיות שחקני מפתח של הנבחרת בעשור הקרוב.

חוץ מזה, להסתכל כרגע על יובה - עם כל הכאב - זה לא ממש ריאלי. קודם נשתפר ונעבור את רומא-פיורנטינה-אינטר, אחר כך נחשוב על מי יקח אותנו מעל יובה ונאפולי (או שמתישהו כסף גדול מספרד\אנגליה יחטוף את פוגבה, דיבאלה ואינסיינה).

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאורי גילה מחדש את שורשיו הדרום אמריקאים

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם האחרונה שהוא שיחק בליגת האלופות לא היה לנו כסף וכל ההכנסות משם הלכו לכיסוי חובות. גליאני אולי זקן ועושה שטויות, אבל זה לא מנע ממנו להשתמש בכסף כדי להביא שחקנים כמו באקה ורומאניולי. תן לו עוד כסף ויבואו עוד כאלה.

אני לא בטוח שאני מבין מה הנקודה שלך (חוץ מהבכיינות הרגילה). יובנטוס מחתימה את כל האיטלקים המוכשרים (והפחות מוכשרים) אז עדיף לנו לא להעפיל לליגת האלופות?

12. VAR Member

אבל זה בדיוק מה שאמרו לנו בקיץ שלפני זה, כשמכרו את זלאטן וטיאגו כדי "לכסות חובות". בפועל שני שליש מהכסף הזה הושקע בבאלוטלי, פאציני, ומאוחר יותר במאטרי.

באקה ורומאניולי. דוגמה מעולה. הגיעו למרות שאין הכנסות מליגת האלופות. שזה בעצם מה שניסיתי להגיד.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כלומר השקענו 80 מיליון על מנת להעפיל לליגת האלופות ואז אתה חושב שנחזור לישון כי העפלה אחת אומרת שההעפלה מובטחת לכל השנים הבאות וכי למילאן עם כסף אין שאיפות להתחרות עם יובנטוס על האליפות וללכת על הסקודטו - זה מה שאתה טוען?

זה לא מסתדר אפילו אם אתה חושב שהמטרה להעפיל לליגת האלופות היא כלכלית נטו ושמילאן היא איזו ארסנל שמנסה להעפיל לליגת האלופות כדי לשמור על רווחיות. ההוצאה נטו עדיין יותר גדולה ושמה את ברלוסוקני ושות' בהפסדים. זה פשוט לא הגיוני.

14. VAR Member

אני מאמין שה80 מיליון הם תוצאה ישירה של העובדה שהסן סירו נראה כמו בית קברות. להשקיע 80 מיליון יכלנו גם בקיץ שעבר, אחרי עונה אומללה בכל החזיתות. אלא אם כן אתה חושב שמישהו שם האמין שטורס ומנז ואלכס וג'אק יעשו את כל ההבדל. ויש הבדל בין למכור את זה לקהל לבין אשכרה להאמין בזה.

בסופו של דבר דברים משתנים רק כשהקהל מצביע ברגליים. בארסנל שום דבר לא משתנה בדיוק מהסיבה הזו. המחירים ממשיכים להיות גבוהים -> הקהל למרות זאת ממשיך להגיע -> הקבוצה מאוד רווחית -> הכל טוב מבחינת בעלי הבית ואין שום סיבה שמשהו ישתנה. ולכן אני בסדר גמור גם אם אין צ'מפיונס ליג. זה עדיף מאשר להיות ארסנל, אלא אם כן גרף ההכנסות שאמור לעניין רק את ברלוסקוני הוא המטרה בלאהוד קבוצת כדורגל. ברגע שהמטרה הפכה להיות העפלה לליגת האלופות ולא לבנות קבוצה לאליפות הפכנו לפיורנטינה עם היסטוריה מפוארת יותר.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא אומר דברים הגיוניים אבל. מה זאת אומרת המטרה היא להעפיל לליגת האלופות? היא לא - זה האמצעי שבעזרתו אתה יכול לממש את השאיפות של ללכת רחוק יותר. אנחנו לא ארסנל. ובדיוק בגלל זה אני לא דואג. אנחנו לא נעצור ברגע שנעפיל לליגת האלופות. אתה קורא את מה שאני כותב בכלל? להשקיע 80 מיליון בקיץ שעבר לא יכולנו כי לא היה לנו 80 מיליון. מה הקהל קשור? אנחנו יושבים עם ממוצע של 35K עוד מלפני העונה שעברה אז זו בטח לא הסיבה שבגללה חזרנו פתאום להשקיע.

אתה מציע לא להעפיל לליגת האלופות כדי שנוכל לקחת אליפות... איפה ההיגיון פה? אין מועדון שהולך אחורה ע"י העפלה לליגת האלופות. אתה במקרה הכי גרוע עומד במקום (=ארסנל). אנחנו לא נתקדם לשום מקום אם נמשיך לסיים במקומות 6-9. צא מזה. גם לא אם רומאניולי, ניאנג וג'יג'ידונה יצברו 200 שנים של ניסיון.

Milanista אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.