מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yonmu Member

אומרים שמיכא מתכוון לנסות את דה יונג כבלם. נשמע רעיון מעולה, אצל מסצ'רנו זה עבד ואני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד אצל דה יונג.
    זה יכול לתת לנו מרחב נשימה טוב באזור הבלמים - רומניולי ואלכס בהרכב, מקסס ודה יונג כגיבוי, אליי בהשאלה וזפאטה בחוץ.
    אם מתכוונים להביא בלם רציני נוסף בקיץ זה יכול לאפשר גם את השחרור של מקסס (או דה יונג, במידה והניסוי לא יעלה יפה), ובכל מקרה זה יאפשר לבחון את העלות של כל שחקן (חוזה ופוטנציאל מכירה) ביחס לתרומה שלו בפועל. בדרך כלל אנחנו נתקעים עם יותר מדי שחקנים באיכות נמוכה ובמשכורת גבוהה, הפעם אני מקווה שיעשו את זה יותר רציני.

אגב, בינתיים השתחררנו בינואר גם מצ'רצ'י וגם מאלשרעוואי (בהשאלות אמנם אבל הם לא יחזרו). אמנם בואטנג הגיע אבל התקווה שלי לניקוי אורוות לא נעלמה. לופז, זפאטה, נוצ'רינו, הונדה ובאלוטלי - אני מאמין שלא יותר מאחד מהם יפתח איתנו את העונה הבאה (מישהו יודע כמה זה חוסך במשכורות?).

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרעיון עם דה יונג יכול לעבוד. בתקופה שלו באייקס,ובתחילת הדרך בנבחרת ההולנדית הוא שיחק מגן ימני. רק בהמבורג החליטו להסיט אותו לקישור.

3. VAR Member

לא הבנתי מה מעולה כל כך ברעיון הזה

מרכז ההגנה? זו הבעיה מס' 1 בקבוצה הזו? דה יונג כרגע יכול לתרום רק לקישור האחורי.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחתם דבר שולי: מילאן זו לא ברצלונה.

5. VAR Member

ועוד דבר שולי: מסצ'ראנו הרבה יותר טוב כקשר אחורי מאשר כבלם.

6. yonmu Member

הרעיון הזה מעולה מהסיבה הפשוטה שדה יונג לא שווה כלום כקשר אחורי כרגע. הן קוצ'קה והן מאורי עדיפים עליו.
    מצד שני, יש לנו בעיה מסוימת במרכז ההגנה ויש סיכוי לא רע שדה יונג יכול לפתור אותה. לא יעבוד? תודה ולהתראות. אבל אם הוא כבר פה, שווה לנסות.

7. VAR Member

אז או שהוא מחליף לקוצ'קה או שהוא מחליף לאחד מהבלמים (בתאוריה). מה ההבדל הכזה גדול ולמה התחלנו בכלל את הדיון הנכה הזה? אפשר לחשוב שהמעבר של דה יונג לעמדת הבלם פותר לנו אפילו את הבעיה הכי קטנה בסגל.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  8. yonmu Member

הוא לא יכול להיות מחליף לקוצ'קה כי כקשר הוא רחוק מאוד מהרמה הזאת.
    ההבדל לא גדול - בסך הכל ציינתי רעיון של מיכא שעשוי להתברר כרעיון טוב. אם הרווחנו פה בלם לסגל מגיע פה קרדיט למיכא.
    והאמת, זה כנראה באמת עשוי לפתור את הבעיה הכי קטנה בסגל...

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רוב הסיכויים שסאפאטה עוזב לשטוטגארט

10. Roma מנהלים

מדהים איך בנבחרת קולומביה רוב השחקנים מציגים יכולת טובה ואף מצוינת ואז מגיעים למועדונים ופשוט לא עומדים בציפיות. לא כולם כמובן אבל סאפאטה דוגמא טובה. זוכר לו את השנים הטובות באודינזה ומאז הוא בירידה חדה והפך לסוג של בדיחה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני אחלוק עליך. לא לגבי סאפאטה כי כאן אתה צודק, אבל בשנה שעברה מלבד באקה היו עוד כאלו שבלטו גם ברמת המועדונים ובשנת המונדיאל (ועוד לפניו), הסיבה שהנבחרת היתה כל כך טובה זה בגלל שכל השחקנים בלטו במועדונים שלהם. אם נשאר באיטליה, אז השחקנים המדוברים מלבד סאפאטה הם ארמרו שהיה מצויין גם כן באודינזה אבל כשעבר לאנגליה החלה כבר הנסיגה שלו. סוניגה בעיקר עבר פציעות ועכשיו מנסה להשתקם בבולוניה. גם איבארבו היה מצויין בקאליארי וברגע שרומא קנתה אותו וגם התחיל שם ברגל שמאל עם פציעה של 3 חודשים, בעצם נגמר הסיפור שלו.
    גוארין, אגב, הוא מקרה הפוך. אם מדי פעם יצא לו משחק טוב באינטר, בנבחרת זה מעולם לא קרה לו וזו גם הסיבה שפקרמן אף פעם לא באמת ספר אותו למרות הזימונים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/16
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@idans10

אני בספק אם הייתי מזמן את גוארין לנבחרת ישראל על סמך יכולתיו באינטר.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אמרתי, פה ושם. אי אפשר לומר שכל המשחקים שלו היו גרועים, מה שכן קרה בנבחרת. חבל, כי יש לו אחלה נתונים לשחקן בתפקידו והוא קיבל את הבמה הכי מרכזית שיכול להיות ופשוט לא ניצל את זה.

14. yonmu Member

ואם לחזור למילאן, דיווחים שלסטר הציעו 15מ' על ניאנג.
    מאוד מקווה שלא יחשבו על השטות הזאת. ניאנג בהחלט יכול לעצבן לפעמים אבל בסופו של דבר גדל כאן שחקן עם פוטנציאל ענק. דבר כזה מוכרים רק בשביל הצעה מטורללת (כלומר פי 2 ומעלה).

15. Alta Tensione Member

שחקן שלא עומד בדרישות של מועדון גדול לא חייב להיות מקוטלג כ"בדיחה" או משהו דומה. מקצועית הוא מחזיק בתכונות של בלם מצויין והוא כבר הוכיח את זה באודינזה ולפרקים אצלנו. מנטלית העסק הזה של מועדון כמו מילאן גדול עליו וזה לא חריג. לא כל שחקן טוב יכול לעמוד בלחץ של מקום עם ציפיות גדולות והרבה תקשורת. מקום כמו שטוטגרט בהחלט יכול להתאים למידות שלו ואני מקווה גם בשבילו וגם בשבילנו שזה יקרה.

נ.ב לגבי ניאנג. לא חשוב שיש לו פוטנציאל "ענק" אבל בהחלט לא הייתי מוכר אותו בשלב הזה ותמורת ההצעה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/16
    idans10 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.