מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yonmu Member

מיכאלוביץ' אומר שהוא מתכוון לחזור ל4-3-1-2 כשכולם יהיו כשירים.
    הסגל שלנו די בנוי לזה -
    באקה, באלוטלי, ניאנג ומנז (ובואטנג) סוגרים את החוד ומאפשרים גיוון לעמדה מאחורי החלוץ במקרה הצורך,
    אבל השאלה היא מה יקרה על 2 העמדות ההתקפיות יותר בקישור. בונאבנטורה וברטולאצ'י הם המועדפים לעמדה, אבל אם אחד מהם יאכזב (על בונא אני סומך שיתן עבודה גם בתור שוער, אבל ברטולאצ'י הוא סימן שאלה ענק) אין לנו גיבוי אמיתי.
    בחלק האחורי של הקישור אני סומך על קוצ'קה (ומאורי כמחליף, הלוואי) שיסגרו עמדה, וכל עוד אין משהו טוב יותר ממונטוליבו הוא יתפוס את העמדה האחרונה.

ההגנה נראית מעולה. לא יודע למה שומעים דיבורים על מגן שמאלי כשאנטונלי נראה נהדר והגיבויים מעולים. גם בלם שיהיה סימן שאלה (ראנוקיה לדוג') לא צריך להביא. להעזיב את זפאטה ולסמוך על אליי כמספר 4 אם אין אלטרנטיבה מעניינת בשוק.

מקום 3 העונה קצת רחוק. אני לא אתפלא אם נעבור את פיורנטינה ורומא, אבל יובה ונאפולי ליגה מעלינו ואת הפער מאינטר יהיה קשה לסגור.

2. Alta Tensione Member

בונוונטורה היחידי שיידפק מהמעבר למערך הזה. הוא פורח באגף שמאל ומעבר למצאלה יכניס אותו עמוק לאיזורים צפופים שהוא די מתקשה בהם. קוצ'קה לא קשר אחורי. רק מונטוליבו ודה יונג יכולים לשחק שם. לאנטונלי אין גיבוי אמיתי באגף שמאל (דה שיליו לא מגן שמאלי לא משנה כמה משחקים יתנו לו לשחק שם).

מאחר וכבר נגד אמפולי נחזור לסורנו, יהיה קשה גם להשיג את פיורנטינה ורומא.

3. Roma מנהלים

4. Alta Tensione Member

הפסד שלו כי יותר מדי דקות הוא לא יקבל כשבאלוטלי ומנז יחזרו לכושר מלא.

5. תומר1989 Member

יכול להיות שיש פה משקל מעבר ליקבל דקות או לא. אולי הוא פשוט לא רוצה לעבור לגור בסין והחיים במילאנו יותר קורצים.

בכל אופן חבל מאוד זה מחרבן למילאן את כל התוכניות. עד שהצלחנו להפטר מצ'רצ'י שכנראה סלל את הדרך לאל גאזי אז פתאום זה נופל משום מקום. כשאין מזל אז אין מזל

עריכה: לא ראיתי אף מועדון כמו מילאן שעסקאות שנראות סגורות וחתומות נופלות בשניה האחרונה. אני כבר לא מדבר רק על jeckson siiii", וקונדוגביה , גם הסחבת עם מיסטר בי ופרויקט האיצטדיון שקיבל אישור וביום בהיר נפל. לא יודע אשמים או לא אבל משהו פה נראה לי הזוי ודי מסריח

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/16
  6. VAR Member

לא יודע אם שיחקת פוטבול מנג'ר, אבל כשאני הייתי משחק הייתה לי שיטה, שאני בטוח שהרבה שחקנים היו משתמשים בה כשלא היה להם מספיק כסף כדי לרכוש שחקן שהיה מבוקש בקבוצות גדולות אחרות: היו משגרים לקבוצה הצעה גבוהה שאי אפשר לסרב לה ומציעים לו משכורת אולטרא-גבוהה כדי שלא ישקול בכלל לחתום בקבוצה אחרת. ואז כשהיית צריך לאשר את העסקה היית עושה decline, כי כמובן שאין כסף לכל התענוג הזה. ככה היית עושה פעמיים-שלוש לאורך חלון ההעברות כדי לסכל את המעבר של השחקן לקבוצה שממנה אי אפשר יהיה להוציא אותו, ומחכה לחלון ההעברות הבא כשישתחררו עוד קצת מזומנים.

במילאן אותו הדבר רק הפוך. מראש אין שום כוונה להחתים big names, מראש ההצעות שמשגרים לקבוצות הן נמוכות עד לא קיימות (את זלאטן רצה גליאני לקבל מPSG בחינם. את זלאטן!!) וההצעות לשחקנים הן נמוכות (איכשהו כוווולם בוחרים בקבוצות אחרות כשיש להם אלטרנטיבה). אין שום תוכניות על אצטדיון ואני לא אתפלא אם מיסטר בי הוא איזה דמות פיקטיבית שלא קיימת במציאות. היו צריכים אותו כדי שיהיה הסבר מאיפה בא "פתאום" כל כך הרבה כסף לרכש אחרי כל כך הרבה שנים של הזנחה, כאילו שאין לזה קשר לכך שכל שנה הסן סירו נראה יותר ויותר כמו בית קברות. צריך הרי למכור לאוהדים תירוץ כלשהו. בקיץ הבא יגיע מיסטר סי האוליגרך האזרי ובקיץ שאחריו שייח D מאיחוד האמירויות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/16
    ג'ורדן לאב אגדה אוהב/ת את זה.
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה מעולה. הסייג היחיד הוא לגבי הפיקטיביות של מיסטר בי: עסקאות מסדר גודל כזה לוקחות זמן. לא מעבירים 48% מחברה ששווה מיליארד יורו תוך שבועיים. זה תהליך ארוך טווח שלוקח כמה חודשים טובים לפחות. תמיד.

8. VAR Member

מצד שני אני לא מכיר איש עסקים שישקיע 80 מיליון יורו שלפני כן הוא נמנע מלהשקיע בגלל תירוץ ש"אין" רק כי מישהו אחר "אמור" להיכנס איתו לשותפות ולהזרים כסף בעצמו. על אחת כמה וכמה מישהו שמגיע מהקצה השני של העולם ואף אחד לא שמע עליו לפני כן. אם ה80 מיליון האלה הם השקעה כל כך מסוכנת לעתיד המועדון, אתה היית משקיע אותם על סמך מילה של איש עסקים אנונימי?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פינינווסט חברה גדולה שיודעת להתנהל והם יודעים את מה שהם צריכים לדעת. אנחנו לא צריכים לשמוע על מיסטר בי והידע שלנו עליו לא רלוונטי. אני די משוכנע שהם עשו את המחקר שלהם בנוגע לאמינות של הבנאדם וזה מספיק.

10. VAR Member

כל זה בהנחה שיש איתם בכלל מו"מ ורצון לשיתוף פעולה. למה זה כזה הזוי לחשוב שכל העסק הזה הוא עוד אחד מאותם בלופים? לחברה הזו זה טוב בגלל יחסי ציבור שמספק לה מועדון כדורגל מפואר וראש ממשלת איטליה לשעבר. לברלוסקוני זה גם טוב כי זה מספק לו הסבר נוח לשאלה "מאיפה הכסף". כל הצדדים מרוויחים גם בלי שיש עסקה.

11. Alta Tensione Member

אתה רוצה להגיד לי שגליאני לא היה רוצה עכשיו 14 מיליון יורו שהגיעו מ-no where כדי להתנהל במרקאטו? או אותו סכום על אל שערוואי? אל תיהיה מושפע מאנשים עם ראש קונספירטיבי פעיל ייתר על המידה. יושבים אצלנו בהנהלה שתי דינוזאורים שעברו זמנם אבל מפה ועד לעשות מהם מפלצות עם קרניים שעושים דווקא המרחק הוא רב וזה גם די ילדותי ולא מתאים לפורום הזה.

12. VAR Member

אתה יכול לומר שזה אני, אין צורך להתחבא. רק תשתדל לא להכניס לי מילים למקלדת וזה יהיה נהדר.

13. תומר1989 Member

זה שגליאני היה רוצה זה בטוח אני לא דיברתי על זה.
    אני דיברתי על איך רק אצל מילאן כל דבר שנראה 99.9 סגור בסופו של דבר ה 0.01 מנצח.
    יכול להיות שאולי פשוט הם מדברים יותר מידי צמד החזירים האלה. אנחנו יודעים שעל כל נאד גליאני רץ לספר על זה בתקשורת. אני עוד זוכר איזה עדכונים בלייב הוא סיפק לתקשורת עם סיפור קונדוגביה. בסוף מי שמתאכזב זה אנחנו האוהדים שמוכרים לנו לוקשים מפזרים לנו אשליות ואנחנו מתאכזבים כל פעם מחדש.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

צ'רצ'י עזב לגנואה.

15. yonmu Member

יותר מדי פרימדונות יש לנו בסגל.
    לצד שחקן כמו באקה שהוא מופת של שקט ועבודה קשה יש לנו שחקני התקפה שמתעסקים הרבה יותר מדי בשטויות (ובעיקר בשופט) מאשר בנטו כדורגל. זה כולל את ניאנג (וחבל, כי זה בדיוק מה שעלול להפוך אותו לבאלוטלי2), את הונדה, את באלוטלי כמובן ולאחרונה נראה שגם ברטולאצ'י נדבק בזה. אולי זה חיידק של של שחקנים שפורצים בגיל צעיר, אבל זה מתחיל לעלות על העצבים.

מצב נושא:
הנושא נעול.