מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Alta Tensione, Aug 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם הימור: הוא לא ישחק יותר מדי בג'נואה העונה. הם יאריכו את ההשאלה שלו בעונה נוספת. בעונה הבאה הוא ישחק ויהיה סביר. נמכור להם אותו בקיץ שאחרי זה בעסקה שבה נחתים את מנדראגורה. הוא יתן שנה וחצי ממש טובות ואז בינואר 2018 רומא תרכוש אותו ב-16 מיליון. יוכתר כפלופ ויימכר כבר באותו קיץ להאדרספילד תמורת 31 מיליון. היוזר "באלוטלי אלוהים" ("François Steyn" לשעבר) יצחק על האנגליות ו-uri יעשה לו לייק.

ספקולציה או פנטזיה? כי זה נשמע לי יותר כמו האחרון.

2. Alta Tensione Member

לא יודע. נשמע אולי תלוש כי מדובר בנו, אבל די אפשרי על הנייר. אלשע + מאטרי על קאנדרבה משרת את שתי הצדדים. דה יונג ולופז שחקנים עם מעמד גבוה מדי כדי לחמם ספסל. שניהם עוזבים = מתפנה כסף לפחות לאחד כמו באנגה ששווה 15-17 מיליון.

3. Roma מנהלים

אפשר כבר להכריז על הודעת השנה באייסוקר.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייפ, את מילאן ואת קאנדרבה.

17מ' על העכבר-גבר הזה זה כל כך בורנמאוט' סיטי אוף ווטפורד סטוק. מילאן תשלם רק על המונית שתאסוף אותו בקיץ כשסביליה תחפש להיפטר ממנו. גם אז זה ידרוש פייספאלם כי לא חסרים לכם lunatics בקבוצה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שתי הודעות מתחתיי יש הודעה שכוללת את הביטוי עכברגבר. המונח הזה לבדו שווה פרס...

ואם כבר מנדראגורה - שמועות חזקות שליובנטוס יש סיכום עם ג'נואה. די-מארציו טוען שהם בסה"כ צריכים לסגור עם השחקן אבל שזה לא עד כדי כך פשוט כי גם סיטי ופריז בתמונה. יהיה ממש מבאס לראות את יובנטוס ממשיכה לאגור כישרונות איטלקיים, אבל זה בכל זאת עדיף על שיחזור של מקרה וראטי.

6. Roma מנהלים

7. uri מנהלים

במידה ומילאן לא תחזיר את אלשע או לא תמצא לו קבוצה אחרת, מונאקו יקפיאו את הפרעון עד לסיום העונה משום שאם ישחק עוד פעם אחת מונאקו תהיה חייבת לרכוש אותו כפי שסוכם בחוזה.

8. yonmu Member

אם מיכא מקובע על ה4-4-2 - בהחלט אין מקום לאלשע בסגל.
    אם מיכא מתכוון לחזור ל4-3-3 מתישהו, אני אשמח שהוא יהיה אחד המחליפים לעמדות באגפים (מנז וג'ק בהרכב, ניאנג ואלשע על הספסל, הונדה צ'רצ'י ובואטנג החוצה).

דיברו פה קודם על ספקולציות ופנטזיות, אז אמנם לצפות להתנהלות חכמה שלנו זה פנטזיה, אבל לדעתי אנחנו נמצאים במצב שבו התנהלות חכמה שלנו בהחלט יכולה להעמיד סגל שיכול להתמודד על אליפות בעונה הבאה. אם מנז יחזור כמו שצריך יש לנו חוליה התקפית שלא נופלת מאף קבוצה, וההגנה המתייצבת (ותודה לדונארומה ורומניולי) גם היא מהטובות בליגה. קשר מרכזי להרכב ועל הנייר אנחנו נחותים רק מיובנטוס.

9. תומר1989 Member

אני לא חושב שלאלשע בכלל יש מקום בסגל של מילאן. השחקן למעט חצי עונה נחמדה לפני שלוש שנים הוכיח בעיקר שהוא לא לרמה של מילאן או לפחות למה שהיא שואפת להגיע. הוא לא טוב מספיק בשביל קבוצה גדולה. מעבר לקבוצת אמצע טבלה יהיה הכי אידיאלי.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלשע היה כוכב כשהפתיע את הליגה ולא הכירו אותו. כשהצמידו לו שחקנים ולמדו את המהלכים שלו הוא הראה שהוא סתם בינוני.

VAR likes this.
  11. VAR Member

חולית ההתקפה כמו ההגנה וכמו השוער (ובוודאי הקישור) נופלות מהרבה קבוצות בליגה, לא רק מיובנטוס. לא כי אין שם שחקנים טובים אלא כי השחקנים האלה עוד צעירים וצריכים זמן. ובעיקר כי הם לא יודעים לשחק כמו קבוצה ואני לא בטוח שמיכא הוא האיש המתאים למשימה הזאת (מצד שני אני גם לא בטוח שהוא לא האיש המתאים). מה שצריך זה 2 שחקנים למרכז הקישור (אחורי ורג'יסטה) והמון המון סבלנות. אני לא מעוניין לסיים מקום 3 אם זה אומר שגליאני הגאון יחליט כמו ב2013 שהוא לא מתכוון להופיע לליגת האלופות עם ילדים בהרכב ואז רשימת הקניות שלנו בקיץ תורכב מאיבאנוביץ', זלאטן, יאיא טורה, פרנק ריברי ועוד "אלופים" מהסוג הזה שיחזירו אותנו לנקודת ההתחלה.

12. Alta Tensione Member

מעניין. הליגה מוצפת ב"סתם בינוניים" ולא ראיתי אחד שהפגין כזאת יכולת כמו שהוא שהציג בעונה ההיא אפילו במשחקים בודדים.

הוא שחקן שצריך תנאים מאוד מסויימים כדי להביא את האיכויות שלו לידי ביטוי ובאותו זמן להסתיר את החסרונות שלו (אגף שמאל, צורת משחק שמושתתת על משחק מעבר מהיר וקשר עם לונג פס טוב שימצא אותו). במקום מיכא הייתי משאיר אותו. אין לנו אף אלטרנטיבה לג'אק וחבל להוציא על זה עכשיו כסף.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אלשערווי צריך קבוצה שתתן לו לשחק כל שבוע על מנת להוכיח שההבלחה ההיא לפני 3 שנים לא הייתה מקרית. במילאן הוא יקבל את הדקות של סוסו, כלומר לא ישחק בכלל וידרדר את המחיר שלו עוד יותר.
    הייתי משאיל אותו לג'נואה שבוודאי תשמח להחזיר אותו אם מישהו יועיל בטובו לקנות את פרוטי.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיילך לבולוניה. אני יודע שהם רוצים אותו. קבוצה בעלייה, מאמן מעולה. יכול לקחת חלק בפרויקט שבאמת הולך לאנשהו במקום במקום לשבת על מדף בסופרמרקט של פרציוזי.

15. yonmu Member

אם אין הצעה טובה באמת עליו אין סיבה לשחרר אותו. לצערי אני חושב שישחררו אותו בכל מקרה ויעדיפו את הונדה ובואטנג עליו.

@Heroball - באקה, ג'ק ומנז שחקנים בוגרים ומוכחים, ולפחות על הנייר אין קבוצה עם התקפה כזאת. זה שעל הספסל יושב צעיר כמו ניאנג (ואלשע?) זה לא חסרון, וכשלצידו יש את אדריאנו ובאלוטלי אני לא דואג. צריך קשר מרכזי, צריך לראות אם קוצ'קה טוב מספיק להרכב כקשר אחורי, וצריך לקוות שברטולאצ'י ימצא לעצמו עמדה מתאימה. זה לא דברים שבוודאי יקרו, אבל זאת עמדת זינוק טובה בהרבה מזאת שהיינו רגילים אליה.
    אגב אני מאוד מרוצה מההגנה. מספיק לראות את כמות השערים שספגנו מאז שדונארומה תפס את העמדה בשער (לא רק בזכותו) ולראות שהמצב חיובי בהחלט.

Thread Status:
Not open for further replies.