מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Alta Tensione, Aug 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קובי, לא יודע על סמך מה כתבת שהוא מבלה יותר זמן באגפים, אבל אם נלך לPositions בWhoscored של משחקי פאלרמו מהעונה ומהעונה שעברה, נגלה שואסקז משחק בעיקר באמצע, סוג של טרקוורטיסטה. אני לא מכיר את ואסקז לפניי אז יכול להיות שהוא גם מאוד ורסטילי ומסוגל לשחק באגפים ברמה דומה, אבל אם לא, זה יהיה רכש קצת מיותר של מילאן, במיוחד כשרואים את השינוי ששחקן כמו צ'רצ'י, שמסוגל לשחק בצורה טובה באגף, עשה במשחקים האחרונים.

בקשר למערך, היה כבר את הדיון הזה כאן בהתחלה, ואני לא מבין את הזלזול. אף אחד לא טוען שמה שרשום לפניי המשחק בטלוויזיה הוא תורה מסיני, אבל אפשר לזהות לפי ההרכב מה המערך האידיאלי לחבורת השחקנים שעל המגרש. כשמיכא עלה עם הונדה, באקה ואדריאנו בהרכב, היה ברור שזה הרכב שפחות מתאים למשחק אגפים.

2. yonmu Member

קצת מפתיעה אותי ההתעניינות בשחקן לעמדה הזאת. בין צ'רצ'י (שנראה לא רע לאחרונה) למנז (שאמור לחזור מתישהו) לבונאונטורה, זה דווקא החלק הפחות בעייתי שלנו. אולי באמת הוא מיועד להצטרף ל2 שחקנים התקפיים מאחורי החלוץ (משהו כמו 4-2-3-1, אם זה רלוונטי), ואז אנחנו מקבלים 4 שחקנים ראויים (ואסקז, מנז, בונאונטורה, צ'רצ'י) על שלוש עמדות.
    ואז השאלה היא מה קורה ב2 העמדות האחוריות. ברטולאצ'י אולי יכול לזגזג בין ה'2' ל'3', אבל כל עוד מה שיש זה רק קוצ'קה-מונטוליבו, הייתי מעדיף שישקיעו שם.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

Infront investigation throws doubt over AC Milan sale - GazzettaWorld

יש פה ידיעה בשפה שרובנו מבינים, היא אומנם מלפני חודש אבל לא מצאתי עדכונים בנידון...

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הביזבוז של סילביו בקיץ היה גם בגלל שהוא חשב שיהיה לו שותף, עכשיו זה כבר נראה פחות ברור ולאור התוצאות ואיכות המשחק של מיכא, אני לא בטוח שזה ייצא לפועל.

5. yonmu Member

דווקא התוצאות ואיכות המשחק אמורות להוות גורם שידחוף את ברלוסקוני להשקיע. רואים שיש כאן קבוצה שנבנית אבל היא צריכה דחיפה. לא מדובר בשכונתיות אצל פיפו ובהחלט לא מדובר בקבוצה מושלמת (או כזאת שיכולה להתקדם בלי עזרה מבחוץ).

מצד שני, מי יודע איך הראש של סילביו עובד.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נטו צפיה במשחקים. כאשר הכדור אצל היריבה הוא באמצע, כאשר אצלו הוא זז המון לצדדים. לא כמו וינגר קלאסי שרץ ותוקף מהאגף אלא אחד שחותך לצדדים כדי להתגבר על שמירה.
    בדקתי את את עצמי מול 'מיכבש', במשחק האחרון מול קייבו: כחול כהה בימין, כחול כהה באמצע, כחול בהיר בשמאל. גם אם נעגל את זה ל33-33-33 %, שני שליש מהמשחק הוא מתרוצץ מצד לצד. אין לי כוח לבדוק את הקודמים אבל בשביל לחדד את הנקודה, אינני מתייחס למשחקים בהם הוא החלוץ, או במשחקים בהם שיחק מאחורי דיבאלה. מקרים אלה אינם מפריכים את הטענה שהוא יכול לשחק כמעט בכל קומבינציה בהתקפה כולל הצדדים. המקרים הרלוונטים הם אלה בהם משחק ליד שני שחקני התקפה (אחד מהם חלוץ טבעי). שם הוא הוא מכסה את צד ימין לא פחות מהאמצע.

חזרת כאן על מה שכתבתי רק במילים אחרות. על איזה זלזול מדובר?​

7. Roma מנהלים

מינו ראיולה: "ג'אנלואיג'י דונהרומה שווה 170 מיליון יורו. יש לו עתיד גדול, הוא בחור טוב והוא ירצה את כולם. הוא כבר אלוף קטן, אבל הוא יכול להיות אלוף גדול בעתיד".

השאלה אם המחיר אחרי הנחות ה-black friday? מעניין.

8. Alta Tensione Member

גם אליו הנחש הזה נדבק? לא יאמן.

אגב @Roma מזל טוב על הניהול.

Roma likes this.
  9. Roma מנהלים

תודה רבה.

חשבתי שמינו מחזיק יותר שחקנים אבל מסתבר שהוא עדיין רחוק מג'ורג מנדז סוכן העל. למרות שיש לו כמה מהשמות הצבעוניים ביותר שיש לכדורגל העולמי להציע כמו : באלוטלי , זלאטן ופוגבה. בנוסף עוד שמות מעניינים כמו מאטודי , לוקאקו , אבאטה וקישנה.

Mino Raiola - Consulting company - Player consultants - Transfermarkt

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

Mr Bee finds Chinese partners? | Football Italia

בפעם האחרונה שמשקיעים סינים היו קשורים לכדורגל האיטלקי זה היה באינטר וזו הייתה פדיחה אחת גדולה של מוראטי.

11. yonmu Member

השמועות על חזרה של בואטנג רציניות?

לא מבין לאיזה סגנון מיכא חותר. ככל הזכור לי בואטנג שווה בעיקר בתור הקשר החופשי בשלישייה המרכזית, ולעמדה הזאת נראה שברטולאצ'י מיועד, שלא לדבר על זה שגם ככה כשמנז יחזור כדאי להחזיר לשם את בונא (אחרת נשארות 2 עמדות לבאקה-אדריאנו-באלוטלי + מנז-ניאנג-צ'רצי', וזה בלי לספור את הונדה וסוסו). בקיצור, אלא אם מישהו רציני (כלומר לא הונדה או סוסו) מתכוון לעזוב, הרביעייה ההתקפית די סגורה.
    זה משאיר את בואטנג ל2 העמדות המרכזיות - ואני מתקשה לראות אותו קשור לשם. אני מאוד לא מרוצה ממונטוליבו אבל אין שום סיבה לחשוב שבואטנג עדיף עליו בתפקיד, וקוצ'קה אמנם לא בוסקטס אבל הוא יותר מסביר (ולעמדה הזאת בואטנג בכלל לא שייך).
    אם הוא בא לקחת את הדקות של פולי ונוצ'רינו... נו שויין, לא מעלה ולא מוריד יותר מדי.

ובלי קשר לבואטנג, הייתי רוצה לראות את ברטולאצ'י מקבל הזדמנויות על חשבון מונטוליבו. יהיה יומרני להגיד שהוא יהפוך לפירלו ע"י הסטה אחורה, אבל לא קשה מדי לעשות עבודה טובה יותר משל מונטוליבו ומבחינה טכנית בהחלט יש לו את זה. גם את מאורי הייתי רוצה לראות יותר, אבל קוצ'קה עושה עבודה לא רעה ואם אפשר לשלוח אותו בהשאלה לקבוצה בה הוא יהיה שחקן הרכב, זה כנראה עדיף.

בכל מקרה, שיביאו קשר מרכזי כבר.

12. Alta Tensione Member

זה לא שמועות. הוא יגיע בוודאות.

וכנראה שאתה לא זוכר איפה באמת בואטנג שיחק. אין לו עבר אצלנו בשלישיית הקישור המרכזי. אלה כקשר התקפי ביהלום או קשר ימני
    ב433.

ברטולאצ׳י לא מנהל משחק. אין שום סיבה לרצות שהוא יהיה בתפקיד של מונטוליבו.

13. uri מנהלים

לבואוטנג יש קשרים טובים עם האנשים שמושכים בחוטים מאחורי הקלעים במועדון (לא סתם הוא מתאמן במועדון כמה כמה חודשים אחרי שהושלך משאלקה). מצד אחד, זו התנהלות חובבנית. מצד שני, כמה כבר קשה להיות יותר רע מהונדה. ואם ימכרו את היפני והוא יתפוס את מקומו, לפחות יש פה מהלך כלכלי מתקבל על הדעת.

Alta Tensione likes this.
  14. yonmu Member

אצלנו אתה צודק, אבל אם אני זוכר משאלקה ומגאנה (וגם מהתקופה שלפנינו) הוא התחיל את הקריירה בעמדה אחורית יותר.
    בכל מקרה, אני לא רואה באיזה עמדה הוא יתרום. עכשיו כשניאנג מתחיל לתפוס מקום אני בכלל לא מבין מה יש לעשות איתו. בקיצור, אני נשאר עם הצד של 'התנהלות חובבנית'. למכור את הונדה אפשר גם בלי להביא את בואטנג במקומו.

תומר1989 likes this.
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זאת שכונה, אה ו...בעיות הברכיים שבגללן נמכר כבר נפתרו? חוזרים לדרכים החסכניות?

Thread Status:
Not open for further replies.