מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ברגע שלא הועמדו התנאים המתאימים להצלחה בליגה שבה היריבות התחזקו ולאור העובדה שרבות, הקבוצות שהתחזקו, אני מניח שמדובר בתסכול.

אני מסכים שהושקע כסף במועדון אבל, לא בחכמה. כולם ראו את הבעיה בקישור והזניחו אותה. אני מאמין שזה היה לצורכי ניעור השחקנים, אם הייתי רואה מעכשיו מגמה שכזו בראיונות, אז אני אסכים עם הקביעה שלך.

2. VAR Member

זה תלוי מה אמרו לו לפני שהוא מונה. אני למשל בטוח באלף אחוז שאנצ׳לוטי סרב להגיע כי הוא כבר ידע שיש לו עסק עם שקרן פתולוגי שיבטיח הרבה דברים עם הרבה אותיות קטנות, מיכאילוביץ׳ רק עכשיו מאבד את התמימות.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו מה? 90 מ' יורו לרכש? אנצ'לוטי במעמדו מאמן רק סגלים מוכנים. מילאן לא יכלה לספק את זה בקיץ 1 גם עם שבירת שיא ההשקעות בסריה א'. הוא סירב ואין שום בעיה עם זה.

השאלה שלי היא למה מאמן זוטר שלא עשה כלום בקריירה שלו משדר חוסר שביעות רצון מהסגל במקום לסתום את הפה ולעבוד? לא מדבר כבר על מתן ביטחון לשחקנים שנמצאים בתקופות שפל בקריירה.

אין לי מושג למה הוא לא קיבל את סוריאנו, שמתאים במדויק לחזון של ברלו (איטלקי\צעיר\לאחר עונת פריצה), אבל מילאן לא אמורה ליפול בגלל שחקן אחד ודי ברור שתתקן זאת בינואר. זה לא מצדיק נגטיביות כל כך בוטה ממאמן שצריך לנשק לגליאני את הקרחת כל יום על כך שהגיע למילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/15
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתקפה,מרכז ההגנה והאגפים חסרים לא פחות מקישור (לדעתי אף יותר). הסגל כולו סובל מהזנחה של שנים. כעת החלה מגמה חדשה עם השקעות עצומות במטרה לחזור לטופ. אמור להיות ברור לכולם שאי אפשר לבנות קבוצה גדולה בחודשיים. איזה פאקין תסכול יכול להיות לו?

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנשק את הקרחת של גליאני כל יום לא היה מתסכל אותך?

eran.m, EO11 ו-SerieA אוהבים את זה.
  6. VAR Member

הייתי מקבל את מה שאתה אומר אם היו מבקשים ממנו לבנות לאט ולטווח ארוך ובלי ציפיות למעשי קסמים שיביאו את הקבוצה לליגת האלופות כבר בעונה הבאה. זה לא המצב והוא לא טיפש, הוא ראה מה קרה למאמנים קודמים שקיבלו סגל חלש ו״איכשהו״ עשו עונה חלשה (גם אינזאגי וסיידורף היו צריכים לנשק לגליאני את הקרחת, לאן זה הביא אותם? הם שרופים בתעשייה ורק קבוצות סריה B שיחפשו גימיקים מושכי קהל יחשבו בכיוון שלהם). מאמן במילאן זה שעיר לעזאזל שלא יקבל שום קרדיט במקרה של הצלחה ושעליו ייפול הכישלון אם וכאשר. הוא לא מקבל שום סמכות בבניית הסגל, לרוב אפילו מתערבים לו במערכים ובהוראות הטקטיות (אנצ׳לוטי יכול לכתוב ספר על זה) ואחר כך כשהקבוצה נראית כמו גוש חרא הוא זה שישלם את המחיר ואפשר יהיה למכור לקהל שהכל בסדר ורק עם שעיר לעזאזל חדש דנדש נחזור לטרוף את העולם.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שהתסכול והבעיה של אוהדי מילאן ומיכה הוא השמות שנזרקו בתחילת הקיץ באוויר וגם המרקאטו של שאר הקבוצות.

אני בטוח שדיברו עם מיכה על שמות כמו ויטסל וזלאטן, וזה די מאכזב שבסופו של דבר מגיע שום דבר ובאלוטלי. אני חושב שמיכה היה צריך לשלוט על הפה שלו ולא להגיד לתקשורת מה שאומרים לשחקנים בחדר ההלבשה, ואני חושב שעדיין למילאן יש סגל טוב משמעותית ממה שהיה לה בעונה שעברה. האוהדים לדעתי מבואסים יותר מכך ששאר הליגה התחזקה בצורה משמעותית לא פחות ואף יותר ממילאן, כשחזרה לצ'מפיונס של הקבוצה היא קריטית.

8. Alta Tensione Member

כן אה, באקה, אדריאנו , ברטו ורומאניולי זה "שום דבר". תעשה לי טובה באמת.

"הבעיה" של אוהדי מילאן שהם בכיינים ומפונקים שלא מסוגלים אפילו לתה צ'אנס לקבוצה החדשה שלהם להתחבר. הפסד אחד וכבר יוצאים במחאות ומתחילים לשרוק בוז לשחקנים. מי שלא מבין שלוקח זמן לבנות קבוצה ולהתחבר ולא כל שחקן שאתה מסמן בקיץ מגיע שילך לאהוד קבוצה אחרת או אפילו יפסיק לראות כדורגל.

אני לא רואה שום בעיה עם מה שמיכאלוביץ' אמר ות'אמת זה גם הוצא מהקשרו. כולה נשאל בתגובות של אחרי המשחק מה הוא חושב על התצוגה של המחליפים שלו מול קבוצה מליגה נמוכה. כשהוא לא מרוצה, מה אתם מצפים שיגיד? לא נמאס לכם מתקינות פוליטית לעוסה ודביקה? מי ישמע הוא דיבר שם על שחקנים בצורה ספציפית. בסה"כ אמר שכולם נראו חרא והם צריכים להשתפר אם הם רוצים לשחק בהמשך. ממש הלם. אם קאפלו למשל היה אומר את זה כולם היו נעמדים דום ואומרים אמן.

AS R ו-uri אוהבים את זה.
  9. SerieA Il Capitano

אני לא הייתי מספיד את מילאן. בשנה שעברה איש לא חשב שלאציו תסיים במקום השלישי, והנה זה קרה. השנה למילאן אין אירופה על הראש, והיא בהחלט יכולה להגיע למיקום גבוה בטבלה. ההגנה היא החשובה ביותר.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תמשיך לשחק אותה ראש קטן כאילו אתה לא מבין למה התכוונתי. שנינו יודעים טוב מאוד שבמילאן ציפו לחיזוק משמעותי הרבה יותר מהשמות שרשמת כאן, כי עם כל הכבוד לברטולאצ'י אף אחד לא מצפה ממנו ובצדק להוביל את הקישור של מילאן. חיפשתם קשר, דיברו על ויסטל ועל סוריאנו, בסוף כלום לא הגיע. דיברו על פאקינג זלאטן, הגיע באלוטלי. אז פלא שיש טעם של אכזבה?

11. Raulito Madridista

כמו שאמרתי בזמנו, עם המארקטו היה נראה שמילאן עושה צעד קדימה - ואז הם הלכו על באלוטלי. אין מה להוסיף - כבר כתבתי כאן שלדעתי גם אם נחבר את כל הברגים בראש שלו כמו שצריך, וזו משימה קשה - לא מדובר בכישרון בלתי-נתפס והוא קיבל טריליון הזדמנויות. נעזוב לרגע את השמות שנזרקו לאוויר, ועם זלאטן אפילו היה סיכוי גדול לזכייה בסקודטו כי הוא שובר שיוויון אדיר - מילאן בהחלט התקדמה, עשתה מהפכה, הביאה מאמן רציני - אבל חשוב לזכור: היא הייתה זקוקה לזה כמו אוויר לנשימה, היא הייתה צריכה לסגור פער גדול שנוצר אחרי שנים רבות של הזנחה. יהיה למילאן קשה להגיע לליגת האלופות בצורה הזו אבל העובדה שהיא נטולת עומס - תשחק לטובתה. אני אישית חושב שהמארקטו של אינטר הרבה יותר מרשים למרות התוצאות הגרועות שלה במשחקי ההכנה. בהחלט ייתכן שהן יילחמו על המקום השלישי זו נגד זו.

12. Yiftach Member

קראתי כתבה מעניינת שמסבירה את הצד החיובי (או הכוס המלאה) בהחתמה של קוצ׳קה:

כקשר דפנסיבי הוא מצויין, אבל גם כנראה מתאים למיכה כקשר האמצע שלו, מה שמשחרר את אדון ברטולאצ׳י לעמדה שבה שיחק הכי טוב, מאחורי החלוצים, מה שאולי יתן לו את הבוסט שחסר לו..ולנו.

13. yonmu Member

ועדין זה לא מרגיש כמו קישור שיפיק את המיטב מחוד של באקה ואדריאנו.

כרגע נראה שהאופציה הטובה ביותר שלנו היא לשחק עם חלוץ אחד בלבד (באקה כמובן), מאחוריו צמד קשרים התקפיים (עדיפות למנז והונדה, אבל זה נותן צ'אנס לסוסו\ניאנג\צ'רצ'י לפני שמוותרים עליהם לגמרי), ושלישיית קישור של בונאונטורה-ברטולאצ'י וקוצקה\דה יונג. זה לא מספיק, אבל זה הכי טוב שאפשר להוציא מהסגל כרגע.

אפשר כמובן ללכת על קישור אפרורי ולקוות שבאקה ואדריאנו יגנבו את השערים שלהם. מול אמפולי זה עבד.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

4-3-2-1 זו בחיים לא אופציה טובה, מערך מזעזע.

15. Alta Tensione Member

לך תספר את זה לאחת הקבוצות הגדולות בעשור הקודם ולקבוצה הגדולה ביותר בעשור הנוכחי.

@yonmu

בונוונטורה הוא לא centrocampista (= קשר מרכזי). אין לו את הפיזיות והוא לא מפצה על זה בטכניקה יוצאת דופן. אני מסכים עם הכיוון של קישור מעובה בסוג משחקים כמו הדרבי למשל או כמו נגד פיורנטינה בחוץ, אבל שלישיית האמצע צריכה להכיל שחקנים שבאמת יכולים לשחק שם.

מצב נושא:
הנושא נעול.