מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Alta Tensione, Aug 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alta Tensione Member

נראה לי רק עם סוריאנו. אין מצב בעולם שהוא וויטסל באים יחד. כרגע זה נראה שזניט הורידו את הדרישות אבל אנחנו לוחצים שיורידו עוד (הם מציעים השאלה תמורת סכום מסוים וחובת קניה ואנחנו מתעקשים על אפשרות קניה).

מאסטור עובר למאלגה בהשאלה לשנתיים עם אפשרות רכישה תמורת 5 מיליון יורו. מאטרי בדרך ללאציו.

2. golding מנהלים

הם כרגע יצאו בהצהרה שוויטסל לא יימכר בפחות מ-100 מיליון. הורידו את הדרישות? זה לא נראה ככה.

3. Alta Tensione Member

כמו שחשבתי, גליאני לא יביא את לוטיטו לקאסה מילאן רק כדי לסכם על השאלת מאטרי (דבר שאפשר גם לעשות בטלפון). מדווחים עכשיו במדיה סט שמתבשל טרייד שיעביר אלינו את לוליץ' בתמורה למונטוליבו. לא מבין איפה הוא נכנס במערך. בגזרה של וויטסל שקט. סוריאנו בדרך לנאפולי.

אה ואם זה מעניין מישהו זאקרדו חתם בקארפי.

Last edited: Aug 31, 2015
  4. Yiftach Member

כמו שזה נראה כרגע אנחנו לא נקבל את ויטסל וגם לא את סוריאנו.
    אחלה, שיהיה לנו בהצלחה ואני מקווה שעד הלילה עוד נופתע

5. eran.m Member

בחירה שלי :
    6. כלום...

GRANDE LAZIO likes this.
  6. GRANDE LAZIO Member

זו הייתה עיסקת המרקאטו של הקיץ.
    להיפטר מלוליץ' ועוד לקבל את מונטוליבו? על מה זה נפל?
    ההגעה של מאטרי היא נטו לחץ מאסיבי של פיולי על לוטארה, שנעלו את המרקאטו כבר די מזמן. סך הכל אני מרוצה, מאטרי יעזור לנו מאוד.

אגב eran.m
    חתימה גדולה! :)

7. Yiftach Member

אוי לנו.

8. Alta Tensione Member

לדעתי על זה שלא הצלחנו להביא את וויטסל.

9. JohnTerry26 Member

Axel Witsel: Zenit told me I couldn't leave. Even not for €70m. It's a pity as I hoped to leave, but I understand their decision

כל הדיווחים של די מרציו על 35 מ' שיספקו את זניט, ואחר כך ירד ל25, בולשיט מוחלט?

וויטסל והולק, איזה שני אהבלים. עשירים אבל.

10. yonmu Member

אז לפחות מזקארדו ומאטרי נפטרנו (צ'רצ'י וסוסו עדיין אצלנו משום מה). סיום מאכזב למרקאטו, במיוחד כשהיו כבר 2 משחקים לראות את נקודות החולשה הברורות.

הבעיה העיקרית שלנו היא בקישור ככה שאם הקישור באמת יהיה חלש יהיה בלתי אפשרי לשפוט את ההגנה וההתקפה גם כן.
    כשאני מנסה להסתכל על הקישור בצורה אובייקטיבית אני מתקשה לראות שחקנים שאמורים להיות טובים מספיק להרכב -
    דה יונג התחיל את הירידה המשמעותית ביכולת, מונטוליבו פולי ונוצ'רינו כבר הוכיחו שהם לא שווים הרכב. אלא אם מאורי או ברטולאצ'י יהפכו למה שחולמים שהם יהפכו - אין לנו קישור מרכזי.
    הקישור ההתקפי גם לא ברור, אבל בין מנז להונדה יש גם את בונאונטורה ככה שהבעיה העיקרית לא שם.

11. Alta Tensione Member

מסכים לגמרי. סיום מאכזב מאוד למרקאטו שנפתח טוב והיו בו יומרות נוספות שלא התממשו לצערנו. אי אפשר להצליח בכדורגל בלי אמצע טוב וזה לצערי דבר שנסבול ממנו גם העונה. ההפסד במאבק על קונדוגוביה מבאס מאוד. זה שחקן שבדיוק ישב על עמדה שמאז ירד סיידורף מגדולתו אין לנו שם שום דבר טוב להציע (להוציא עונת הבלחה של נוצ'רינו). אין מה לבוא בטענות על מה שהגיע כי הגיעו שחקנים מהסוג שהיינו צריכים והאוהדים לחצו להביא לאורך השנים (שחקנים בשיא אחרי עונות טובות וכאלה שכל עתידם לפנם). אולי זה היה יותר מדי לבקש לסגור את כל הפינות בסגל ובהרכב בקיץ אחד? אולי. הרבה יצעקו כמו עדר "90 מיליון!!" אבל זה סתם הוצא מהקשרו כי זה המחירים שאתה משלם על שחקנים כאלה בכדורגל היום. בסופו של דבר כל זה לא באמת ישנה יותר מדי כשעולים לדשא. יש לנו וואחד מינוס בהוצאות ורק ההעפלה לצ'מפיונס תחזיר את ההשקעה הרבה ותאפשר את המשך בניית הסגל. נקווה שהעסק יתחבר כמו שצריך והקבוצה תראה טוב.

ציון שלי למרקאטו: 6 (מסכים עם פדולה).

Last edited: Sep 1, 2015
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קנדו באמת היה סוגר לכם מארקטו נהדר. הוא מפלצת בקישור,ובאמת זה דבר שקצת חסר לכם כי להוציא את דה יונג אף אחד לא באמת תורם למשחק ההגנה.
    אבל אולי בינואר יגיע שחקן לעמדה הזאת. בהס"כ התחזקתם מאוד,להפטר מאלכס,הונדה,נוצ'רינו ומונטליבו זאת צריכה להיות המטרה הבאה. יותר מידי "בררה" יש לכם בסגל שסותמים את התקציב.

13. Yiftach Member

חלון ההעברות הזה מקבל אצלי ציון 7, רק בגלל שלפחות המועדון השכיל להעיף הרבה שחקנים ולנקות את האורוות, ככה לפחות אם וכאשר משהו לא יעבוד, לא יהיו תירוצים של יש שחקנים אלא יהיה צורך מוחלט לרכוש עוד קשרים.
    סהכ חבל כי ההתקפה נראית לא רע וההגנה צעירה ורעננה, אז לפחות אם נשרוד עד ינואר אולי נקבל קשר איכותי.

אהבתי את הרעיון של לשחק עם מאורי כדי לראות מה יש לו להציע.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מארקטו סופר בינוני לדעתי, חיזוק טוב בהתקפה, בלתי מספיק בהגנה וביזיון מתמשך בקישור, קצת חבל לי על מיכה אחרי ראיון כמו שהוא נתן היום (נכנס בכולם ובמיוחד לדעתי במונטוליבו) שלא נתנו לו את הכלים בקישור להצליח. עם קישור כזה, אני לא רואה אותנו חוזרים לליגת האלופות ולמועדון כמו שלנו, מדובר באסון.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל לך על מיכה לאחר שטינף על השחקנים שלו בתקשורת? הניסיון להוריד מעצמו אחריות ולהפיל כישלון צפוי על הסגל לאחר שהושקע בקבוצע שלו סכום היסטורי, עלוב לא פחות מיכולת האימון שלו.

Thread Status:
Not open for further replies.